Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Čelákovice (region Praha - východ)    3     Profil uživatelky
Čelákovice (region Praha - východ)    3     Profil uživatelky
Milé maminky a nakupující,

nabízím věci nošené mým synem, nebo mnou.Rozměry jsou uvedené u fotek popř. přeměřím. Poté očekávám vaší reakci do 2 dnů v opačném případě píšu negativní hodnocení.

Slevy opravdu po mě nežádejte, myslím si, že mám ceny nízké, běžte se někdy podívat do obchodu, co dnes nové věci stojí.

Na dobírku neposílám. Preferuji peníze předem na účet. Po připsání peněz odesílám hned jak se dostanu na poštu, obvykle jednou týdně, protože již chodím do práce a není tolik času.
Poštovné dle tarifů ČP.
Nově zasílám balíčky přes zásilkovnu. Cena je 65,- za balíček.
Zobraz celé podmínky
lucie345: Milé maminky, už chodím zase do práce a to 6 dní v týdnu a tak Vás prosím o trpělivost s odpovědí na vaše dotazy.
Zobrazit hodnocení:
medvedice33
18. srp 2020
rychlá komunikace, věci ve výborném stavu
chatajehnice
16. čer 2020
Velmi dobrý a bezproblémový obchod!Bundicka dle popisu.Jsem spokojená!
dagmarp
8. kvě 2020
Super bazárek, milá a rychlá komunikace, věci odpovídají, vše v pořádku, 🙂 , u nás naprostá spokojenost, proto doporučuji i ostatním, Dagmar
zuzisu
7. bře 2020
Doporučuju. Rychlé jednání a vše v pořádku. Děkuji.
marketka9
13. pro 2019
Vše v naprostém pořádku, děkuji za obchůdek a tuto maminku mohu všem jen a jen vřele doporučit 👍
paya84
8. lis 2019
Rychly nakup a dobra komunikace. Zbozi v poradku. Maminku doporucuji.
rybabadys
20. říj 2019
🙂
baruada
26. zář 2019
Vše v naprostém pořádku, super komunikace,rychlé odeslání balíčku, doporučuji dál! 🙂
colis
13. zář 2019
Vse v naprostem poradku, doporucuji!
xrecm
26. srp 2019
Vše v pořádku 🙂
tkrejza
30. čer 2019
Příjemná komunikace, věci hezké. Paní doporučuji..
lucie345
2. črc 2019
Děkuji za zprávu i hodnocení. Jsem ráda, že se Vám věci líbí.
lenaciruela
25. čer 2019
komunikace bez problemu, veci odeslany hned po zaplaceni, dorazily v poradku a v peknem stavu 🙂 pani doporucuji, byla jsem spokojena.
janeadm
18. čer 2019
Rýchla komunikácia, milá mamička,vrelo odporúčam!
monikaa162
11. kvě 2019
Doporučuji..
katgeb
26. dub 2019
Vřele doporučuji
barbarela24
8. dub 2019
Super a mila maminka, vse na jednicku s hvezdickou, doporucuji a jeste jednou ji timto dekuji 😉
lucie345
8. dub 2019
Taky moc děkuji za obchudek 😉
jutrutru
28. bře 2019
vše ok 🙂
acylpirin
18. bře 2019
Super maminka
jeen
1. bře 2019
Maminku doporučuji. Dobrá domluva, rychlé odeslání a oblečení hezké.
hakity
12. únor 2019
Milá a rychlá komunikace,rychle odeslání,vše v pořádku, doporučuji
maxdom
3. led 2019
perfektní komunikace, rychlé odeslání, krásné věci.. mohu jen doporučit
lenkalink
8. pro 2018
Vše proběhlo v pořádku, moc pěkné oblečení. Určitě doporučuji.
nikollaa
24. lis 2018
Vše v naprostém pořádku 🙂
hildegarda_terez
26. říj 2018
Rychlý a pohodový obchod. Děkuji a doporučuji.
marienka06
19. říj 2018
Rychlý obchod, výborná komunikace, pěkné zboží👍🏻
