Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
PLUS    Ústí nad labem (region Ústí nad Labem)    20     Profil uživatelky
Ústí nad labem (region Ústí nad Labem)    20     Profil uživatelky
Milé maminky a tatínkové,

pokud projevíte zájem o mé věcičky,bude mi velkým potěšením.
Budu se snažit Vám vyhovět,jak jen to půjde,ptejte se na cokoliv.
Ceny věciček jsou uvedeny bez poštovného,je nutné ho ke zboží připočítat.

Pokud se stane,že by věc,kterou obdržíte měla nějaký nedostatek,který nebyl v inzerátu uveden,prosím nepište hned negativní hodnocení,
jsme lidé,mohu samozřejmě něco přehlédnout,vše s Vámi v klidu a v pohodě vyřeším:) k Vaší spokojenosti :)


Doprava a nutné údaje pro Vámi vybraný typ dopravy: ZÁSILKOVNA NEBO ČESKÁ POŠTA
Pokud si vyberete zásilkovnu,poprosím Vaše mobilní číslo,celé jméno,emailovou adresu a název a adresu pobočky kam balíček zaslat,
pokud poštu,stačí adresa a případně mobilní telefon.

Přeji Vám příjemné nakupování:)

MOC PROSÍM O SCHOVÍVAVOST OHLEDNĚ ODESÍLÁNÍ BALÍČKŮ,POSÍLÁM POUZE 1X TÝDNĚ A TO VĚTŠINOU V PONDĚLÍ,PROSÍM,
RESPEKTUJTE TO VZHLEDEM K SITUACI JAKÁ JE....
MÁM 2 DĚTI NA DISTANČNÍ VÝUCE-Z TOHO JEDEN PRVŇÁČEK...NEVÍM KDE MI HLAVA STOJÍ,A DO TOHO PRÁCE,JE TO VYSILUJÍCÍ !!
OPRAVDU SE BUDU SNAŽIT ODESLAT CO NEJDŘÍVE !! MOC VÁM VŠEM DĚKUJI ZA POCHOPENÍ !!
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
xri
22. led 2021
Dobrý den Katko, šaty jsou parádní, děkuji moc za rychlý a pohodový obchůdek a bezva domluvu! Mějte se krásně. Iva
tyndule
18. led 2021
Moc dekuji za skvely nakup a paní doporučuji, zbozi odpovídá popisu 👌👍❤️
jaajka
14. led 2021
Vše proběhlo v pořádku a rychle, pani doporučuji.
akila999
13. led 2021
Oblečení voňavé, čisté, v perfektním stavu. Jednání rychlé, paní moc milá. Vřele doporučuji 👍👍👍😊
draconela
12. led 2021
Paní Kateřina je neskutečně rychlá, balíček přišel po připsání peněz obratem, zakoupení kombinéza je super, odpovídá popisu a fotografii. Jsem z provedeného obchodu opravdu nadšená. Dávám do oblíbených a určitě se zase ráda podívám, co by se nám hodilo. DOPORUČUJI ❤❤❤
katerina1974
12. led 2021
Moc děkuji za krásné hodnocení,opravdu si toho nesmírně vážím a bude mi potěšením opět Vás zde potkat❤❤❤ Ať kombinézka dlouho a dobře slouží👏👍
geibriel
8. led 2021
Já děkuji za příjemný a bezproblémový obchůdek a za pěkné věcičky. Maminku určitě všem doporučuji🙂👍
heenka
8. led 2021
Vše v naprostém pořádku 🙂
ivkavackova
8. led 2021
Děkuji moc za pěkné oblečení, vše v pořádku jako vždy, ráda doporučuji 🙂🙂🙂
shaunn
7. led 2021
Skvělý obchod. Mikina krásná. Děkuji 😉
magdama
6. led 2021
Vřele doporučuji 👍
8161
5. led 2021
Doporučuji. Všem maminkám.🙂
zanda1313
18. pro 2020
Maminku doporučuji, vše v pořádku.🍀
ivetka_ganevova
18. pro 2020
Prodávající mohu DOPORUČIT!!! Opravdu krásné, čisté a voňavé věci. Jsem moc mile překvapena. Určitě zase někdy nakoupím, dávám si do oblíbených 😉
lenka296
10. pro 2020
Krásné věci, děkuji.
janinka012
27. lis 2020
Katko, děkujeme, bunda nádherná max. Spokojenost!!! Všem Vas mohu jen doporučit. A přeji celé Vaši rodině krásnou 1.adventni neděli.
renda36
25. lis 2020
Vše v pořádku ,moc doporučuji 🙂
vracovjanka
16. lis 2020
Děkuji za pěkný obchůdek a doporučuji🙂
viktorieraketka
6. lis 2020
Milá komunikace, rychlé dodání a hezký stav zboží. Maminku doporučuji.
kliklucik
5. lis 2020
Krásné věci, výborná komunikace, mohu jen doporučit.
rouzis
30. říj 2020
👍 Děkuji za krásnou bundičku, je jako nová 🙂 Určitě nenakupuji naposledy 🙂 Růža