Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Vodňany (region Strakonice)    0     Profil uživatelky
Vodňany (region Strakonice)    0     Profil uživatelky
Dobrý den, vítám vás na mém bazárku, kde najdete převážně chlapecké a unisex oblečky cca do 2 let.
Co se týče platby, zasílám pouze po platbě předem. Velká část oblečení byla zakoupená nová, zboží je vesměs značkové. Některé oblečky jsou pomačkané, ale všechny vyprané, přestože jsou vyžehlené a vyprané. Asi špatně uskladněno :-). Není v mých silách to pro krásnou fotku ještě nažehlit. Maminky, dobre si rozmyslete svuj nakup, penize nevracim.
Přeji příjemný nákup.

PRO NEBLAHOU ZKUŠENOST S NEKONEČNÝM POČÍTÁNÍM POŠTOVNÉHO A NÁSLEDNÉHO PŘEKVAPENÍ NA POŠTĚ a doplácení poštového "ze svého", jsem se rozhodla pro zasílání POUZE prostřednictvím GLS, kteří za 2kg balíček chtějí 79,-, pohodlné doručení do druhého dne, bez řešení barvy obalu, originál krabice apod.
AKCEPTUJI POUZE TUTO FORMU DORUČOVÁNÍ.
DĚKUJI ZA POCHOPENÍ :-)
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
ellis07
7. dub 2021
Balíček v pořádku dorazil a já moooc děkuji za krásné mikinky 😉 Všem ráda doporučuji 🙂 Mějte se krásně
vieriki
12. pro 2020
Děkuji a doporučuji 🥰
ir.ka
7. pro 2020
Dobrý den, balíček dnes v pořádku dorazil. Děkuji za bleskový obchod. Vřele doporučuji.
mendywendy
7. pro 2020
Moc děkuji i já vám. Přeprava za to opravdu trhla 🙂.
jani_cer
17. říj 2020
Úžasné botičky, velká spokojenost, ráda doporučím dále 🌷
mendywendy
17. říj 2020
To je milé 💜❤. Moc vám děkuji. A doporučuji i já vás. 🙂
paolin84
16. říj 2020
Jako prodavajici vrele doporucuji, rychle dodani 👍🏼
mendywendy
17. říj 2020
To je milé 💜❤. Moc vám děkuji. A doporučuji i já vás. 🙂
marky07
27. únor 2020
Balíček jsem si vyzvedla🙂 Děkuji za ochotu a doporučuji🌹
mendywendy
27. únor 2020
Moc děkuji za nákup a flexibilní spolupráci 🌞🌞🌞
siminka15
15. únor 2020
Urcite doporucuji,vse probehlo jak ma 😉👍
tereza1986
9. led 2020
Moc děkuji za obchod, věci jsou pěkné 👍
mendywendy
9. led 2020
Mám radost. Moc děkuji i já a ať slouží ❤️
latkovkybrno
28. lis 2019
Všechno v pořádku, moc děkuji a určitě ostatním doporučuji 🙂 🙂
mendywendy
28. lis 2019
Děkuji za milé hodnocení. Spokojenost i z mé strany. Krásné dny.
holomino
28. zář 2019
Děkuji a doporučuji. 🙂
lublo
23. zář 2019
Neuveritelne! Vy vedome prodavate temer nepouzitelne zimni boty - podrazka je na patach sedrzena az do mekke peny!! A ani na to neupozornite! Pro Vas to neni zasadni nedostatek na ktery byste ferove mela sama v inzeratu upozornit? (Vyfotit nebo napsat?) Vy byste si koupila takove boty? Cituji Vasi reakci - Dobrý den, za cervenou tvrdou podrážku může výrobce, já ji tam nedala. Promiňte, ale kupujete použité boty, mohla jste je chtít více nafotit, běžně to dělám a bez běžně to zákaznice chtějí. Mne cervena tvrda podrazka nevadi, ani to, ze boty jsou osoupane. Myslim, ze mi dobre rozumite.
mendywendy
24. zář 2019
Já vám nabízela vrácení peněz. Bohužel jednou za čas člověk narazí na hysterickou maminku. Já na tyto přestřelky nemám čas, pokud je vám milé chodit žalovat jako malý fakan, prosím, pak se asi neumíte dohodnout ani v běžném životě. Doporučuji vám kupovat věci v obchodě. A za to, že jste si stáhla fotky dle vlastní fantazie, na to slova nemám... Ať se daří.
ehrdlicka
21. zář 2019
Balíček dorazil v pořádku. Rychlá a bezproblémová domluva. Oblečení jako nové. Maminku doporučuji.👍
vila_amalka
24. srp 2019
Dobrý den,moc děkuji za gumáky,jsou krásné,dcera si je hned zamilovala a chodí v nich i po doma 😂 Rychlé dodání, bezproblémový obchod, milá komunikace, mohu jen doporučit 😉
mendywendy
24. srp 2019
Děkuji za krásné hodnocení. Ano, tyto gumáky jsou líbivé i pro dospělé. Jsem ráda, že jsou v dobrých "nohách". ❤️
zanda1313
23. kvě 2019
Maminku doporučuji, vše v pořádku.
