Používáme cookies. Více informací zde. OK
Havlíčkův Brod    3     Profil uživatelky
Dobrý den všem :) preferuji platbu na účet předem, všechny ceny jsou bez poštovného a to se snažím nezapomenout uvést i u popisku,ale pokud uvedeno ¨není,neznamená,že nebude :) Balíček odesílám po připsání platby.Pokud budete chtít zaslat na dobírku poštovné požaduji předem, zbytek při vyzvednutí balíčku, lze i obyčejné poštovné,ale pouze na Vaše riziko,vždy posílám přímo na poště , zatím a doufám,že tomu tak bude mám jen dobré zkušenosti. Jinak mé hodnocení a většinu inzerátu najdete na mimibazaru 284410, některé fotky jsou z vodotiskem mimibazar.cz,ale jsou mnou focené-pouze odtamtud si je stáhla,už jsem je neměla v pc :) klidně koukněte pro kontrolu i tam :)
Neváhejte se na cokoliv zeptat,lepší je se ptát,než to pak řešit pozdeji a s nedorozuměním....... reklamace typu je mi to velké,atd.nepřijímám
Poštovné a balné: Obyčejná pošta 30,- a doporučená 50,- větší zásilka 85,- ( za boty a více věcí,pěkně podražily :( ) boty s originálním obalem nebo v krabici
balík do ruky 120,-
Prosím pozorně sledujte fota u inzerátů nebo poproste o více fotek, ráda nafotím, pak reklamace typu nebylo uvedeno a přesto na fotkách je to vidět,uznávat nebudu, pro více info se ptejte, ráda odpovím, předem děkuji.

od 1.5. pošta opět zdražuje,poštovné je vyšší....

DÁLE ZKUSTE NAPSAT V PŘÍPADĚ NEZÁJMU I TUTO ODPOVEĎ JE TO SLUŠNOST!!!!!! JÁ SE VÁM TAKÉ SNAŽÍM ODPOVEDĚT HNED JAK TO JDE!!!!!!

