Praha 17    6     Profil uživatelky
Milé maminky a nekupující,
ráda vám prodám věcičky vždy vyprané, vyžehlené a v uvedeném stavu, jaký je zapsaný u věcí. Prosím vás, aby jste brali ohled na fakt, že jsou věci nošené;-) a tak se někdy špatně popisuje stav věcí.Pokud se budete chtít na něco zeptat kolem stavu věcí či rozměrům, neváhejte mi napsat😉mohu i vyfotit

Jelikož už chodím do práce, budu odesílat, co nejdřív dle možností. Pokud na věci pospícháte tak hlaste předem😊lze se domluvit.

Když se vám něco z mé nabídky líbí a čekáte než vám dorazí mateřská, prosím řekněte mi o tom a já vám věci rezervuji😉

Je možné si věci vyzvednout osobně na Praze 6- Řepy (po domluvě předá manžel v Holešovicích), jednou měsíčně bývám v Ústí nad Labem ( předání je možné po domluvě), nebo zašlu poštou po připsání peněz na účet. Také mohu předat na metru Opatov.

Číslo mého účtu, kam po domluvě, které věci si berete, můžete zaslat peníze 107-9232410237/0100 .

Pokud maminka nezašle peníze do dvou dnů inzerát znovu obnovuju.

Poštou posílám také, ale ceny vždy podle aktuálního ceníku.
Zásilkovna od 69,- .


