Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Hodnocení

Britax B-Motion 4

8.3
6
Výhodou je velká nosnost i prostornost, ale je těžkopádný a jednou rukou se téměř nedá ovládat.
recenzi napsala maias7.6.2021
  • Prostorný
  • Dlouhá stříška (i když se síťka musí zakrýt aby na dítě nesvítilo slunce)
  • Z druhé ruky se dá pořídit za super cenu
  • Skladný do auta
  • Polohování rukojeti rodiče
  • Jde dát úplně do lehu
  • Těžký
  • Špatně se řídí jednou rukou
  • Celkově špatně ovladatelný
  • Když najíždím na patník, musím se zapřít celou váhou těla abych kočárek s dítětem nadzvedla
  • Nemá polohování nožiček
  • Musí se pořídit pásek do úplného sedu, jinak je dítě v polosedu
  • Zbytečná síťka na střeše, která se musí zakrýt, aby na dítě nesvítilo slunce
  • Nedá se sehnat plášť, pouze celé kolo
  • Koš pod kočárkem je maličký
Kočárek jsem pořídila jako pokračovací, ale udělala jsem velkou chybu. Kočárek je těžkopádný, špatně se ovládá, jednou rukou je to skoro nemožné. Podruhé už bych do něj rozhodně nešla. Má sice i své výhody, jako je nosnost a prostornost, ale má více nevýhod.
10
Příště raději Britax B-Motion 4+
recenzi napsala nikolanovakovaa12.7.2020
Příště raději Britax B-Motion 4+ 😂
8
Praktický, skladný sportovní kočárek s nafukovacími koly
recenzi napsala tyndule3.4.2020
  • Nafukovací kola
  • Lze dokoupit i hlubokou korbu
  • Nelze polohovat nozičky
  • Jde jen po směru jízdy
Praktický, skladný sportovní kočárek s nafukovacími koly. Vhodny do běžného terenu.
9
Mám ho z druhé ruky a stále je moc fajn
recenzi napsala luckawm9.2.2020
  • Lehký
  • Skladný
  • Dobře se ovládá
  • Když se složí, staví se v podstatě na madlo - musím být opatrnější, abych ho neodrela
Kočárek je lehký a skvěle se ovládá. V autě zabírá málo místa a dobre se skládá. Má velký prostor pod kočárkem. Mám ho z druhé ruky a stále je moc fajn. Polohovaní mi občas dělá potíže, ale je v něm už třetí dítě, tak je možné, že je to tím. Pořídila jsem ho jako druhý kočár, aby si do nej mohla malá sama vylézt. Zatím na to má čas, tak uvidíme 😁.
9
Projede úplně všechno
recenzi napsala barasta7.8.2019
Velice prostorný, rychle složený. Dobře ovladatelný - projede úplně všechno. Prostě spokojenost.
8
Synovi se v něm líbí a mě se dobře ovládá
recenzi napsala lucianka1425.4.2019
  • stabilní
  • prostorný
  • lehce ovladatelný
  • je docela těžký
Pro nás ideální, synovi se v něm líbí a mě se dobře ovládá.
10
Nejlepší kočárek, jaký jsem si mohla přát
recenzi napsala eloise0216.4.2019
Skvělý. Nejlepší kočárek, jaký jsem si mohla přát. A že s námi i projel kus světa.
7
Bohužel zase tak skvělý není
recenzi napsala terezz2928.3.2019
  • Malý
  • Lehký
  • Snadné složení a rozložení
  • Vleze se kamkoliv
  • Pratelné potahy
  • Polohovatelné rodičovské madlo
  • Tvrdé řízení - jednou rukou velmi nepohodlné
  • Po pár měsících používání se konstrukce velmi uvolnila a kočár se kývá (nelze nijak utáhnout)
  • Polohy na záda jsou nedostačující - v nejvyšší opoře dítě stále pololeží, musela jsem vymyslet, jak dát dítě do plného sedu
  • Stříška s síťkou je nevyužívaná - na dítě v létě svítí slunce, takže jsem ji zakryla
  • A v poslední řadě stupínek na nohy, i když je v nejvyšší poloze, je stále nízko a dítě klouže dolů; navíc se nosná příčka zlomila i při minimálním používání. Musela jsem dokoupit speciálně vyrobenou desku pod nohy, aby byly v jedno rovině ze sedadlem
Nadšeně jsem koupila kočárek, protože v D-Testu vyšel jako nejlepší. Bohužel zase tak skvělý není. Proto 7 z 10. Není samozřejmě hrozný, ale asi bych se nyní vybrala jiný kočárek.
6
Znovu bych nekoupila
recenzi napsala teryyyyyy21.3.2019
  • Kapsa
  • Uplny leh
  • Gumova kolecka
  • Polohovatelna riditka
  • Dite ma hodne prostoru, neni uzky
  • Nejdou polohovat nozicky
  • Nejde dat do uplneho sedu
  • Maly kosik
  • Tezka manipulace
  • Tezke slozeni
  • Vrze
  • Kratke pasy
  • Originalni nanoznik nesedi
Kocarek bych znovu nekoupila, viz nevyhody nize.
