Dubňany (region Hodonín)    6     Profil uživatelky
Dubňany (region Hodonín)    6     Profil uživatelky
Milé maminky, věci jsou většinou nošené mnou a mými dětmi, není problém věc změřit, příp. znovu nafotit. Na vaše dotazy ráda zodpovím. Na přání můžu i vytvořit balík věci, jak pro kluka, tak holčičku, ráda se věcí, co už nevyužijeme zbavím a nakoupím dětem nové :D, a samozřejmě se můžeme domluvit i na ceně.
ZPŮSOB ÚHRADY:
VYČKEJTE NA ZASLÁNÍ PODKLADŮ K PLATBĚ ! Jakmile je platba připsána na účet, okamžitě Vám odesílám zprávu, že platba přišla a odesílám balíček.


DORUČENÍ BALÍČKU:
Balíčky zasílám prostřednictvím České pošty. V případě větší objednávky (dle objemu a váhy zboží) se samozřejmě poštovné upraví dle tarifu ČP, většinou se mi stane, že poštovné doplácím, ale to už neřeším, i na přání na vlastní riziko nakupující posílám menší věci obyčejně - např. tílko,tričko,halenka, kde poštovné vychází na 30,-, doporučeně to vychází na 60,-.

ODESÍLÁNÍ ZBOŽÍ:
Balíčky odesílám maximálně do dvou dnů po připsání částky na účet. Zároveň posílám zprávu o odeslání a případně i číslo balíčku pro sledování. Při objednávce, prosím, nezapomeňte uvést adresu, kam budete chtít balíček poslat.

A mnou nabízené zboží neměním :) a nesmlouvejte se mnou :)
Na dobírku nezasílám, mám 2 špatné zkušenosti, a tak jsem si řekla, že už nikdy více, není problém se i domluvit na osobním předání, pokud bydlíte někde poblíž nebo pokud mám i cestu, tak vám je ráda přivezu.

