Hipp AR Speciální kojenecká výživa 600 g
Hipp AR Speciální kojenecká výživa 600 g je speciální kojenecká výživa používaná při častém ublinkávání. Obsahuje přídavek vysoce kvalitního karubinu – vlákniny získané ze svatojánského chleba. Díky tomuto přírodnímu zahušťovadlu je připravená strava více hutná, a zůstane proto v žaludku déle.

Foto-zdroj: www.drmax.cz
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s Hipp AR Speciální kojeneckou výživou 600 g
Máš zkušenost s Hipp AR Speciální kojeneckou výživou 600 g?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenostMoje osobní zkušenost
Po narození dcery jsem bohužel nemohla kojit, i když jsem se opravdu snažila a zkoušela všechno možné. Nakonec jsme museli přejít na umělou výživu, ale první týdny byly dost náročné – malá po většině mlíček blinkala obloukem a já už byla zoufalá. Až HiPP AR nás doslova zachránil. Po pár dnech jsem viděla velkou změnu – zvracení se výrazně zlepšilo, dcera byla spokojenější, lépe spala a konečně i přibírala, jak měla.
Chuťově jí mlíčko sedlo (i když z vlastní zkušenosti vím, že trochu víc houstne, takže je potřeba ho míchat opravdu důkladně, jinak se dělají hrudky). Občas jsme taky zaznamenali trochu zácpu, ale to se po pár dnech upravilo, když jsem jí dávala víc tekutin a trochu pohybu nožičkama.
Cena je o něco vyšší než u běžných mlék, ale vzhledem k tomu, jaký rozdíl udělalo v našem případě, to za to jednoznačně stálo. Celkově bych řekla, že HiPP AR je výborná volba pro miminka, která často blinkají a potřebují zklidnit trávení – jen je dobré počítat s tím, že konzistence je hustší a že každému miminku může sednout trochu jinak.
- Snadná příprava
- Opravdu funguje
- Spokojenější a lépe prospívající miminko
- Vyšší pořizovací cena
- Dělají se hrudky