redakce
5. pro 2018
1548 

Tiskárny Canon pomohou v přípravách (nejen) na Vánoce

Přestaňte se uculovat, je to vážně pravda. Určitě si právě říkáte, že ta, která psala tenhle článek, se musela zbláznit, když něco takového tvrdí. Ale uvidíte, že mi po přečtení následujícího článku dáte za pravdu.

Tiskárny obecně jsou samozřejmě velkým pomocníkem nejen při naší práci, ale také při zábavě a kreativním tvoření. Ano, skoro každá multifunkční tiskárna umí tisknout, skenovat a kopírovat. Ale tiskárny Canon umí prostě i spoustu věcí navíc. Jste zvědavé, co tím myslím? Nebojte, ihned se to dozvíte.

Věděli jste, že s tiskárnami Canon si můžete doma natisknout i vlastní balicí papíry?

Nevím, jak vám, ale mně už se doma několikrát stalo, že jsem potřebovala narychlo zabalit dárek a jaksi nebylo do čeho. Pokud bych v té době měla doma tiskárnu PIXMA TS9550 SERIES, nebyl by to sebemenší problém, protože právě tenhle kousek z dílny Canon umí tisknout nádherné balicí papíry, navíc ve velikosti papíru A3. To zní dobře, že? A ještě lépe to vypadá. Výhodou je, že přímo z tiskárny můžete zadat tisk balicích papírů a nepotřebujete k tomu ani počítač, ani připojení k internetu ani cokoliv dalšího. V nastavení tiskárny si prostě vyberete jeden ze 45 možných motivů, zmáčknete jedno tlačítko a hotovo. Ve výběru designů najdete neutrální vzory, které můžete použít snad při všech příležitostech, vánoční, halloweenské motivy či třeba design vhodný pro zabalení dárků na dětské oslavy. Věřím, že si zde vybere opravdu každý.

Pokud si tedy při balení dárků chcete užít trochu vzrušení a ozvláštnění, vyzkoušejte tisk vlastních balicích papírů. Uvidíte, že budete s těmito neokoukanými vzory dost originální.

Vánoce, Vánoce přicházejí, tiskněme přátelé…

Před pár dny začal advent, tedy doba, kterou buď milujete, nebo nesnášíte. Nic mezi tím není! Blíží se Vánoce, z reproduktorů zní vánoční koledy, z nebe poletuje sníh (či padají protivné dešťové kapky, které by pana Ladu zajisté hodně překvapily) a lidé se chystají na Vánoce. Především rodiny s malými dětmi se snaží, aby tato doba byla plná pohody a kouzel, která rozzáří dětské oči. Všechnu tu krásu kolem nás je občas potřeba zdokumentovat a zachytit pro chvíle pozdější. S tím nám perfektně pomáhají fotografie. V dnešní době mobilů a špičkových fotoaparátů snad není člověk, který by občas nepořídil nějakou fotku. Ale už jen poměrně málo lidí s pořízenými záběry pracuje nadále. Přitom je to taková škoda. Vytištěná fotka je úplně o něčem jiném, než když ji máte jen ve virtuální podobě.

Zatěžkávací zkouškou v naší domácnosti (řízené maniakem do focení a fotek – ano, fakt myslím sebe) prošla tiskárna PIXMA TS8251. Nádherná bílá elegantní kráska, která tiskne naprosto dokonalé fotky. Fotky, které s ní vytisknete, mohou naprosto bez problémů konkurovat fotografiím vyrobeným na zakázku ve špičkových fotolabech. A o těch obyčejných z drogérií a jiných obchodů ani nemluvím. Ta kvalita je totiž úplně někde jinde!

Pamatujete na dobu, kdy se o Vánocích ještě hodně posílaly pohledy, přání a Pfka? Já ano a jelikož mi tato tradice přijde mnohem osobnější a hezčí než poslání mailu či MMS, posíláme již několik let „opravdová“ přání. Každý rok jsem přání objednávala u některé z firem, jež se na tuto činnost specializují. Letos jsem ale využila toho, že jsme doma měli k otestování 2 špičkové Canon tiskárny a přání kompletně vyrobila sama. Canon pro své zákazníky (a vlastně nejen pro ně) provozuje perfektní věc – Canon Creativ Park – internetové prostředí, odkud si zcela zdarma můžete vytisknout různé vystřihovánky, blahopřání, dekorace do domácnosti, kalendáře či různé papírenské zboží. A na tomto místě jsem objevila obálky, které se báječně hodí právě k poslání vánočního přání. Stačily jen nůžky, lepidlo, chvíle času a perfektní tematické obálky byly na světě. Posuďte sami.

Obě mnou testované tiskárny nabízí možnost tisku produktů z Canon Creativ Park přímo v možnostech a nastaveních tiskárny. Celý proces je tak ještě rychlejší a jednodušší.

Tiskárny Canon mohou pomoci klidně i s dárky pod stromeček

Od doby, co máme děti, po nás babičky požadují k Vánocům vždycky kalendář s jejich fotkami. Společnosti, které vám kalendář z vašich fotek vytisknou, je opět mnoho. Ceny nejsou úplně nejnižší a bohužel jim mnohdy vůbec neodpovídá kvalita tisku. S tiskárnami Canon a využitím Creativ parku si ale můžete vyrobit krásný kalendář sami doma. Můžete vybírat z mnoha designů a kalendář si přizpůsobit přesně na míru svým požadavkům. My se příští rok budeme doma kochat kalendářem, který jsme si vyrobili kompletně sami a to je prostě pecka.

Se značkou Canon máme doma opravdu jen ty nejlepší zkušenosti –  všechny fotky, které můžete v článku vidět, byly pořízeny zrcadlovkou Canon, a všechny tiskárny, které jsme si kdy pořídili, byly právě od této firmy. Zde ovšem musím dodat, že tiskárny, které jsem měla možnost otestovat pro potřeby tohoto článku, jsou úplně jiná liga, než „naše“ tiskárny doma. Canon PIXMA TS8251 a PIXMA TS9550 SERIES jsou špičkové produkty, které nabízí opravdu kvalitní a profesionální možnosti tisku.

-------------

Tento článek vyšel s podporou Canon

Začni psát komentář...

Odešli