7
Sporťák jak do přírody, tak do města
recenzi napsala peetmarka12.2.2019
Těžko se mi zatím hodnotí. Pořídili jsme si jako pokračující kočár, který bude nižší a dítě si tam samo vyleze/sleze - ale kluk nám začal v roce a půl chodit a chodil a chodil, takže jsem s ním jela asi třikrát. Z mého pohledu je to fajn kočár, sporťák jak do přírody, tak do města. Je ale možné, že upřesním hodnocení, až do něj doroste dcerka 😃 Jestli na něj teda dojde 🙂
8
Stále slouží, a to byl z druhé ruky
recenzi napsala evasickova8.2.2019
Velmi dobrý kočárek. Od čtvrtého měsíce vozil malého díky tomu, že lze dát do úplného lehu. Stále slouží, a to byl z druhé ruky. Jako nevýhodu vnímám vysokou hmotnost v případě, že máte i větší, těžší dítě - hůř se s ním potom manipuluje.
7
Kočárek do auta
recenzi napsala mimrovka25.9.2018
  • Skladný
  • Menší oproti kočárku Tako Ballila Slim, který máme jako hlavní kočárek
  • Těžký
  • Těžko ovladatelný
  • Nejde dát do úplného sedu
Používáme jen jako kočárek do auta.
9
I u druhé dcery jsem naprosto spokojená
recenzi napsala veronika_8619.9.2018
  • Lehký
  • Skladný
  • Dobře ovladatelný
  • Do mírného terénu
Kočárek jsem pořizovala první dceři. Potřebovali jsme lehký a dobře skladný. Dokoupili jsme korbičku a vajíčko Römer a teď i u druhé dcery jsem naprosto spokojená.
9
Koupila bych ho zase
recenzi napsala denisahradecka24.8.2018
  • krásně se ovládá
  • prostorný
  • výborný do terénu i na vesnici
  • skládání mi přijde nepraktické
  • hůře dostupný koš
Jsem spokojená, koupila bych ho zase.
10
Byla jsem nadšená a na další dítě pořídím zase
recenzi napsala crazy_girl36.8.2018
Měla jsem ho bohužel jen krátce, koupila jsem jej až ve 2 letech - nicméně jsem byla nadšená a na další dítě pořídím zase. Lehký, skladný, perfektně jezdí, vše funkční (pásy, madlo). Košík by mohl být malinko hlubší, ale stačí to. Zvládl všechen terén, jen doplňky jsou poměrně drahé. Nafukovací kolečka zvládnou vše. Za mě jasná volba.
9
Jsme velmi spokojeni
recenzi napsala etmargareth5.6.2018
  • snadno se složí např. do auta
  • pro dítě pohodlný, prostorný
  • nejde řídit jednou rukou
  • hůře se sklápí do lehu, když dítě spí
S kočárkem jsme velmi spokojeni a doporučujeme.
10
Nejlepší kočárek
recenzi napsala sanny2624.5.2018
Nejlepší kočárek 😄
7
Dobře zvládá terén
recenzi napsala plamenak114.4.2018
  • skladný
  • jde do úplného lehu
  • polohovatelná rukojeť
  • do města i terénu
  • nemá polohování nohou
  • stříška neni dostatečně dlouhá
  • špatně přístupný koš
Lehký kočárek, dobře zvládá terén.
9
Neměnila bych
recenzi napsala petuldak23.3.2018
  • Nafukovací kola
  • Lehký
  • Skladný
Používáme jako druhý kočárek do auta na cesty. Neměnila bych. Kočárek je super.
9
Velká spokojenost se vším běžným
recenzi napsala agaatkaa15.3.2018
  • Skladnost
  • Manipulace
  • Váha
  • Nemožnost zakoupit pouze plášť, jen celá kola
Velká spokojenost se vším běžným - od korby po sporťák. Jediné minus jsou poměrně rychle se sjíždějící kola - nelze pořídit pouze nový plášť, ale musí se rovnou měnit celé kolo.
8
Má svoje mouchy, ale i tak je super
recenzi napsala kubikulik6.3.2018
  • Je jich spousta :-)
  • Dobře ovladatelný
  • Příjemný
  • Snadno se skládá
  • Není zas tak těžký
  • Není možné dát nožičky do lehu, ale vyřešili jsme po svém
  • Malý úložný prostor pod kočárkem
  • Celkem rychle vybledl (černá barva)
Celkově jsme byli spokojeni. Má svoje mouchy, ale i tak je to super kočárek.
7
Dlouho se u nas neohral
recenzi napsala emisty3.3.2018
  • Osvedcena znacka
  • Bytelny
  • Moznost vymeny strisek
  • Tezky
  • Hure ovladatelny
Dlouho se u nas neohral. Na me byl kocarek prilis tezky, spatne ovladatelny, najezdy na patnik... Proste jsme si nesedli, takze sel o dum dal.