Centrum recenzí
9133 produktů, služeb a míst
Kočárky5492Autosedačky1549Kosmetika a hygiena478Pro děti714Pro zdraví125Místa8Jídla a nápoje201Elektronika285Služby69Knihy46Domácí potřeby72Ostatní40Testovali jste54
Nejnovější články
Nejnovější zkušenosti
Máš zkušenost produktem, službou nebo místem?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenostKojenecká lahvička NUK Perfect Match
Skvělá lahvička, nás nadchla.
Kojenecká lahvička nás nadchla. Určitě jí budeme používat i nadále a přikoupíme další. Oproti jiným značkám je mnohem levnější, přičemž na kvalitě to nic neubírá. Syn si ji narozdíl od učícího hrnečku velmi oblíbil.
Lahvička na učení NUK Perfect Match
Krásná lahvička, ale syn pití z ní bojkotoval
Lahvička a její provedení se mně osobně velmi líbily. Nemám co vytknout. Velikost akorát, ouška akorát do ruky. Snadno se sestaví i vyčistí. Velká výhoda je, že lze používat savičky co vypadají jako brčko. O to větší je mi záhadou, proč z takhle kvalitní lahvičky syn 11m odmítal pít a nevzal jí na milost ani po výměně savičky. Zkoušela jsem to asi 3 dny a pak jsem to vzdala. Je to holt konzervativní chlapák a odmítá nové neznámé věci. I tak bych ale lahvičku s čistým svědomím doporučila. To že neseděla nám byla spíš výjimka a jiným mimčům vyhovovat nejspíše bude.
Lahvička na učení NUK Perfect Match
Syn si ji okamžitě zamiloval.
V jednoduchosti je krása a této skvělé lahvičce nemám co vytknout, syn si ji okamžitě zamiloval.
Kojenecká lahvička NUK Perfect Match
Syn nechce pít z normálních lahviček a tuhle si zamiloval.
Jsem moc spokojená. Syn nechce pít z normálních lahviček a tuhle si zamiloval.
KINDER KAREX Zubní pasta
Pohodové čištění a bezva složení
Testování zubní pasty proběhlo úplně v pohodě. 👍🏽 Její chuť je velice příjemná a jemná, Benjamínek ji neplival a vždycky ještě nastavuje kartáček i po čištění, takže za nás prošla na výbornou. 😃
Co hodně oceňuji,je složení bez fluoridů, za to se složkou BioHAP, která má pomáhat zuby remineralizovat a chránit proti škodlivým bakteriím.
Jedině možná obal by mohl být pro děti zajímavější a lákavější. Určitě koupím znovu a pořídím i ve verzi pro starší děti 🦷
Rychlé oživení barevných vlasů
Testovala jsem odstín Cowboy copper, což je odstín velmi blízký tomu, na který mám barvené vlasy.
Na začátku mě zarazilo, že jsem nenašla alespoň přibližne dávkování, ale nějak jsem to odhadla. Potřebné rukavice nejsou součástí.
Samotný proces je rychlý a na již barevných vlasech se barva krásně oživila. S odrosty to neudělalo vůbec nic, co se týče odstínu. Celkově ale působily vlasy vyzivene a zdrave.
Garnier Olia Gloss
Garnier Olia Gloss (odstín Old Money Blonde )
Nedávno jsem měla možnost otestovat tuhle novinku – barvicí masku Garnier Olia Gloss – a musím říct, že pro oživení barvy mezi barvením je to super pomocník! Tady jsou moje dojmy po aplikaci:
✨ Co mě dostalo:
• Ta vůně! Hned po otevření mě překvapilo, jak krásně a luxusně voní. Žádný chemický zápach, ale příjemná vůně, která ve vlasech opravdu vydrží.
• Blesková aplikace: Nanáší se na mokré vlasy, což je mega pohodlné. Nechala jsem ji působit jen 10 minut, takže žádné zdlouhavé čekání v koupelně. Ideální "rychlovka" během sprchování.
Jak vidíte na fotce, vlasy jsou po použití krásně lesklé, barva se sjednotila a působí svěžeji. Odstín Old Money Blonde dodal vlasům ten správný šmrnc a zdravý vzhled.
