Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Starý Kolín    32     Profil uživatelky
Starý Kolín    32     Profil uživatelky
Milé maminky,

srdečně Vás vítám :) Pokud máte dotaz, chcete něco přeměřit, detailněji vyfotit, napište mi, ráda Vám odpovím. Prodávám dané věci i jinde, tak se může stát, že ačkoliv budete první zájemce, daná věc už bude poptávaná (rezervovaná) jinde.

PRAVIDLA:

Napište ke každé rezervované věci alespoň jedno písmeno, Modrý koník vše pak krásně sečte a lze rezervovat pro Vás. Rezervace pouze 3 dny - pokud se nedomluvíme jinak. Podklady k platbě Vám pošlu, jakmile mi napíšete, že je to vše. Prosím o reagování na tyto zprávy. Takže pokud od poslání podkladů nebudou do 5 dní peníze na účtu, objednávku ruším, nabízím dalšímu případnému zájemci a uděluji negativní hodnocení.

Zaplacené balíčky posílám Českou poštou, je nutné k ceně přičíst poštovné. Snažím se balit věcičky do balíčku na plocho, abyste platili za poštovné co možná nejméně. Poštovné účtuji dle tarifu České pošty:
Doporučené psaní: (max. rozměry 50 x 35 x 5 cm)
do 100gr 52 Kč
do 500g 54 Kč
do 1 kg 60 Kč
do 2 kg 70 Kč

Doporučený balík: od 1.3.2019 opět zdražení :( Ceny upřesním.

BALNÉ: NEUČTUJI :) Máte jako bonus zdarma :)

Zboží odesílám pouze doporučeně (na dobírku nezasílám nic), nejpozději další pracovní den, kdy na můj účet dorazí platba. Po předchozí domluvě je možné také osobní převzetí v Kolíně a někdy jezdím i do Kutné Hory. 1 malý kus do 500 gr váhy a 2 cm výšky mohu poslat na Vaši odpovědnost i obyčejně za 27 Kč.

Až budete balíček přebírat, zkontrolujte si, zda není obal balíčku viditelně poškozen, kdyby ano, nepřebírejte ho, sepište reklamaci s Českou poštou, jinak není možné reklamaci později uznat.

Po obdržení balíčku očekávám hodnocení nebo zprávu, tím pak považuji obchod za skončený a mažu daný inzerát. V případě jakýchkoliv nejasností, komplikací mě nejprve kontaktujte přes zprávu, vše se dá vyřešit.

Všechny věci se snažím poctivě prohlížet a jejich nedostatky Vám popsat a detailně nafotit. Může se stát, že něco při umělém světle přehlédnu, ale rozhodně to není naschvál. Poprosím Vás, pokud nebudete se zbožím spokojeni, napište mi a vše společně vyřešíme.

O VÍKENDU TU MOC NEJSEM, MÁM TAKÉ RODINU A CHCI SI JI UŽÍT :) DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.

