Hodnocení

X-Lander X-Run

9.1
8
Velký plus za mě, že se dá řídit pohodlne jednou rukou a druhou psát sms nebo mít dítě na ruce
recenzi napsala 95newmommy20205.8.2020
  • Stabilní
  • Dlouhá stříška
  • Na sportovní tříkolku je kompaktní
  • Hezky se ovládá
  • Obrovskej koš
  • Horší skládání
  • Nejde položit do lehu
  • Přední kolo napevno
Je výborný na brusle, do terénu. Jako tříkolka není extra dlouhej, což jsem oceňovala třeba v autobuse, výtahu apod. Má obrovskej koš, kam jsem narvala brusle i hromadu dalších krámu. 😃 Relativně dlouhá stříška s kšiltem.

Důvod, proč se ho zbavuju, je prostor. Pochopila jsem, ze tohle nemůže být opravdu hlavní kočár, a musim mít ještě minimálně jeden navíc. A to si nemůžeme prostorově dovolit. Je to kvůli tomu, ze nejde do lehu. Ten pololeh není úplně dostatečnej.

Pro někoho muže být nevýhoda neotočné sedadlo, a kolo na pevno. Za sebe musim říct, že kolo na pevno u tohohle kočárku nevadí, dobře se ovládá i tak. Pokud není naloženej, tak se ovládá výborně. S těžkým nákupem v košíku jsou jeho jízdní vlastnosti horší.

Velký plus za mě, že se dá řídit pohodlne jednou rukou a druhou psát sms nebo mít dítě na ruce 😃

Ale kočárek je to vážně báječnej. Jezdí se s nim opravdu výborně. 🙂 Jít s nim na brusle je úžasný.
9
Vyzkoušela jsem in-line a velmi mě překvapilo, jak podvozek se ani nehl, kola neměli tendenci jet jinam
recenzi napsala misha_198929.5.2020
  • Lehký
  • Snadno ovladatelný
  • Rychlá manipulace
  • Brzda
  • Nedá se sklopit boudička až dolů kvůli slunci
Kočárek jsem pořídila z hlavního důvodu - že žijeme na vesnici a terén je tu opravdu špatný, všude kolem les. Podvozek je opravdu hodně super; líbí se mi, že i manipulace s ním je velmi rychlá - kola jsou hned dole, když potřebuji někam vyjet autem. Akorát nevýhoda, že se nedá sklopit celá bouda kvůli sluníčku, to mě hodně mrzí. Když dcera byla ještě miminko, měla jsem i korbu 😜ram a opravdu jsem s nákupem spokojená. Vyzkoušela jsem in-line a velmi mě překvapilo, jak podvozek se ani nehl, kola neměli tendenci jet jinam. Doporučuji.
10
Vede u mě na sport i do města
recenzi napsala magdama1.11.2019
  • Skladný
  • Lehký
  • Dobře ovladatelný
  • Na sport báječný
  • Do terénu
  • Potřeba dokoupit madlo před dítě (nová verze od roku 2018)
Za mě super, a hlavně lehký. Otestovala jsem více kočárku, ale X-Run u mě vede na sport i do města. Zkusila jsem starší kolekci i novou (2019).
10
Společník do každého terénu, ale i do města
recenzi napsala market27129.10.2019
  • Skvělá manipulace
  • Lehký
  • Vyjede každý terén
  • Kvalitní vyrobení
  • Zatím žádná
Úžasný společník do každého terénu, ale i do města. Za mě perfektní volba.
10
Projede jakýkoli terén
recenzi napsala drackyce321.9.2019
Maximální spokojenost. Projede jakýkoli terén. Na běhání úplně ideální.
8
Do terénu je ideální volbou
recenzi napsala jirovapa1.8.2019
  • Velká kola
  • Prostorný sedák
  • Stabilní
  • Velký koš pod kočárkem
  • Malé kapsy na drobnosti
  • Ruční i klasická brzda
  • Zvonek na rukojeti
  • Praktické příslušenství (moskytiéra, nánožník apod.)
  • Projede jakýkoli terén
  • Nelze polohovat do úplného lehu
  • Těžší pro manipulaci
Kočárek jsme si pořídili jako druhý kočárek na cesty do těžkého terénu (les, hory apod.). Terén zvládne perfektně a je pěkně stabilní a prostorný. Plusem je praktické velké příslušenství a pláštěnka (ta byla za příplatek). Praktická ruční brzda i brzda klasická, líbil se mi i zvonek na rukojeti 🙂a velký koš pod kočárkem plus malé kapsičky na drobnosti.

Jediné co tomuto kočárku mohu vytknout je, že sedák nejde dát do úplného lehu. Dcera v něm usínala v průběhu dne i večer před uložením do stanu (jiná variantu uspávání neklapla - včetně nosítka), a nebylo mi příjemné jí nechávat spát takto dlouho v pololeže. Do města je tento kočárek dle mého názoru nevhodný, protože nemá otočné přední kolečko, a tím pádem je s ním horší manipulace v menších prostorech. Ale do terénu je ideální volbou 🙂.
10
Skladný kočárek do terénu
recenzi napsala jitulka895.3.2019
  • Bytelná konstrukce
  • Snadná manipulace
  • Dobře vyvážený
  • Ruční brzda moc nebrzdí
Chtěli jsme skladný kočárek do terénu a tohle náš X-Lander zvládá skvěle 🙂 Jezdí se s ním dobře i ve městě, obrubníky atd. zvládá bez problému. Když si na rukojeť pověsím i těžší tašku s nákupem, tak se nenaklání a je stabilní.
7
Za ty peníze bych si představovala lepší komfort
recenzi napsala lajochova8430.1.2019
  • Lehce se skládá
  • Lehce se dává do sedu/pololehu
  • Brzda
  • Lehký
  • Velká kola
  • Brzda - na terénní kočárek by byla lepší na zadních kolech
  • Zatáčí
  • Vyšisoval (modročervená kombinace)
  • Nánožník je úplně na fest, nejde dobře zapínat
Super, akorát zatáčí neustále doleva. Nepodařilo se seštelovat - po přidání podložek zase zatáčel doprava. A vyšisoval. Za ty peníze bych si představovala lepší komfort. Ale je dobrej.
10
Boží v jakémkoliv směru!
recenzi napsala klarakoza8829.1.2019
  • Stabilní díky zadním kolům
  • Ideální na běhání
  • Design
  • Skladování
  • Není co
Za mě úplně boží v jakémkoliv směru!