icon

Kde koupit kvalitní umělý vánoční stromek, co vypadá dobře?

Včera ve 04:49

Letos chceme poprvé umělý stromek a při hledání na internetu mi všechny na fotkách přijdou krásné 😄 Jen se bojím, že pak přijde něco řídkého a úplně jiného než na e-shopu.
Máte někdo stromek, se kterým jste fakt spokojení? Klidně hoďte i fotku, jak vypadá doma.

dashyyy
•
Včera v 07:48

My máme umělý tři roky, letos pojede čtvrtou sezónu. Vybíral teda manžel, ale co mi tak utkvělo, nemá cenu brát stromek za dva tři tisíce to bude koště. Náš stál něco kolem 7tisíc, 3D jehličí aby to mělo a je krásnej a teda vysokej skoro do stropu, na první pohled to není poznat. Po vybalení se musí růčo ty větvičky doladit a rozevřit, ale jinak velká spokojenost. Já jsem byla dost proti, ale když jsem ho viděla poprvé, tak jsem změkla. Jediný, co tak první svátky z něj táhnul plast první dny, další rozložení už bylo v pohodě 🙂

zuzkasim
•
Včera v 08:18
@dashyyy

My máme umělý tři roky, letos pojede čtvrtou sezónu. Vybíral teda manžel, ale co mi tak utkvělo, nemá cenu brát stromek za dva tři tisíce to bude koště. Náš stál něco kolem 7tisíc, 3D jehličí aby to mělo a je krásnej a teda vysokej skoro do stropu, na první pohled to není poznat. Po vybalení se musí růčo ty větvičky doladit a rozevřit, ale jinak velká spokojenost. Já jsem byla dost proti, ale když jsem ho viděla poprvé, tak jsem změkla. Jediný, co tak první svátky z něj táhnul plast první dny, další rozložení už bylo v pohodě 🙂

@dashyyy Vzpomněla by sis, kde jste ho kupovali?

autor
•
Včera v 08:38
@dashyyy

@dashyyy Taky by mě zajímalo, kde jste ho kupovali ❤

dashyyy
•
Včera v 10:21
@anonym_autor

@dashyyy Taky by mě zajímalo, kde jste ho kupovali ❤

@zuzkasim
@anonym_autor bohužel vůbec netuším, ale věřím, že to muž bude mít v mailu, zkusím si večer vzpomenout až ho uvidím, jestli to najde 😉

mikiva
•
Včera v 17:43

My kupovali v Hornbachu - takže jsme měli možnost si ho okouknout naživo. Byla to hurá akce - jednou na nás nezbyly žádný živý stromky.

barmil
•
Dnes ve 04:54

Máme odsud, 3D jehlici, vysoký. https://svetstromku.cz/ Dobře se rozkládá i skládá, bytelná krabice, vypadá nádherně a každý ho chválí.

mabs
•
Dnes v 08:06

Máme z Hornbachu.