Některé věci mám v inzerci jako darované, takže je vám ráda i přibalím. No a také se mi často stává, že vám tam lupnu něco grátis, co ani nemám v inzerci po dětech.
Nezapomeňte, že většina věcí co prodávám jsou námi nošené věci, některé málo, některé více, je možné, že si nějaké vady nebo flíčku nevšimnu, ale zatím jsem maminkám vyšla vstříc a bez problému jsem jim penízky vrátila přip. jsme se domluvily i na ceně. Vše je i o domluvě :D. Mám doma dva živé caparty, mají věci na lítačku i na parádu, ale někdy se to nedá prostě uhlídat, určitě to znáte, a tak prodávám i věci, kde jsou flíčky, prací chloupky, žmolíky - no prostě i věci na lítačku se neztratí, já to teda u svých dětí neřeším, takže se opravdu snažím popsat všechny vady, co najdu. Věci před prodejem jsou vyprané, focené za denního světla, aby všechny případné vady vynikly.
Poštovné neplatíte mně, ale poště. : D
Jinak posilam i přes zasílkovnu, balík do 5kg vychází na 65,- kč.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
pooca
6. únor 2022
Super obchůdek, bezproblémová domluva. Moc děkuji za prima věcičky 😁
aalicek
29. kvě 2021
Vše proběhlo v pořádku. Košile je krásná. Doporučuji
barbarela24
30. kvě 2021
Také moc děkujeme, mějte se krásně 😉
acokca
28. led 2021
Rychlá a příjemná komunikace. Doporučuji!
jane46
14. říj 2020
Super. Moc doporucuji a dekuji 😊
epal
16. črc 2020
Rychlý obchod,vše v pořádku.Doporučuji.😉
kuliseks
19. čer 2020
Vse v poradku. Moc rada doporucuji a dekuji.. 🌸
mirulii
12. kvě 2020
Super komunikace, rychlé odeslání, krásné věci. Doporučuji.
kamelie1987
25. únor 2020
Dobry den,jasne,dnes nebo zitra zajdu na postu a poslu penizky.. Moje adresa:Kamila Škulavíková,hlavni trida 223/76,marianske lazne,353 01 a cislo na me 730 932 241 Dekuji a preju hezky den
ivana030
28. lis 2019
Paní prodávající velmi ochotná, rychlá komunikace i doručení, vřele doporučuji!!
inspirit
25. zář 2019
Velmi doporučuji, rychlá a milá komunikace, expresní dodání 👍
svatosovalen
26. črc 2019
Paní velice ochotná zaslat přes Zasilkovnu, kde poštovné vyšlo tak o 100 levněji 😉 věci krásné, komunikace výborná. Moc děkuji za věci navíc 😉
veronikakoucka
20. čer 2019
Maminku doporučuji,krásné zboží ,rychlá komunikace i odeslání balíčku.👍😀
jankamacho
8. čer 2019
Príjemná komunikácia, rýchly obchod, tovar v top stave. Vrelo odporúčam!
sachi
6. čer 2019
Rychle bez problémové jednání. Paní určitě doporučuji.
acylpirin
1. čer 2019
Super maminka
giona
29. kvě 2019
Vstřícná, slušná a ochotná prodávající. Dohoda a vše vyřešeno. Děkuji.
barbarela24
29. kvě 2019
Jity, jeste jednou moc dekuji a jsem rada, ze jsme si vyhovely navzajem.
anastazie8
14. kvě 2019
Děkuji a DOPORUČUJI
lucie3671
4. dub 2019
Vše v pořádku! Za mě mohu vřele doporučit!
nellusha
1. dub 2019
Velice příjemná maminka🙂.Vřele doporučuji. 🙂
iveta1803
29. lis 2018
Maminku doporučuji, spokojenost👍🌹
janavolcikova
29. lis 2018
Doporučuji 👍
kativin
5. lis 2018
Super komunikace, velice rychlé odeslání a vesta opravdu krásná, mamince strašně moc děkuji a RÁDA DOPORUČUJI👏😉
iveta1803
29. říj 2018
Doporučuji👍.
pajusaaa
15. říj 2018
Vše v pořádku, rychlý obchůdek, doporučuji. 🙂
nikaton
4. říj 2018
Doporučuji 🙂
10mima
19. zář 2018
👍
moon1983
13. zář 2018
Vše v pořádku. Děkuji a doporučuji dále 😉👍
veronika4709
11. zář 2018
Rychlý obchod a všem moc doporučuji. 🙂
raniha
9. zář 2018
Doporučuji.. naprosto senzační obchod 🙂 moc děkuji
gingo
9. srp 2018
Děkuji moc za skvělý obchůdek, krásné věcičky za super ceny a pak ještě dárečky navíc!!! Vše bylo naprosto v pořádku a všem doporučuji!!! Jana
barbarela24
10. srp 2018
Jani, tak to jsem rada, ze je vse v poradku, take jeste jednou moc dekujeme za nakup, mejte se krasne, Bara..
hanca38
8. srp 2018
Skvělá komunikace. Paní je moc milá. Velice rychle dodání. Doporučuji!👍🙂
velunkabelunka
7. srp 2018
Děkujeme za obchůdek,až se holky vrátí z prázdnin,budou mít náramnou radost. 😊 Moc Vás doporučujeme 👍 a hezký zbytek prázdnin přejeme.
kacule333
22. črc 2018
Vse poradku deluji
jarkafoj
12. črc 2018
Skvělý obchod - rychlé dodání, kvalitní oblečeníčko. Určitě doporučuji.🙂
carodejkalucka
8. črc 2018
Děkuji a rada doporučuji všem 😀
evali
4. črc 2018
super rychlé jednání moc děkuji
miluska1990
2. črc 2018
Prijemna komunikace,rychle odeslani. Moc dekujeme a doporucujeme 🙂
sarka323
2. črc 2018
Vse v poradku, doporucuji...
smudlinka24
11. čer 2018
Bombovy nákup, úžasně milá a ochotna prodávající. Moc rada doporucuji a dekuji👌🏻🤩
barbarela24
12. čer 2018
Jee dekuju za krasne hodnoceni, a za vsechno 😂
babaj
16. kvě 2018
Úžasný obchod ,moc děkuji .
88nela88
15. kvě 2018
Tuto, milou a vstricnou maminku vsem vrele doporucuji, Kez by bylo takovych vic. Moc dekuji 🙂 vse naprosto v poradku!
21kopretina
15. kvě 2018
Krásné věci, supr domluva, velká ochota a vstřícnost, bleskové odeslání, prostě vše na 1*, všem vřele doporučuji a děkuji za milý a bezproblémový obchůdek 🙂 Katka
barbarela24
15. kvě 2018
Jeee Katy, dekuju vam za krasne hodnoceni, B.😉
opicatko
19. dub 2018
rychlý a bezproblémový obchůdek 🙂
missymici
18. dub 2018
Moc dekuji za rychly obchod. Vše v naprostem pořadku. Doporucuji
sitemaka
17. dub 2018
super rychlý obchůdek,velká spokojenost.
barbarela24
17. dub 2018
dekuji moc take 🙂
skritek22
17. bře 2018
Výborná komunikace a rychlý obchůdek. Můžu jen doporučit 🙂
martineeecka
16. led 2018
Obchůdek proběhl rychle a příjemně, paní Barbora je neskutečně milá. Moc děkuji za super kraťasy a všem ostatním moc doporučuji 😉
barbarela24
17. led 2018
Jeste jednou dekujeme Marti, mejte se krasne,, B.
sisinka05
6. led 2018
Obchod proběhlo úplně bez problémů. Věci ve stavu, tak jak je uvedeno. Maminku jako prodejce mohu jen doporučit 👍
jarkafoj
21. lis 2017
Děkuji za perfektní spolupráci🙂
milace123
2. lis 2017
Barče moc a moc děkuji za skvělý obchůdek!! A určitě doporučuji ❤