Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
PRO    Praha 3    187     Profil uživatelky
Praha 3    187     Profil uživatelky
Zobrazit hodnocení:
maminapaja28
16. led 2018
Musim říct, že jsem strašně ráda, že jsem dostala odkaz na pani Ludmilu. Je úžasná, vyslechne, poradí. Trápil mě vztek, špatná nálada, byla jsem bez energie a Bachovy esence namíchané na míru mi strašně pomohli. A i mému synkovi. Moc děkuji a teď vím kam se obrátit když se objeví zas problém. Mohu jen doporučit.
Děkuji za hodnocení 🙂
miselka7710
19. zář 2017
Naprostá senzace. Esence mi v době před a po porodu moc pomohly, vlastně jsem neměla vůbec změny nálad a byla jsem pořád stejná jako dřív. Určitě moc doporučuji
Děkuji, jsem ráda, že jste se cítila dobře 🙂 Období porodu a šestinedělí je hodně důležitý čas v životě ženy i děťátka
hrubjo
21. srp 2017
Opětovně moc děkuji za pomoc při boji s ekzémem u syna. Doporučuji ....
dorinda10
21. bře 2017
Již podruhé jsem využila služeb paní Ludmily a nechala si namíchat esence. Profesionální a rychlý přístup. Kapičky pro osmiměsíčního neustále uplakaného synka pomohly téměř okamžitě. Konečně máme spokojené miminko, které touží poznat svět a nemusí se neustále chovat. Mohu jen doporučit, lituji jen toho, že mě nenapadlo jich využít dříve. Děkuji!
Děkuji za hodnocení. Jsem moc ráda, že esence zabraly tak rychle 🙂
hanisv
23. únor 2017
Ráda bych touto cestou poděkovala za našeho malého školáka paní Lídě, který se s přestávkami několik let trápil s nočními děsy.. Krátce po začátku užívání na míru namíchaných esencích paní Líídou se objevil pouze jedenkrát a v daleko menší intenzitě, od té doby jsme ale úplně bez děsů.. A to už kapky tři měsíce neužíváme... A nebylo to jen o nočních děsech, U Štěpánka jsme po začátku užívání měli pocit, že máme doma úplně jiné dítě.. Je daleko spokojenější a šťastnější... Děkujeme moc
Mám radost, paní Hano. U dětí mě tohle vždycky potěší nejvíc, jsou citlivé samy o sobě a navíc si na sebe velmi lehce přebírají věci nás dospělých...Pozdravujte Štěpánka! 🙂
ruzovka
30. led 2017
Paní Lídu mohu vřele doporučit. Bachovi esence připravila na míru, komunikace s ní je velmi rychlá a milá 🙂 . Zakázka byla vyřízena během pár dní, včetně komunikace tady na MK, prostřednictvím zpráv. Namíchala kapičky pro dceru a také pro mě a výsledky jsou nad mé očekávání! Jistě jsem se na ni neobrátila naposledy.
Děkuji, jsem moc ráda, že je tak pěkné zlepšení 🙂
maudd
14. lis 2016
Chtěla bych paní Lídu a její směs Bachovek velmi doporučit. Lída je milá, empatická a člověk nemá problém se jí svěřit. Kapičky jsem nechala míchat na míru pro sebe a syna a oběma nám pomohly. Syn se na ně doslova klepal 🙂, u malého bylo zlepšení viditelné po několika dnech a trvá - samozřejmě některé dny nejsou úplně 100 % ale velké zlepšení tam opravdu je. U mě se situace zlepšila zásadně ale i přesto mě ještě čeká poměrně dlouhá cesta a určitě se na paní Lídu ještě v budoucnu obrátím. Děkuji za vše!
Děkuji za hodnocení 🙂
anetadr
14. říj 2016
Paní Lída je úžasně empatický člověk, který vyslechne všechny problémy, neodsuzuje a s pochopením odpovídá. Když jsem odpověděla na vše, co bylo pro přípravu Bachových esencí důležité, hned druhý den po platbě zasílala hotový výrobek. Kapičky přišly precizně zabalené bez sebemenšího poškození. Mnohokrát děkuji.
Děkuji za krásné hodnocení 🙂
babel01
9. srp 2016
Děkuji za super rychlý obchůdek.Brusle jsou perfektní.Všem jen doporučuji 🙂
Děkuji za hodnocení 🙂