Pokud hledáte něco, co vám vlasy nezničí, ale naopak je vyživí a dodá jim ztracený lesk a barvu během pár minut, tahle maska je trefa do černého. Vlasy jsou po ní jemné na dotek a vypadají jako čerstvě od kadeřníka.
✨ Co mě dostalo:
GERBER mléčná kaše pšenično-ovesná banán a hruška 200 g
Mému dítěti chutná
Kaše mu chutná a hezky voní. Jen je potřeba pořádně a po částech rozmíchávat, jinak dělá hrudky.
Lansinoh Padsicles poporodní chladivě-uklidňující vložky v bylinné směsi
Skvělý pomocník po porodu, který rychle uleví od bolesti, otoku a přinese příjemné zchlazení.
Po porodu mi tyto chladivé vložky opravdu pomohly. Příjemně chladí, ulevují od bolesti a otoku a jsou pohodlné i při nošení. Oceňuji jemný materiál a jednoduché použití. V prvních dnech po porodu pro mě byly velkou úlevou. Určitě doporučuji všem maminkám do porodní tašky. Doporučuji!!🌸
Garnier Olia Gloss
Super oživení mezi barvením, aby vlasy vypadaly stále zářivé a zdravé.
Super přípravek na oživení vlásků. Nevěřila jsem, ale jako pomoc mezi barvením aby vlasy vypadaly stále zářivé a zdravé.
Garnier Olia Gloss
Vlasy jsou heboučké a spíše lehce oživené, odlehčené.
K balení bohužel nejsou rukavice, které jsou v návodu doporučený ale mě to nevadí. Za mě skvělý nápad, vlasy jsou heboučké a spíše lehce oživené, odlehčené. Vůně jako ze salonů, což miluju.
Garnier Olia Gloss
Vlasy byly viditelně lesklejší, hebčí a blond odstín působil chladněji a upraveněji.
Použila jsem Garnier Olia Gloss ve variantě Scandi Blonde hlavně proto, že jsem chtěla oživit blond odstín, trochu stáhnout žluté tóny a dodat vlasům větší lesk mezi klasickým barvením. Mám blond vlasy a po čase už působily trochu mdle, bez života a bez toho „fresh“ efektu.
Masku jsem nanášela na umyté, vlhké vlasy v rukavicích, pořádně jsem ji vmasírovala od délek až ke konečkům a nechala působit asi 10 minut. Poté jsem důkladně opláchla, dokud nebyla voda úplně čirá. Oceňuji, že aplikace je opravdu jednoduchá a rychlá, takže se to dá zvládnout i mezi péčí o děti bez zdlouhavého procesu.
Velké plus je i vůně – voní jemně, svěže a trochu připomíná salonovou péči. Ve vlasech je vůně ještě nějakou dobu cítit, ale není těžká ani vtíravá, spíš příjemná a čistá a nevím k čemu bych ji přirovnala.
Výsledek byl určitě znát – není to žádná radikální změna jako po klasické barvě, ale vlasy byly viditelně lesklejší, hebčí a blond odstín působil chladněji a upraveněji. Trochu se stáhl žlutý nádech a celkově vlasy vypadaly zdravěji. Efekt byl spíš jemný a přirozený, což mi vlastně vyhovovalo.
KINDER KAREX Zubní pasta
Od počátečního nezvyku až po větu: "Mami, jinou pastu už nechci!"
Zubní pasta, která na první pohled vypadá jako obyčejná dětská pasta bez nějakých lákavých obrázků na obalu, s klasickou vůní. Její složení bez fluoridu, který je nahrazen "tekutou sklovinou", což je minerál přirozeně se vyskytující v zubech, z ní ovšem dělá jedinečný výrobek. Oceňuji, že je díky svému složení zcela bezpečná i při náhodném polknutí.
Zpočátku si dcera musela zvyknout na novou lehce mentolovou chuť. Už 2.-3. den ale nebyl s chutí žádný problém a včera dcera prohlásila, že jinou pastu už nechce!
