Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Klecany (region Praha - východ)    6     Profil uživatelky
Klecany (region Praha - východ)    6     Profil uživatelky
Milé maminky,
děkuji za nahlédnutí. Všechny nabízené věci po mé dceři a synovi jsou minimálně v dobrém stavu. Pokud je už na oblečku znát lehké opotřebení (žmoleček, barva, atd.), vždy se snažím objektivně popsat. V případě zájmu ráda poskytnu bližší info, přeměřím apod.
Dospělacké oblečení je z 99% jako nové. Opravdu dvakrát, třikrát vzaté, bohužel špatně zvolená velikost nebo koupené jen pro nějakou příležitost. Nechci aby ležely ve skříni, ale udělali užitek dál. To jedno procento bylo bylo vazate víckrát, ale stále ve výborném stavu bez známek nošení. 😊
Platbu prosim předem na účet. Po připsání peněz ihned zasílám doporučeně, obyčejně( na vlastní riziko), Zásilkovna nebo PPL.
Možnost osobního vyzvednutí Klecany, případně dle dohody.
Dekuji
Aneta
Zobraz celé podmínky
ak27: Sleva 10% na 3 a více kusů!!!!😉
Zobrazit hodnocení:
pestas
27. kvě 2021
Rychla a pohodova domluva, krasne veci, doporucuju
sajul
20. led 2021
Spokojenost, maminku doporučuji.
ppetisska
15. říj 2020
Moc děkuji za ochotu a velmi rychlý obchůdek 😊💖 doporučuji všem 😊
andelicek69
1. říj 2020
Super obchudek 👍👍👍👍doporučuji
dandulina88
18. zář 2020
Opakovaná spokojenost, doporučuji 😊
luccien
13. srp 2020
Výborná komunikace, vše bez problémů a rychle, rozhodně doporučuju k dalším obchodům.
dandulina88
22. črc 2020
Moc milá a spolehlivá maminka. Super komunikace, rychlé odeslání. Mohu jen doporučit 😊👍.
vraiva
7. črc 2020
Krasne věci, Rychla domluva i dodání, naprostá spokojenost 😉 Děkuji!
petaska
30. čer 2020
Jen a jen doporučuji. Skvělá komunikace, rychlé vyřízení, věci v pořádku 👍 děkuji!
veronikasamo
19. kvě 2020
Milá, rychlá komunikace. Doporučuji 🙂
tinastar
16. kvě 2020
Milá a ochotná maminka - děkujeme a doporučujeme 🙂
veni83
14. kvě 2020
Všechno na jedničku, děkuji a doporučuji!
didlin
4. kvě 2020
Mohu jen a jen doporučit, výborná komunikace, rychlý obchod a suprové oblečení 🙂. Děkuji moc
sunflowerr
15. dub 2020
Vše v pořádku. Rychlá a bezproblémová komunikace. Věci jsou krásné, odpovídají popisu. Moc děkuji a určitě doporučuji dále 🙂
katella
3. dub 2020
Rychlý obchůdek i s dárečkem navíc. Věcičky naprosto v pořádku, maminku doporučuji.
sim35
1. dub 2020
Moc ráda doporučuji,ochotná a příjemná prodávající,hezké oblečení ...děkuji moc
mr3
5. bře 2020
Milá komunikace, rychlé poslání, ráda doporučuji!
lenkajanusova
7. únor 2020
Super jsem moc spokojená overalky krásné a paní příjemná a spolehlivá 🙂
ilinie
6. únor 2020
Velká vstřícnost, ochota, milá komunikace, rychlé doručení. Děkuji a určitě doporučuji 😀👍⚘
slata
6. únor 2020
Naprostá spokojenost. Velmi doporučuji.