chatajehnice
9. říj 2018
Moc děkuji za balíček,dnes dorazil na poštu a mohla jsem si ho vyzvednout... Vše je v pořádku,věci jsou moc hezké!Maminku bych ráda doporučila!😀
lucie345
10. říj 2018
Moc děkuji. Jsem ráda, že se Vám věci líbí.🙂
angggel1
3. říj 2018
Vše v pořádku, moc děkuji
kamcatka86
14. zář 2018
Vše proběhlo rychle a v pořádku, pláštěnka taky odpovídá popisu i obrázku. Děkuji a ráda doporučuji dalším.
evuli123
13. zář 2018
Paní moc ochotná. Skvělá a rychlá komunikace. Doporučuji 🙂
lucccinek
13. zář 2018
Super obchudek Doporučuji
mihaaalka
1. zář 2018
Děkuji za obchod, vše proběhlo v pořádku. Maminku mohu jen doporučit 🙂 M.
javalova
24. srp 2018
velmi prijemny obchudek. rychle dodani.
jittkam
27. dub 2018
Vše v pořádku a určitě mohu doporučit 👍
mishka87
13. bře 2018
Naprosto bezproblémový obchod. Maminku doporučuji
fajocka
2. bře 2018
Spolahliva maminka, super komunikacia - moc doporucujem!
martis8
5. únor 2018
Doslo dekuji moc 🙂
giona
27. říj 2017
Bezproblémový obchůdek, krásné gumáčky!!! Děkuji moc! 🙂
agida
13. črc 2017
S paní úžasná spolupráce, výborná komunikace, krásné věcičky a rychlé dodání. Moc děkuji a doporučuji všem....
anytka_a
8. čer 2017
Vše v pořádku, rychlé odeslání zboží.
miskaberuska11
29. dub 2017
Super rychlý nakup moc děkuji mikina je super 🙂 Doporučuji 🙂
monikavm
19. dub 2017
Vynikající spolupráce. 🙂
milace123
7. dub 2017
Maminku moc doporučuji!! vše proběhlo na jedničku 😉
acylpirin
15. bře 2017
Maminku všem doporučuji.
dagjan
16. únor 2017
Rozhodně nedoporučuji, abyste se této paní ptali na rozměry oblečků. Já jsem se zeptala na délku tepláčků u teplákové soupravy a protože by byly krátké, tak jsem ji nekoupila (komunikaci přikládám). Paní mně za to napsala negativní hodnocení, nechápu to. Mnoho maminek se mě ptá na rozměry oblečků a já slušně odpovím. A pokud jsou jim malé nebo velké, tak si nevynucuju prodej negativním hodnocením. Vždyť přece každá značka má rozměry jiné, tak je nutné někdy změřit, to je přece maličkost. Nikdo nemáme peněz na rozhazování, abychom kupovaly dětem věcičky, které jim budou malé nebo velké. Nevím, co tu paní rozčílilo, ještě ke všemu po 3 týdnech, co mi odepsala na moji zprávu, že teplákovku neberu. Nenapadlo mě, že musím psát důvod.... Komunikaci přikládám, udělejte si obrázek o této mamince samy.... Dobrý den, jaká je délka tepláčků? Děkuji za zprávu, Dáša 26. led 2017 lucie345 Dobrý den, délka je 47 cm. Pěkný večer Lucie 26. led 2017 lucie345 Dobrý den, budete mít tedy zájem? Děkuji Lucie 28. led 2017 Dobrý den, děkuji, jen jsem chtěla vědět délku. Hezký den, Dáša 29. led 2017 lucie345 Není zač. Pěkný den Lucie 29. led 2017 lucie345 ti přidala hodnocení Včera
srnka007
17. led 2017
Všechno ok, maminku doporučuji.
daniela47
12. led 2017
Vše v pořádku, rychlý nákup, skvělá komunikace. Děkuji 🙂
miiis
16. lis 2016
Skvělý rychlý nákup, výborná komunikace. Nákup 100% DOPORUČUJI. 👍 Děkuji
petracig
21. zář 2016
Vše v pořádku, můžu jen doporučit 🙂