Hodnocení

Jané Slalom Pro

8.8
8
Byl lehký, velký
recenzi napsala lmartinkova8524.6.2020
  • Lehký
  • Velký
  • Dobře se ovládá
  • Sporťák je jen po směru jízdy
Měla jsem u syna, nepořizovala jsem ani sporťák, byl lehký, velký... u dcerky jsem měla jen jako hluboký, sporťák jsem pořizovala jiný, abych měla otočnou sedačku 😆
10
Malý je v něm spoko i v klidovém stavu
recenzi napsala 95newmommy202023.3.2020
  • Lehký
  • Stabilní
  • Mimi jde připoutat
  • Malá korbička, jde do lehu i jako autosedačka
  • Aretace předního kola
  • Mimi jde připoutat
  • Trochu hůř se mi poutá do auta
Je to velký rozdíl oproti mému prvnímu kočárku White Lux. Je lehký, dobře ovladatelný. Je super na sport. Malý je v něm spoko i v klidovém stavu.
10
Nejlepší ze všech kočárků, co jsme měli 😊
recenzi napsala suplyk24.8.2019
Úžasný i do terénu. Prostorný, takže do nej dám obe děti 😀😀. Nejlepší ze všech kočárků, co jsme měli 😊.
8
Idealni na behani nebo in-line
recenzi napsala joyride7.4.2019
  • Skvele ovladatelny i jednou rukou
  • Lehky
  • Krasny vzhled
  • Velka nafukovaci kola
  • Lze menit potahy
  • Velke rozmery po slozeni, i kdyz slozeni je rychle a snadne. Do Fabie je treba sundat kola
  • Nelze otocit sedacku k mamince
  • Tvrdsi podvozek, uplne tak terenni kocarek to neni. Sice po aretaci projede vse, ale natrasa. U vetsich deti nevadi, ale pro miminko tvrde
  • Mensi kosik
  • Neni uplny sed a dite sklouzava - vyresi se silnejsi podlozkou do kocarku a prisiti pasku mezi nozkami bliz
  • Trochu staci, pokud neni uplna rovina a je sikmy chodnik/silnice
  • Kratka striska
Skvele ovladatelny, lehky kocarek s obrovskym prostorem ve sportovni verzi. Idealni na behani nebo in-line.
9
Fajn, že lze měnit vzhled
recenzi napsala matysek29127.1.2019
  • lehký
  • super skladný do auta
  • dobře ovladatelný
  • bouda - dokupování clon proti slunci, větru... malé krytí
Fajn že lze došívat, přešívat potahy a měnit tím vzhled.
9
Odvozil by i případně třetí
recenzi napsala camikatze19.1.2019
  • Lehký a skladný (do krátké Fabie v pohodě)
  • Hluboká korba jako autosedačka
  • Lehce ovladatelný jednou rukou
  • Brzda na madle
  • Široká sedačka sporťáku - vejde se i tříleťák
  • Autosedačka se lehce přicvakne na konstrukci
  • Potahy doma pratelné
  • Naprosto stabilní trojkolka
  • Hluboká korba má polohovatelná záda
  • Krátká střecha na sporťáku (vadí jen v létě)
  • Nejde otočit sedačka proti směru jízdy
  • Malý košík pod kočárem, ale mě to v podstazě nevadilo
Používala jsem na první i druhé dítě, vydržel vše. Převážně jsme jezdili ve městě, nástup do MHD v pohodě, často jezdil i v lese. Byla jsem s ním spokojená, vozila bych v něm i další dítě.
8
U první dcerky perfektní, u druhé jsem našla i mouchy
recenzi napsala lucinkast24.10.2018
  • Lehký
  • Skladný
  • Rychle složitelný (do auta atd...)
  • Na hory i různé výlety super
  • Sportovní verze se dá skvěle rychle složit
  • Do sporťáku se v pohodě vejde i tříleťačka, přitom není (sporťák) ohromný a těžký
  • Není odpružený, tudíž se nedá mimčo uhuštat. U první dcery to nevadilo, ale druhá je jiná a potřebuje protřepnout, takže jezdím různě po kamínkách atd... :-D S houpacím kočárkem by to bylo snažší
  • Korba je malá - dcerka má 5 měsíců a už ji má tak akorát
U první dcerky perfektní, u druhé jsem našla i mouchy - viz hodnocení níže 🙂
8
Lehká, stabilní a lehce ovladatelná trojkolka
recenzi napsala sekyrovai29.9.2018
  • Velký prostor pro velké dítě
  • Stabilní
  • Lehce se ovládá
  • Ruční brzda
  • Nemá aretaci na stříšku
Lehká, stabilní a lehce ovladatelná trojkolka.
7
Tento kočárek je lepší spíše do města
recenzi napsala kryshpeen254.7.2018
  • Trojkombinace
  • Ruční brzda
  • Skvělý do města
  • Více barevných variant
  • Není vhodný do terénu
Hned od začátku jsem chtěla trojkombinaci a ruční brzdu. Proto jsem si vybrala Jané. Vzhledem k tomu, že bydlíme na vesnici, začala jsem zjišťovat, že tento kočárek je lepší spíše do města než na kamenité zkratky/polňačky 🙂
10
Nej kočárek
recenzi napsala fionay29.6.2018
Pro mě ten nej kočárek.
9
Dá se s ním skvěle jezdit i s in-line na nohou či běhat
recenzi napsala hannahskywalker20.3.2018
  • Snadno složitelný/rozložitelný
  • Lehký
  • Lehká ovladatelnost
  • Terénní zdatnost
  • Nafukovací kola
  • Brzda
  • Krátká stříška
  • Nemožnost mít dítě v pozici protisměru aby na něj bylo vidět
S tímto kočárkem jsem maximálně spokojená. Používala jsem sporťák od 9/2016, kdy malá začala sama sedět až, do podzimu 2017 🙂 S tříkolkou se výborně manipuluje a zvládne jakýkoli terén (les, kameny, polní cesty, sníh). Brzda je výborná, dá se s ním skvěle jezdit i s in-line na nohou či běhat, ale pozor - poté je potřeba si přední kolo zaaretovat 😉 Spodní košík je sice menší, ale stále se do něj vejde spoustá potřebných věcí. Je snadno složitelný a opět rozložitelný, a tak se lehce umístí do auta. Ten jediný bod který ztratil na hodnocení jsem strhla za nemožnost otáčení sedáku - na dítě tak není vidět (ač je i část stříšky slídová, mě to prostě nestačilo). A druhý menší mínus je, že stříška by mohla být klidně o fous delší = stále jsem řešila, aby na malou nesvítilo sluníčko. Mám jej ve verzi dvojkombinace i s korbou, ale tu se chystám prvně využít až od léta 2018 😉
9
Nemám s ním žádnou špatnou zkušenost
recenzi napsala zofkatr8.3.2018
Výborně posloužil pro mé 2 děti. Dlouhá korbička, pro jarní děti ideální. Nemám s ním žádnou špatnou zkušenost. Do auta perfektně zapluje. Terén zvládá ideálně. Ale nemůžu posoudit, s jiným nemám zkušenost.