haku71
23. led 2020
Maminku moc doporučuji. Velmi milé a vstřícné jednání a oblečení přesně odpovídalo fotkam, krásné. Za mě super obchůdek. Děkuju
jablucko
10. led 2020
Mohu jen chválit. Skvělá domluva i kvalita oblečení, navíc velice milá maminka! Ještě jednou děkuji..🙂
anandoham
8. led 2020
Krásné věci i rychlé dodání 🙂
zitekutomika
7. led 2020
Příjemná komunikace, rychlá domluva, odeslání v pořádku. Kabát ve velice pěkném stavu. Ráda doporučuji 🙂
lenka296
7. led 2020
Rychlá komunikace i odeslání, vstřícné a milé jednáni. Děkuji a doporučuji.
vevinek
16. lis 2019
Děkuji za super kabatek i přidané dárečky navíc,jsem velmi spokojená a mohu jen a jen všem doporučit 😉!Marcela
lenulle07
13. lis 2019
maminku naprosto doporučuji! Vše úplná paráda - komunikace, zboží, dodání. A její trpělivost byla svatá! 🙂
geminiska
14. říj 2019
Doporučuji🙂
frale
2. říj 2019
Vše v pořádku, velice rychle a mile. Moc děkuji a doporučuji.
tymyja
29. zář 2019
Vstřícné jednání a rychlé odeslání balíčku.
peiinek1034
19. črc 2019
Moc děkuji velmi příjemné mamince za perfektní obchůdek, moc ráda doporučuji ☺
ak27
19. črc 2019
Milá, moc děkuji, ať se dobře nosí 😊
matbar
29. dub 2019
Moc děkuju, balíček je doma a triko je úžasné, jako nové 👏
ak27
29. dub 2019
To je milé, děkuji, jsem rada, že jste spokojena, ať se dobře nosí 😉, mějte se.
soniiii
14. únor 2019
Skvělá komunikace, rychlé odeslání. Vřele doporučuji 🙂
peetroleejka
9. říj 2018
Paní Anetu určitě doporučuji, děkuji za rychlý obchod, ochotu, krásné věci i trička navíc 😉
svadlenka_v
30. led 2018
Skvělá domluva, krásné šaty. Doporučuji
comadreja
28. bře 2017
Vše naprosto perfektní, doporučuji 🙂
megina7
7. lis 2016
Děkuji za trička,vše v pořádku jsou moc pěkné a sedí i velikostně👍Doporučuji Martina
ak27
7. lis 2016
Děkuji, to jsem ráda, užijte je.😉
zuzkazoo
4. lis 2016
Doporucuji🙂
yildiz
14. říj 2016
Mooooc dekuji za luxusni capacky ! Max spokojenost a maminku mohu jen a jen doporucit ! 🙂
ak27
14. říj 2016
To mě těší, jste moc milá, děkuji! Užijte si je 😉
karol_inka
11. říj 2016
ochota a rychlá domluva 🙂
ak27
11. říj 2016
Dobrý večer, vy jste u mě kupovala ty rukavičky že?😉 Moc děkuji za hodnoceni a nákup😀
acylpirin
31. srp 2016
Velká spokojenost🙂
ak27
2. zář 2016
Dekuji za nakup😉 Pěkný den
mara81
26. srp 2016
Vše proběhlo v pořádku,doporučuji😉
ak27
26. srp 2016
Moc děkuji za hodnocení, jste milá. I já děkuji za rychlé vyřizeni. Snad se líbí. Mějte se hezky Aneta
rozarkaaaa
17. srp 2016
Velmi milá a ochotná paní, výborná a rychlá komunikace. Paní mohu jen doporučit 🙂
ak27
21. srp 2016
Děkuji, jste milá😀. Snad vše sedí a jste spokojená. Maminku také doporučuji, skvělá a rychla domluva, super obchůdek. Dekuji
brigitabazar
6. srp 2016
Moc děkuji za krásné kalhoty 🙂 paní je moc milá, rychlá domluva, vše perfektní. Určitě všem doporučuji 🙂😉
ak27
6. srp 2016
Jste milá, moc děkuji za hodnocení😃! I ja děkuji za velmi rychlý a bezproblémový obchůdek. Určitě maminku doporučuji. 😉 Mějte se hezky. A.