ruzovytrpaslicek
14. bře 2019
Vse v pořádku, doporučuji
caroline777
25. únor 2019
dobrý den, děkuji za krásné zboží a rychlé poslání balíčku! ráda Vás doporučuji!
mendywendy
25. únor 2019
Rádo se stalo, pošta opravdu překvapila 😁. Vy jste taky oukej 😊😊😊
vrtin
21. únor 2019
Doporučuji,zboží krásné zachovalé,rychlá komunikace,rychlé dodání,spokojenost
mendywendy
22. únor 2019
Vše na 1* 🙂
chrissie13
1. lis 2018
V pořádku 🙂
niksina
12. říj 2018
Super jednání a ochota
verunkanatalka
17. zář 2018
Výborná domluva a vstřícné chování..Zboží naprosto v pořádku..Mohu jen doporučit..
mendywendy
17. zář 2018
Moc děkuji za milé hodnocení. I já vás ráda doporučím 🙂.
shpagetka
16. zář 2018
Bundicka dorazila v poradku, je moc krasna, v perfektnim stavu. Maminku moc doporucuji, mile a rychle jednani a dekuji za obchudek!
sarka57
27. srp 2018
Bundička je super, moc děkuji. Milé jednání, bleskové odeslání, vše v naprostém pořádku, moc ráda doporučuji!!!
orchestra
18. led 2018
Vše v pořádku. Doporučuji.
vanlierop
25. zář 2017
NEDOPORUČUJI! Pani mi prodala kombinezu v "krasnem" stavu (viz fotky). Kdyz jsem ji slušně prosila o vraceni penez, byla na me hruba, sprosta (napsala mi ze jsem krava, blbka) a dokonce mi vyhrozovala. Vse jsem nahlasila, takove jednani sem nepatri!
mendywendy
25. zář 2017
Taky jsem vas nahlasila za urazeni a lzive narceni. Nenecham se napadat nekym, kdo chce vratit penize z duvodu, ze je kombineza na zimu tenka!!! Takze vyrazy, kterymi jsem vas oznacila vas jeste chvalim!
nikitta123
6. zář 2017
Velmi rychlé, milá komunikace, lze jen doporučit.
mendywendy
6. zář 2017
Dekuji za pohodovy obchudek. Bleskova platba a zpetna vazba. 🙂
vitalka
8. črc 2017
Děkuji, doporučuji.
mucacitos
12. led 2017
Vše v naprostém pořádku. Ráda doporučuji velmi milou prodávající...
ka6ka
9. led 2017
Děkuji za obchůdek, bezvadná domluva, vřele doporučuji a dávám plec nahoru! 😉
linchilli
6. led 2017
Vše naprosto OK. Dekuju a doporučují 🙂
anivra
14. pro 2016
Vše proběhlo na jedničku. Milá komunikace, rychlé odeslání. Vřele doporučuji🙂
carries
25. lis 2016
Rychlá komunikace i odeslání. Můžu jen doporučit !!! 🙂
jitulina80
8. lis 2016
Super rychlá odpověď, super rychlé odeslání kolotoče, všechno v pořádku, vřele doporučuji!
siminka15
7. říj 2016
balíček dorazil v pořádku,ale pod pojmem super stav sem si představovala něco jiného a ne tolik žmolku a velkou díru na patě..ale i tak děkuji
mendywendy
7. říj 2016
Díru jsem přehlédla, to se velmi omlouvám, balím to v letu, když děti spí. Chcete to finančně vykompenzovat?
babcazuza
2. zář 2016
Kupovala jsem od této maminky kambinézku,slibovala,že budu spokojená a měla pravdu.Balíček přišel obratem a kombinéza v krásném stavu,čistá,doporučuju nákup!
mendywendy
2. zář 2016
Ted se mi uplne zatajil dech, kdyz jsem to cetla.. 🙂 myslela jsem, ze jste zklamana 🙂. To jsem rada, priste to musim docist do konce 🙂)). Dekuji za nakup! At slouzi.
martanka88
20. kvě 2016
Vše v pořádku, doporučuji 🙂
magdaprokatu
13. dub 2016
Balíček dnes dorazil, prcek je nadšený 🙂 Děkuji za prima obchůdek 🙂
mendywendy
13. dub 2016
To jsem rada. At slouzi 🙂.
andulinac
28. led 2016
Velmi pěkné zboží, výborná domluva. Rozhodně doporučuji!!!!
kjajule
25. led 2016
Dobrý den, balíček dorazil v pořádku. Overálek krásný. Děukji za super obchůdek a doporučuji!!!
zrezna
14. led 2016
Vše v naprostém pořádku, doporučuji a děkuji!
paapajinka
30. pro 2015
Dobry den dekuji za info 🙂 at vse dobre dopadne
pincola
17. pro 2015
Balíček v pořádku dorazil. Nádherné šatičky, rychlé jednání a výborná komunikace. Děkuji za obchůdek🙂
lenlenlen
10. pro 2015
Děkuji 🙂 mějte se hezky..
ckathleen
5. pro 2015
Dobrý večer, boty včera dorazily. Vše je v pořádku. Jsou moc pěkné. Děkuji za příjemnou komunikaci a rychlé dodání. Přeji krásný Adventní čas, C. Srbová
mendywendy
6. pro 2015
Děkuji, i vám krásné svátky.