78marcela
15. pro 2021
979 

Vánoční dárek pro tchyni? Damboxeo, Zdravý koš nebo luxusní kosmetika L´Occitane

Vánoce se blíží mílovými kroky. Dětem už jsou dárky nakoupené, některé i zabalené, ale stále ještě nevíme, co koupit dospělým, kteří mají všechno? A hlavně - co zase koupit tchyni? Stejně bude jako vždy nespokojená a stejně nám ty děti nepohlídá. No, ale jsou Vánoce, něco jí dát musíme. To zase bude oříšek…

Nemusí být! Zapomeňte na to, že vztahy s tchyní jsou někdy trochu napnuté, naopak, připomeňte si, že je to máma toho báječného chlapa, kterého jste si vzala, a že především ona má zásluhu na tom, že je tak skvělý. Tak si pojďme ukázat nějaké tipy na skvělý dárek, ona si ho zaslouží!

Foto-zdroj: freepik.com

Luxusní dárkové koše

Každý člověk si rád na Vánoce dopřeje něco mimořádného. Něco, co si běžně nekoupí. A je jedno, jestli je to luxusní kosmetika, láhev vína nebo nějaká delikatesa. Anebo všechno v jednom? Prvotřídní dárkové koše můžete vybrat třeba na eshopu Zdravý koš. Obchod nabízí spoustu luxusních dárkových košů nebo obálek v různých cenových hladinách. A můžete k nim přidat i osobní vzkaz.


Foto-zdroj: www.zdravykos.cz

Dárkové produkty Zdravý koš

Specializací Zdravého koše je výroba originálních a atraktivních dárkových košů, které se pohybují v různých cenových hladinách. Koše obsahují pečlivě vybrané potravinové a kosmetické produkty prémiové kvality. Jsou vyráběny k různým příležitostem, např. k Valentýnu, k Mikuláši, k svatbě nebo k narození dítěte, k Vánocům, aj.

Orientační ceny košů se pohybují v závislosti na vlastním výběru od 200 do 5000,- Kč.


Damboxeo

Je vaše tchyně trochu „hračička“? Pak můžete být trochu odvážnější a místo dárkového koše sáhnout rovnou pro dárkovou bednu Damboxeo. Manboxeo pro chlapy jsou už známá věc a je fajn, že firma myslela i na ženy (mimochodem, novinkou jsou i Kidboxeo pro děti). Po chvilce práce s pilkou se tchyně může kochat prvotřídními produkty. Na výběr jsou boxy s potravinami, s kosmetikou, s luxusním vínem, boxy pro kafařky a čajařky a jiné. Na bednu si můžete nechat natisknout třeba fotky dětí a vložit do nich osobní vzkaz. Pokud jste o Manboxeo náhodou ještě neslyšeli, níže můžete kouknout na krátké video:


Foto-zdroj: www.damboxeo.cz

Dárková truhla pro čajařku/kafařku + zámeček, pilka, šifra

Dárková truhla pro čajařku obsahuje různé druhy výběrových čajů a sladkých specialit, které se hodí podávat k čaji. Vše je baleno v ručně vyráběné krabici se zámečkem a pilkou. Aby bylo možné truhlu otevřít, musí být rozluštěna šifra zámečku nebo je možné zámeček přeřezat pilkou.

Orientační ceny boxů se pohybují v závislosti na vlastním výběru od 1500 do 5000,- Kč.


L'Occitane

Parfémy, krémy a kosmetika obecně potěší snad každou ženu. Obzvlášť ta hodně kvalitní. S přírodní francouzskou kosmetikou L'Occitane nemůžete šlápnout vedle. Sada Bambucké máslo je ideální pro chvíle relaxu a tchýně vás bude milovat (a možná že i ta vnoučata častěji pohlídá). 😊

Foto-zdroj: https://cz.loccitane.com/

Sada Bambucké máslo L'Occitane

Kvalitní, účinná a nádherně voňavá kosmetika, která obsahuje přírodní suroviny, získávané tím nejšetrnějším způsobem. To je francouzská značka L'Occitane ze slunné Provence.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 1990,- Kč.


Woodwick

Neznám ženu, která by neměla ráda vůně. Vysoce parfemované svíčky Woodwick nádherně provoní celý dům. Tyto svíčky jsou unikátní svým dřevěným knotem, který při hoření jemně praská a vytváří tím iluzi hořícího ohně v krbu . Svým designem jsou nádhernou dekorací ještě před zapálením a po vypálení vosku může nádoba sloužit jako váza nebo třeba dóza na potpourri.


Foto-zdroj: www.deco-style.cz

Svíčka Woodwick Vanilla Bean

Vysoce parfemované svíčky Woodwick se vyrábí od roku 2006. Specializují se na dřevité a kořeněné vůně. Ve svíčkách jsou dřevěné knoty, které při hoření jemně praskají a navozují tak útulnou atmosféru zapáleného krbu.

Orientační cena produktu v době publikace článku je 800 Kč.


Sonnentor

A pokud si nejste jistí, která vůně svíčky nebo která kosmetika by se jí nejvíce líbila, můžete zakoupit dárkové poukazy. Nabízí je téměř každý e-shop. Doporučila bych poukaz do Sonnentoru , kde si může tchyně vybrat jakékoliv čaje, kávy, koření, sirupy, sušenky, oleje a spoustu dalších bioproduktů do kuchyně. Poukaz můžete zakoupit jak v online, tak i v tištěné podobě a dá se použít na libovolný počet nákupů.

Foto-zdroj: www.tea4you.de

Dárkový poukaz Sonnentor

Voňavý svět čaje a koření - to je Sonnentor, firma, jejíž motto zní: Tady roste radost.

Orientační cena poukazu se pohybuje v závislosti na vlastním výběru od 100 do 5000,- Kč.


Doufám, že se vám nějaký z tipů zalíbil a vyberete si. A budu moc ráda, když se pak v našem Centru recenzí podělíte o zkušenost s tím, jakou radost dárky přinesly. Každou zkušenost odměníme srdíčkem 💙.

Tak ať dobře vyberete a uděláte radost. Protože já nemám tchyni, udělám radost své mamince a sobě a objednám nám voňavé čaje od Sonnentoru.

Krásné Vánoce!
Marcela

Ježíš, asi se těším, až budu tchýně. Brala bych všechno.😍 Na druhou stranu pro moji tchýni asi nic z toho. I ten luxusní koš by nejedla, protože je to škoda.😀

15. pro 2021

@elvira já bych taky chtěla bejt svoje vlastní tchyně 😀

15. pro 2021

@78marcela jé, ty jsi ambasadorka? Gratuluji 😀

15. pro 2021

@stratford ambasadorka ne😊 ale i tak díky.

15. pro 2021

@78marcela aha takže píšeš pro různé značky které vyzkoušíš?

15. pro 2021

Parádní článek! L´occitane je můj veliký oblíbenec 🙂

15. pro 2021

Začni psát komentář...

Odešli