Doufám, že se vám budou mé věci líbit.
Zobraz celé podmínky
hrdinovaklara: Nově posílám přes zásilkovnu i na Slovensko za 85,-
Zobrazit hodnocení:
sourire86
4. pro 2021
Doporučuji
verupika
5. říj 2021
skvělá komunikace, rychlé vyřízení.
ronia007
27. bře 2021
Všechno v naprostém pořádku 🙂 Rychlá komunikace i rychlé odeslání. Věci jsou krásné, děkujeme moc.
samsula11
19. únor 2021
Děkuji moc za obchůdek, velká spokojenost a vřele doporučuji 👍👍👍
janina_black
20. lis 2020
Paní mohu jen doporučit, vše proběhlo v pořádku a trika jsou krásná, děkuji.
sarula221
12. lis 2020
Vse OK 👍
michaeladv
21. lis 2019
Vše v naprostém pořádku. Doporučuji
petrakujovicova
13. bře 2019
Všetko v poriadku. Doporučujem 🙂
verous311
14. lis 2018
Děkuji za nádherné šaty. Jedny hezčí než druhé. 👍
hankaczech
31. srp 2018
Naprostá spokojenost. Doporučuji ostatním.
daniua
28. srp 2018
Rozumná domluva, ochotné, vstřícné a rychlé jednání, vše v naprostém pořádku. 🙂
janaili
20. črc 2018
Pěkný obchod 😊maminku doporučuji 😊👍🏻
elisj
27. čer 2018
Velmi ochotná a milá prodávající. Rychlé odeslání a stav zboží dle popisu. Ráda doporučuji! 🙂
njanka
23. kvě 2018
Super komunikace vše v pořádku DOPORUČUJI 😃
miselka7710
2. bře 2018
Skvela prodavajici, rychlost, mila 🙂, doporučuji!
barbarela24
23. únor 2018
Trosku se spozdenim hodnotim😉 dekujeme a vsem vas doporucuji, vse je paradni a funguje, tak jak ma 🙂
alexandrav_89
4. led 2018
Paní rozhodně doporučuji, s nákupem jsem spokojená.
dubikb
2. led 2018
Dekuji za balicek, vse doslo v poradku 🙂 a rada doporucuji
zuzisu
30. lis 2017
Diky za rychly a bezproblemovy obchod. Doporucuju.
hkroupova
22. lis 2017
Komunikace super. Zbozi odpovida popisu. Doporucuji
peace22
13. lis 2017
Skvělý a rychlý obchod, oblečky moc hezké 🙂 bezproblémová a rychlá komunikace... všem nákup doporučuji 🙂
edpi
7. lis 2017
Obchod v pořádku. Paní doporučuji.
zdenule84
26. říj 2017
Příjemná a ochotná maminka, rychlé odeslání, doporučuji!
elviegirl
19. říj 2017
Velmi ráda doporučuji! Skvělá domluva, rychlé odeslání precizně zabaleného balíku 🙂 Hračka v super stavu! děkujeme
hrdinovaklara
19. říj 2017
Děkuji za krásné hodnocení a vaší spokojenost😊I já děkuji za bezproblémový obchod
pajon
17. říj 2017
vše v naprostém pořádku, děkuji za obchod.
geraltinka
10. říj 2017
Výborný obchod, vše v pořádku.
pearke
10. říj 2017
Výborná komunikace. Zboží odpovídalo fotkám a popisu. Perfektně zabalený a dle domluvy odeslaný balík. Určitě doporučuji. Díky
inaseva
10. říj 2017
Mamičku ako predávajúcu veľmi rada odporúčam, tovar v super stave za pomerne nízku cenu, komunikácie s ňou i dodanie bol na 1*, viac takýchto milých a serióznych ľudí 🙂
cantala
23. zář 2017
Velmi rychlé a příjemné jednání, zboží v pořádku, přidány jedny kalhoty navíc. Děkuji a doporučuji.
blanili
22. zář 2017
Fajn komunikace, vše v pořádku, určitě doporučuji! 🙂
dituuu221
24. srp 2017
Krásné šaty plus bonus 🙂, už podruhé jsem byla moc spokojena, děkuji a doporučuji 🙂
monasti
23. srp 2017
Rychlá komunikace a poslání balíčku. Ráda maminku doporučuji 🙂
adus07
19. srp 2017
Moc ráda a vřele doporučuji prodávající maminku. Zboží krásné, odpovídá fotkám i popisu.Vynikající komunikace a hlavně obrovská trpělivost a ochota i prěste, že jsem to paní trochu komplikovala.Za mě 1*. Moc děkuji jěště jednou za prima obchůdek.
hrdinovaklara
19. srp 2017
Moc děkuji za krásné hodnocení a vaší spokojenost. I já paní doporučuji..komunikace byla rychlá. Každému se někdy něco semele to nevedí😊Hlavní je že jste komunikovala. Za mě super
dituuu221
11. srp 2017
Krásná bundička, moc děkuji! Paní prodejkyně milá, odeslání rychlé. Doporučuji 🙂
nikis26
11. črc 2017
Rychlý obchůdek, vše v pořádku 🙂
johhannka
6. čer 2017
Děkuji za obchůdek. Krásné věcičky, příjemná komunikace, rychlé dodání. Moc doporučuji!
gabretah
24. kvě 2017
Blesková komunikace, rychlé odeslání, krásné věci! Moc doporučuji!
caboonek
24. kvě 2017
Doporučuji, obchůdek na jedničku😉
lanova
21. kvě 2017
Super obchod, doporučuji.
rumeur
18. kvě 2017
Vsetko v poriadku dorazilo
carodejkalucka
4. kvě 2017
Vse na jednicku.. Doporucuji..dekuji🙂
veronika2481982
2. kvě 2017
Dekuji moc za skveli obchudek, rychla komunikace, stav odpovida popisu , jen doporucují 👍
hrdinovaklara
2. kvě 2017
Moc děkuji😊Take doporučuji. Vše proběhlo na jedničku😊
verdik85
21. dub 2017
Vše v pořádku, doporučuji.
ivanahil
10. dub 2017
Paní Kláru můžu doporučit. Nákup proběhl v pořádku dle domluvy, platba předem, pošta obyčejně, žádný problém. Díky Ivana
delphyls
17. bře 2017
Vse na 1 🙂 Vrele doporucuji 😉
luciepisek
17. bře 2017
Jsem mooc spokojena a za darecky navíc moc dekuji.mam velkou radost.obchudek probehl v poradku.mila maminka .za me urcite doporucuji ! 😉 🍀
margerite7
15. únor 2017
Děkuji za skvělý obchůdek, krásné zboží a bleskové doručení 🙂
hobzikova
13. únor 2017
vše v pořádku obchůdek bez problému krásné věcičky
katarina_11
13. únor 2017
Zbozi je krasne, rychly obchod 🙂 Vrele doporucuji!
terkaterus
17. pro 2016
Velmi mila paní,mohu vřele doporučit.