Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Praha 9    14     Profil uživatelky
Dobrý den, většina nabízených věciček je po mých dětech. Kvalita je různá, něco více nošené, něco méně, něco jsme ani unosit nestihli. Snažim se vždy popsat a vyfotit, samozřejmě zohledňuji cenu. Většina fotek je i s metrem, takže můžete porovnat velikost, u některých značek se liší.
Prodávám i na jiných bazárcích, tak se může stát, že už je věc prodaná a nestihnu zde smazat.
Věci je možné vyzvednout osobně na Praze 9 - Střížkově, kousek od metra C Střížkov/Prosek, případně cca 1x měsíčně na Litoměřicku. Po špatných zkušenostech při předávání po Praze a kvůli nedostatku času je místo pro osobní odběr jen u mě doma. Děkuji za pochopení.
Poštou posílám jen při objednání věcí nad 90,-. Poštovné počítám podle váhy dle tarifů České pošty plus si počítám cca 3 kč jako balné a manipulační poplatek (přeci jen je pro mě pohodlnější, když si pro zboží přijedete, tak prosím o pochopení tohoto "příplatku", stát na poště s dvěma malýma dětma není zrovna příjemné). Většinou tedy posílám jako doporučené psaní od 55,- nebo balíček je pak od 80,- dle váhy. Na dobírku neposílám, peníze posíláte na účet a až dojdou, tak pak odesílám. Většinou do 3 dnů po připsání peněz na účet, ale může se stát, že budu mimo Prahu, v tom případě ale píšu a omlouvám se. Nejpozději však do týdne se snažím vždy poslat. Dávám pak echo, že je balíček na cestě.
Jsem ráda, když od vás dostanu zpětnou vazbu (balíček dorazil v pořádku, věcičky se líbily...).
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
cherrycube
1. bře 2021
Vše naprosto v pořádku, skvělá domluva, rychlé zaslání. Doporučuji.
pasekovaradka
6. únor 2021
Fajn obchod, pěkné oblečení, rychlá domluva a odeslání. Děkuji mnohokrát.
ulmanka0
6. únor 2021
Vše v pořádku, ráda doporučuji.
tresislas
2. říj 2020
Rychlý obchod, skvělá domluva, vřele doporučuji.
wendys338
15. zář 2020
Vše v pořádku, doporučuji 😉
luckamuzikova
14. zář 2020
Vše v pořádku.. Doporučuji všem.. 😉
capybarka
11. zář 2020
Doporucuji.
12market
30. dub 2020
Moc mila a ochotna pani, bleskove dodani balicku a zbozi perfektni! 😊
luckatak
10. bře 2020
Moc děkuji za bezvadný obchůdek a maminku moc moc ráda doporučuji 👍🌹☺
marcelakrac
2. lis 2019
skvělý obchod!
alniika
17. led 2019
Super obchůdek, rychlé odeslání a zboží odpovídá popisu, děkuji moc
agnis
18. říj 2018
Super obchůdek🙂 Doporučuji🙂
leki
10. dub 2018
Dobra komunikace, rychle dodani, vse bylo v poradku. Doporucuji.
lenonek_
23. bře 2018
🙂 skvělá.komunokace, zboží odpovídalo popisu. Děkuji za obchod
verkapilka
7. bře 2018
Vše v pořádku, doporučuji!!!
hhhelca
27. únor 2018
vše v pořádku, doporučuji
olivka15
5. únor 2018
Skvělý nákup, výborná komunikace, vše proběhlo rychle..takže ostatním mohu jen doporučit.
lauratina9
2. únor 2018
Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod, ráda doporučuji.
jahodi
24. led 2018
vše OK
misinnka
23. led 2018
Moc děkuji za obchudek 💐 rada doporučuji
palajda
27. říj 2017
Vše v pořádku.
divizka
13. říj 2017
Vse rychle a bez problemu. Spokojenost a doporucujeme.
olivka15
17. zář 2017
Velká spokojenost s nákupem, věcičky moc hezké..doporučuji ostatním! 😉
nevee
31. črc 2017
Dorazilo v poradku, dekuji.