Lucka
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
vladislava82
20. bře 2019
milá maninka, zboží odpovídá popisu, doporučuji😉
vladislava82
26. únor 2019
Krásné botky, rychlé doručení, maminku velmi doporučuji. 👍
dzeta
25. led 2019
vše v pořádku, doporučuji
lenka_maxik
7. lis 2018
Rychlá a bezproblémová domluva, moc pěkné věci. Všem doporučuji🙂
romcaf
12. říj 2018
Milá a ochotná maminka🙂 mohu všem jen doporučit Romča🙂
amalie2016
17. črc 2018
Milá, vstřícná komunikace, okamžité okdeslání šatiček.Bylo mi ctí s paní obchodovat.Mohu jen a jen vřele doporučit.
sarkoc
11. črc 2018
Moc děkuji za obchůdek a doporučuji pro skvělou komunikaci, rychlé odeslání balíčku a zboží odpovídající popisu a ceně.
mojezelvicka
15. čer 2018
Milá prodávající, krásné věci a rychlé doručení. Vřele doporučuji!👍
arola
19. bře 2018
Moc hezké zboží, rychlé zaslání, výborná komunikace, spokojenost.
oliheen
8. únor 2018
Vše v pořádku, doporučuji všem ostatním a moc děkujeme za parádní bundičku 🙂
bukarabunga
14. srp 2017
Doporučuji! Rychlé, příjemné jednání 🙂
conulka
19. čer 2017
Rychlé odeslání balíčku, věci jako nové, doporučuji
mateshanka
3. kvě 2017
Výborný nákup, vše šlo hladce, děkuji!
hanaluna
21. dub 2017
Vše v naprostém pořádku, vřele doporučuji 😊
10marky10
31. bře 2017
dekuji za super obchudek🙂
verolec
28. bře 2017
Doporučuji, kalhoty krásné, rychlé odeslání.
klarys87
26. bře 2017
Maminku doporučuji, vše v pořádku 🙂
juanka
14. led 2017
V pořádku, děkuji.
mariene
15. lis 2016
Bezproblémový obchod, doporučuji, paní ochotná a odeslání rychlé, zboží odpovídá popisu. Děkuji moc za obchod 🙂
helianthus
14. lis 2016
Maminku můžu jenom doporučit. Perfektní komunikace, rychlé odeslání, zboží odpovídá popisu. Ještě jednou díky za obchůdek. S pozdravem Monika
pavlak79
24. říj 2016
Dobrý den.....balíček dorazil v pořádku. Moc děkuji..... jdu vám doplatit postovne.
huhulak123
14. říj 2016
děkuji za obchůdek - vše v pořádku a děkuji za trpělivost 🙂) DOPORUČUJI.
aguna
14. říj 2016
Vše v pořádku, doporučuji! 🙂
marcelaalecram
3. říj 2016
Díky moc za rychlý a bezproblémový obchůdek. Paní doporučuji. Marcela
katulinka_22t
22. zář 2016
vše super, krásné 🙂
rudinka
9. zář 2016
🙂vše o.k. všem mohu jen doporučit
pemi26
26. srp 2016
Super capáčky...všem doporučuji...S pozdravem Petra
shantitchy
24. srp 2016
Děkuji za obchod, vše hodnotím velmi kladně, komunikace, rychlost zaslání, popis i stav zboží, vše na jedničku 😉
andrysek13
17. čer 2016
Příjemná komunikace, rychlé zaslání, děkuji a doporučuji!!!
redkev
17. kvě 2016
Děkuju moc za super komunikaci a rychle odeslání. Zboží je v super stavu a děti jsou moc šťastně. Paní Lucii jen a jen doporučují. Sylva
petrin11
5. kvě 2016
Doporučuji,vše v pořádku 🙂
blahova_andrea
8. dub 2016
Mohu vřele doporučit. Věcičky jsou krásné, čisté, voňavé, dcera se do nich hned nevlíkla 😃 Příjemná a ochotná prodávající!🙂
vojtulousek
4. bře 2016
komunikace super.nakup ok. maminku doporucuji🙂
akcul2010
3. únor 2016
Super rychlé jednání a moc ochotná paní. Děkuji a doporučuji 🙂
magdatr
29. led 2016
Děkuji za rychlý a bezproblémový prodej 🙂 Doporučuji 😉
pepunka77
12. led 2016
Obchůdek proběhl v pořádku, vřele doporučuji.
pavlinka83
21. lis 2015
Vše proběhlo v naprostém pořádku. Můžu doporučit. 🙂
romiisek
13. lis 2015
Vřele doporučuji,vše bezproblémové a rychlé
luckabelinova
3. lis 2015
Děkuji za krásné oblečení. Doporučuji všem maminkám 🙂
radana1
15. říj 2015
Moc pěkné šaty za suprovou cenu. Díky
dolce_vivien
21. zář 2015
Moc díky za balíček, nechala jsem si poslat obyčejně a došel v pořádku, doporučuji 🙂 Hanka
kacule333
3. zář 2015
Vše v pořádku doporučuji 🙂
luciasek01
19. črc 2015
Komunikace rychla a balíček hned odeslán ale paní neni schopna zabalit drevotriskovou desku do kartonu proto nedoporučuji si od paní nic posílat.
ssissina
20. črc 2015
je mi líto,že pošta zacházela se zásilkou jak zacházela,ale peníze za ní máte ......
kulissek
1. črc 2015
Dobrý večer, balíček dnes dorazil. Jsem moc spokojená, všem doporučuji, velmi rychlé jednání ☺.
palermo
1. črc 2015
Maminku doporučuji,jedna z mála která napíše super stav a i to tak je.Džínečky super,krásné,bez vad. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
beeera
1. črc 2015
Dobrý den. Balíček dnes dorazil. Jsem spokojená 🙂 Dekuji za obchůdek, Lenka
hoffer
4. čer 2015
Maminku doporučuji rychlé jednání, na 1*
gabiik
1. čer 2015
Děkuji a doporučuji🙂)
petrolejka1
29. dub 2015
Kalhoty dnes dorazily, Perfektní, super obchůdek, komunikace, rychlé zaslání, děkuji a všem doporučuji, mějte se 😎
ssissina
29. dub 2015
Moc děkuji za milé hodnocení a jsem ráda,že jste spokojená 🙂 zase někdy nakoukněte 🙂 Lucka
verunka1985
17. dub 2015
Vše v naprostém pořádku. Výborná komunikace a rychlé dodání zboží. Maminku doporučuji.