18moniik
25. zář 2020
790 

Testovali jsme Baby DOVE derma care

Myslím, že kosmetiku DOVE vám nikterak zvlášť nemusím představovat a proto rovnou začnu závěrečnou recenzí. 🙂

Byla jsem moc ráda, když jsme byly s Taťánkou k testování vybrány. Kosmetiku DOVE sama používám moc ráda, takže jsem se těšila, že jí vyzkouší i naše princezna. 

V balíčku přišel mycí gel a hydratační krém Baby Dove Derma Care. Tato dětská kosmetika se doporučuje již pro malá miminka a především pro dětičky se sklonem k atopické, suché či citlivé pokožce. Musím říci, že jsem byla s kosmetikou velmi spokojená, ale zároveň jsem našla pár vad na kráse, které mi ne zcela vyhovovaly.

Sprchový gel/krém

Sprcháč mě nadchl hned během používání, protože udělal nádherně hebkou hustou pěnu. Přesně takovou, jak to umí jenom Dove. Prostě nádhera. 🙂 Pokožka byla po spláchnutí příjemně jemná. Co mi ale nešlo moc pod nos, to bylo aroma. Cítila jsem pach jako obilí nebo ovesné vločky. Pro mě nic moc. Trochu jsem se lekla, aby mi malá takto nezaváněla, ale po spláchnutí cítit nic nebylo. Se sprchovým gelem můžete mýt i vlásky. Jelikož má Tánička vlásky dlouhé, trochu jsem se bála následného rozčesávání, ale šlo to celkem bez větší námahy.

Hydratační krém

Co se týká krému, mám na něj velice podobný názor, jako na sprchový gel. Je znát, že se nejedná o tělové mléko, nýbrž o krém. Roztírá se podstatně obtížněji, ale stojí za to. Pokožka je po něm fantasticky hydratovaná a jemná doslova k zulíbání. Určitě by mi používání krému usnadnilo balení s pumpičkou, abych nemusela pořád dokola brát krém do ruky a otevírat. I v případě krému jsem měla problém s vůní, ale jak jsem psala výš, po vstřebání aroma zmizelo.

Dalo by se tedy říct, že jsou oba výrobky bez parfemace, protože nakonec cítit nic není. Já osobně dávám přednost jemně voňavým přípravkům a pak pořád očichávám tu naší holčičku, ale pro děti s ekzémem je to ideální volba. Baby Dove derma care tedy mohu doporučit a velmi pochválit. Děkujeme za možnost testování. 🙂

#test_babydove3 #recenze #zkusenosti_babydove_dermacare

Začni psát komentář...

Odešli