icon

Jak probíhá vracení tašek a čerstvost potravin na Rohlík.cz?

Včera v 05:48

Ahoj, zvažuju, že začnu objednávat nákupy přes Rohlík, protože mě už nebaví tahat se s taškama z obchodu a trávit tam soboty. Jak je to u nich s čerstvostí zeleniny a masa? Nerada bych dostala nějaké nahnilé kusy, co by v obchodě nikdo nevzal. A taky mě zajímá, jak funguje to vracení těch jejich papírových tašek, fakt si je kurýr vezme zpátky při dalším nákupu?

lis6
Včera v 05:57

Nenakupuju na rohlíku moc často (k nám nejezdí), ale když nakupuju tak hlavně kvuli čerstvé zelenině a ovoci. To co mi vozí muž tady z Billy se s tím fakt nedá srovnat

tarien
Včera v 06:29

V aplikaci si můžeš zvolit vratné tašky, jsou za zálohu 250,-. Když už nebudeš chtít objednávat v budoucnu, 250,- ti vrátí. Takže žádné papírové tašky (nebo občas 2-3, když mají málo těch vratných). Využívám. Ovoce a zelenina z 99% vždy ok. Jedno procento - reklamovaka jsem jen jednou švestky, vypadaly ok, ale chuťově - nedaly se jíst...měkké přezrálé. Když něco reklamujes, vrací hned peníze ve formě kreditů, za ten rok a půl jsem reklamovaka asi 5-6x. Většinou poškozené zboží. Maso bylo vždy ok. Jen je o dost dražší než v obchodě.

klokanka31
Včera v 07:16

@anonym_autor A co tesco?

lv
Včera v 07:21

Rohlík jen kvalitou nejvyšší, za mě. I za mírně vyšší cenu ho považuju za nejlepší, čerstvost, široká nabídka kurýři. Billa byla taky dobrá, ale už nevozí. Beru sem tam i Košík. Tesco když začínali, teď už tam neberu. Miluju tu službu 🤣

drep
Včera v 08:29

Používáme vratné tašky, čili při dalším nákupu si je kurýr odveze. Co se týče čerstvosti, snad nikdy jsem se nezklamala, ovoce a zelenina super, stejně jako maso, ale i třeba jejich privátní značky uzenin. Nákup vyjde asi o trochu dráž, ale za tu úsporu času mi to stojí, vynechám tím každotýdenní nákup v globusu (který je u nás taky nejčerstvější a taky nejdražší) a jeden nějaký menší nákup v týdnu, vlastně jen tak dvakrát do měsíce dokoupím pečivo a občas nějakou momentální nutnost na něco, na co mám chuť.
Jediné, co mi vadí, je, že zelenina jezdí v igeliťáku, na nákupy jsem si brala svoje látkový sáčky.

drep
Včera v 08:30

A nakupujeme asi dva roky, reklamovala jsem asi 3x protržený jogurt/tvaroh atd, ovoce ani zeleninu nikdy. Peníze vrací bez keců bez formě kreditu.

lauriak
Včera v 09:27

Nakupuji asi posledniho pul roku - predtim u nas nejezdili. Za mne parada. Sice maji vyssi ceny ale zase se vyhnu emocionalnomu nakupovani v obchode kde neco zbadam a koupim to bez rozmyslu. Maso vzdy prislo cerstve i s rezervou ve spotrebe, zelenina a ovoce taky ☺️

ukki
Včera v 11:07

Nakupujeme každý týden, velký nákup, ovoce, zelenina, běžné věci, drogerie, lékárna (maso bereme u řezníka) už sedm let. Jsem s nimi spokojená, k reklamacím někdy dochází, nikdo není neomylný, ale vždy obratem bez problémů uznají. Papírové i vratné tašky se dají vrátit kurýrovi při dalším nákupu

jajulin
Včera ve 13:41
@lis6

Nenakupuju na rohlíku moc často (k nám nejezdí), ale když nakupuju tak hlavně kvuli čerstvé zelenině a ovoci. To co mi vozí muž tady z Billy se s tím fakt nedá srovnat

Rohlík i Košík nevozí nic vyloženě škaredého nebo dokonce nahnilého, případné reklamace fungují dobře. Ale je pravda, že hlavně u banánů se mi stalo, že byly menší a zelenější a v obchodě bych si takové nekoupila. A u Rohlíku mi vyloženě vadilo, že se většina ovozele kupuje na počet, ne na kg. Je nás doma 6, nekupujeme na kusy, ale na kila.
@lis6 vidíš a já to mám přesně naopak. Před pár měsíci u nás otevřeli Billu a jsem nadšená. Od té doby jsem online nákup potravin neudělala ani jednou. Ovoce a zelenina v naprosté většině skvělá, nikde jinde jsem zatím neviděla takový poměr ceny a kvality. A když se mi něco na pohled nelíbí, tak to prostě nekoupím. Ano, je lepší tam jít nakoupit během dne, večer už často mají prázdné regály nebo tam zůstanou horší kousky.

marketa1218
Včera v 19:36

Také nakupuji na rohliku a maximální spokojenost, jsou ochotní a jídlo je kvalitní. Tašky vracím při každém dalším nákupu kurýrovi.