Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Intralipidy. Mohly by infuze zvýšit pravděpodobnost úspěchu (KET)?

Zodpovězené
18. lis 2020

Dobrý den, pane doktore,

jsou intralipidy před KETem vhodné, i když nejspíš nemám žádný imunologický problém? (Vyšetřena jsem byla u Prof. Ulčové Gallové v roce 2014)

Mohly by infuze intralipidů zvýšit pravděpodobnost úspěchu?

Máme jedno horko těžko vybojované embryo, chci udělat maximum.

Mockrát děkuji.

Pěkný den.

Dobrý den,

každé podání léků musí mít svůj důvod a pokud ten důvod nemáte, já doporučuji lék nepodávat.


MUDr. Štěpán Machač, Ph.D.
vedoucí lékař IVF Clinic Olomouc
www.ivfclinic.cz