brigitabazar
24. črc 2017
Moc děkuji za krásnou bundičku. Maminku doporučuji, vše na jedničku, komunikace super 😉😉😉
mashabazar
24. črc 2017
Děkuji
luca2015
27. čer 2017
Vše v pořádku, doporučuji🙂
mashabazar
24. črc 2017
Děkuji
kristyna2233
18. čer 2017
vse ok! diky
mashabazar
19. čer 2017
Děkuji
kessinkaa
7. čer 2017
Maruško moc děkuji za obchůdek. Všem Vás doporučuji 👍 Radka
mashabazar
7. čer 2017
Děkuji.
vera_laga
7. čer 2017
vše na jedničku, rychlé dodání, bezproblémová komunikace, odpovídá popisu, doporučuji
mashabazar
7. čer 2017
Děkuji za hodnocení
fishmenka
6. čer 2017
Pohodovy obchod. Dekuji. Doporucuji vsem!
mashabazar
7. čer 2017
Děkuji za hodnocení.
madlenka16
1. čer 2017
Vše proběhlo rychle a bezproblémově, doporučuji. 🙂
mashabazar
4. čer 2017
Děkuji
renny_rs
26. kvě 2017
Rychlé zaslaní balíčku, příjemná komunikace, vše moc pěkné. Velká spokojenost a jen doporučuji. 🙂
mashabazar
27. kvě 2017
Děkuji.
lisacek
22. kvě 2017
Super rychlá komunikace, i odeslání věciček. Krásné šatičky. Děkujeme a doporučuji. 👍 😀
mashabazar
23. kvě 2017
Děkuji, jsem ráda, že jste spokojená.
mikika1111
1. kvě 2017
Volant je super, malého nadchnul, děkuji za rychlost dodání.-) Doporučuji prodejce.
mashabazar
1. kvě 2017
To jsem ráda, že je syn spokojený, můj si ho skoro nevšiml. Tak aspoň ho máte zachovalý 🙂 Ať slouží a děkuji za hodnocení.
saristeh
18. dub 2017
Věci jsou pěkné, čisté - vše odpovídá popisu. Rychlá a vstřícná domluva, rychlé odeslání. Děkuji a doporučuji
mashabazar
19. dub 2017
Děkuji
macku
11. dub 2017
Dobrý den,balíček přišel v pořádku a bleskovou rychlostí. Jsem maximálně spokojená,jak s oblečením,tak s komunikací prodávajícího.ROZHODNĚ DOPORUČUJI ! 🙂🙂👍
mashabazar
11. dub 2017
Děkuji za hodnocení
aulola
9. dub 2017
Doporucuji, skvela komunikace, hezke hracky za dobrou cenu 🙂
3lena
27. bře 2017
super komunikace, rychlé odeslání doporučuju
sudovajana
12. únor 2017
Skvělá a rychlá komunikace i nákup! Věci moc pěkné. Zejména chválím fotky se zobrazeným metrem/mírami, které ušetří spoustu času a komunikace, protože číselné nebo věkové velikosti nejsou vždy odpovídající.
dramaqueen
9. únor 2017
Vřele doporučuji 🙂
ajax12
2. únor 2017
Super bezva obchůdek. Rychlá a milá komunikace. Ještě jednou děkuji a rozhodně DOPORUČUJI!!! 🙂
marti87
19. led 2017
Super komunikace, bleskové zaslání. Vše na jedničku, rozhodně doporučuji!
nikakalo
18. led 2017
Děkuji za obchůdek, vše v nejlepším pořádku, krásné věci, doporučuji !!!!
vesanus
18. led 2017
Děkuji za krásné věcičky, ráda doporučuji 🙂
10marky10
11. led 2017
dekuji za bezva obchudek🙂
lakzuz
12. pro 2016
Děkuji za prima obchůdek 😉 Vše proběhlo na 1 👍 Zuzka
dagi75
12. pro 2016
Bezproblémový obchůdek, milá komunikace, rychlé odeslání. Děkuji a ráda všem DOPORUČUJI 🙂
medi_ivca
26. lis 2016
Vše proběhlo rychle a v pořádku. Doporučuji, Iva 🙂
oboboo
17. lis 2016
Skvělý obchod. Moc děkuji!
klerys87
16. lis 2016
Pani mohu jen doporucit, ochotna, mile jednani a rychle odeslani 🙂