Markéta
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
olivka15
20. bře 2021
Mockrát děkuji za bezvadný obchůdek, krásné věci a skvělou komunikaci. Ostatním velmi ráda doporučuji!
zapletalova1984
28. led 2021
Doporučuji, vše v pořádku.
alurehakova
15. led 2021
Omlouvám se zapomněla jsem. Balíček dorazil a vše je v pořádku, moc děkuji
noirdame
25. pro 2020
Vše ok, rychlá a ochotná komunikace, zboží v pořádku. Doporučuji
thally
19. čer 2020
Vše v pořádku, doporučuji 🙂
pajusenka
4. čer 2020
Vše proběhlo v naprostém pořádku. Doporučuji ostatním maminkám 🙂
yildiz
13. kvě 2020
Vse v poradku, rychle dodani, maminku mohu jen doporucit
valounek
11. dub 2020
Maminka je moc milá a ochotná. Věcičky krásné a navíc dáreček, co moc potěšil, takže doporučuji na 100%.
andreagrunerova
4. bře 2020
Skvělá domluva, rychlost 🙂 Doporučuji!
volej2607
13. únor 2020
Rychlá komunikace i poslání balíčku. Super! Děkuji a doporučuji!
marketa_n
13. únor 2020
Moc děkuji za Váš nákup 🙂🌷.
quak
7. únor 2020
Moc děkuji a doporučuji. Všechno v pořádku.
marketa_n
8. únor 2020
Moc děkuji za Váš nákup 🙂🌷
zanda1313
2. led 2020
Maminku doporučuji, vše v pořádku.
tamun
18. pro 2019
rychlé jednání, doporučuji 🙂
romanazi
19. lis 2019
Děkuji moc za spolehlivý a rychlý obchod, pěkné zboží a milou komunikaci. Všem Vás ráda Doporučuji🙂
pethy
30. zář 2019
Poctivá prodávající, dodatečně se vsimla vady a slevila, milá komunikace,za mě jednička s hvězdičkou a doporučuji.
sato19
16. srp 2019
Naprostá spokojenost. Skvělá domluva a kupovane zboží v poradku.
marketa_n
16. srp 2019
Moc děkuji za Váš nákup 🙂
vladimiraxp
10. črc 2019
Dobrý den. Velice milá paní,spokojenost na jedničku. Fořtová
jirikorinek
10. črc 2019
Vynikající a velmi rychlá domluva, perfektní jednání, moc doporučuji.
marketa_n
10. črc 2019
I já moc děkuji. Krásné léto.
lusebi
1. črc 2019
Všechno na jedničku, ráda doporučuji
baravbl
26. čer 2019
Doporučuji, vše v pořádku, skvělé jednání, děkuji.👏👍
urbankovap
20. čer 2019
doporučuji
veronika951
19. čer 2019
Doporučuji, vše na 1
barcinek
7. čer 2019
Rychlá domluva i odeslání zboží. Děkuji moc 🌹
marcela_80
3. čer 2019
Děkuji za obchod, krásné věci, ve velmi dobrém stavu. Ráda zase nakoupím. Vřele doporučuji.👍
marketa_n
3. čer 2019
Moc Vám děkuji 🙂🌷🌻
ameis
29. kvě 2019
Super veci za super ceny!!! Děkuji
marketa_n
3. čer 2019
Děkuji Vám za nákup 🌷👍🌼
hrckal
20. kvě 2019
Perfektní obchůdek s maminkou! Krásné šaty - kostým, super komunikace, rychlé odeslání balíku, vše na jedničku! Moc moc doporučuji a děkuji!!!!
kklarabs
17. kvě 2019
Balíček dorazil v pořádku a můžu jen doporučit vše v naprostém pořádku
limonada
16. kvě 2019
Krásné tričko. Rychlý a pohodový obchůdek.🙂 Spokojenost🍀
dianovapetra
16. kvě 2019
Naprostá spokojenost,prodávájící moc doporučuji.Krásné oblečení🙂
kytickaaa
16. kvě 2019
Děkuji a doporučuji
kelymanka
13. kvě 2019
Vše v pořádku, doporučuji.
zili13
10. kvě 2019
Naprostá spokojenost!
evapraga
9. kvě 2019
Děkuji za hezké oblečení, spolehlivost a milý přístup. Doporučuji všem. 🙂
martikhappy
1. kvě 2019
Maminku vrele doporucuji, velice prijemna komunikace, ochota a rychle odeslani ... dekuji ... M.
michaelaaleachim
26. dub 2019
Příjemná komunikace s paní. Hezké oblečení + dáreček. Děkuji a doporučuji 🙂
jarabacek
24. dub 2019
Vše v pořádku, mohu doporučit😘😉
marketa_n
24. dub 2019
Děkuju za nákup 🙂
ji_ta
10. dub 2019
Vse v poradku 🙂 dekuji
evik858
27. bře 2019
Dobrý den, děkuji za rychlý a bezproblémový obchůdek. Všem doporučuji🙂
maryko28
20. bře 2019
Děkuji za skvělou komunikaci, rychlost odeslání balíčku a hlavně za moc pěkné oblečky 🙂
ludrynka
14. bře 2019
Skvělá komunikace, rychle dodání. Doporučuji 🙂
smejuse
13. bře 2019
určitě doporučuji, vstřícná komunikace
majamala
21. únor 2019
Paní velmi ochotná, vše v pořádku, doporučuji. M👍
macik304
20. únor 2019
Děkuji za super tričko!!!! Martina
marketakul
18. únor 2019
krasne zbozi, mila komunikace, rychle dodani, urcite pani velmi doporucuji a dekuji! 🙂
matulisecek
2. únor 2019
Vše v naprostém pořádku....děkuji a doporučuji 🙂
brmbulin
2. únor 2019
Doporučuji 🙂 a děkuji za obchůdek🙂
bousovka007
24. led 2019
Milá, věčná a rychlá komunikace. Zboží odpovídajicí popisu a ve skvělém stavu. Nákup u tohoto prodejce jednoznačně doporučuji.
rosjana
23. led 2019
Rychlý a pohodovy obchod. Zbozi odpovidajici popisu a čisté. Doporučuji! 👍
marketa_n
24. led 2019
Moc dekuji.
skorepinka
21. led 2019
Doporučuji, spokojenost 🙂
bolfus
17. led 2019
Vše v naprostém pořádku, vřele doporučuji 😉