Dcera má dlouhodobé potíže se zoubky a péči o ně tedy věnuji extra pozornost. Vliv této pasty na kazivost bohužel ale po tak krátké době zatím nemůžu zhodnotit.
Dcera pastu používá v kombinaci se sonickým kartáčkem.
Dcera pastu používá v kombinaci se sonickým kartáčkem.
Nepálí a má BioHAP
Balení mě na první pohled zaujalo ,,bohužel malé dítě vůbec chtělo by to obrázek ale vyřešíme potom samolepku – ale je čisté, hezké a působí profesionálně. Co mě jako maminku potěšilo nejvíc, je složení bez fluoridu. Místo něj obsahuje BioHAP (hydroxyapatit), což je pro mě skvělá alternativa.
Mladší syn bude 3 roky a jeho zoubky vyžadují speciální péči – má vepředu korunky a aplikované "stříbro". Minulý týden se mu bohužel kousek korunky ulomil, takže jsem měla trochu obavu, aby ho nová pasta nedráždila. A vzal to v pohodě nic ho nepálila a byl spokojený :)
Můj starší syn je v tomto hodně vybíravý. Většinou si stěžuje, že ho každá pasta v puse pálí. Tady si ji dost oblíbil 👍
Já jsem jí samozřejmě musela taky zkusit to je teda absolutně nechutná , hlavně že je dobrá pro děti ;)
Pokud máte doma děti, které bojují s "pálivou" chutí běžných past, nebo hledáte šetrnou variantu bez fluoridu, která je vhodná i pro náročnější péči o chrup (jako jsou korunky), tuhle pastu rozhodně doporučuji vyzkoušet!
Určitě budeme kupovat další balení a vyzkoušíme jaký to je dlouhodobě ;)
#test_karex #modrykonik #recenze
Určitě budeme kupovat další balení a vyzkoušíme jaký to je dlouhodobě ;)
#test_karex #modrykonik #recenze
Lansinoh Padsicles poporodní chladivě-uklidňující vložky v bylinné směsi
Velká úleva a rychlejší hojení 💜
Chladící vložky jsem využila hlavně v prvních dnech po porodu, kdy mě poporodní zranění opravdu bolelo. Přinesly mi rychlou úlevu od otoků a rychlé hojení. Nyní jsem 14 dní po porodu a mé poranění, které bylo druhého stupně je téměř zahojené.
Lansinoh Padsicles poporodní chladivě-uklidňující vložky v bylinné směsi
Nechápu, jak jsem mohla bez těchto vložek absolvovat poporodní hojení.
Tak tohle pro mě byla absolutní bomba a nechápu, jak jsem mohla bez těchto vložek absolvovat poporodní hojení. I když má poporodní zranění nebyla veliká, používala jsem je hlavně v prvních dnech a byl to takový malý „wellness moment“ v jinak náročném období 😊 Oceňuju, že jsou měkké a přizpůsobí se tělu, takže nikde netlačí. Vložky jsem chladila před použitím alespoň 12 hodin, aby dosáhly toho správně chladivého efektu.
Zkoušela jsem je dát i do mrazáku, ale to už na mě bylo upřímně až moc – skoro na umrznutí 🙈 Mnohem víc mi vyhovovalo jen lehké nachlazení v lednici, kdy je efekt pořád příjemný, ale ne tak extrémní.
Za mě skvělý pomocník po porodu, i když nemáte větší poranění – spíš pro úlevu, komfort a pocit péče o sebe. Určitě bych doporučila mít je doma připravené.
GERBER mléčná kaše pšenično-ovesná banán a mango 200 g
Žádné hrudky, snadná příprava a vyvážené složení
Vyladěná chuť pro malé děti - prázdná miska a spokojené bříško jsou toho důkazem.
Žádné hrudky, snadná příprava a vyvážené složení 👍
Žádné hrudky, snadná příprava a vyvážené složení 👍
GERBER mléčná kaše pšenično-ovesná banán a hruška 200 g
Kašička e jemná, lahodná a krémová
Kašička banán a hruška je jemná, lahodná a krémová. Chuť jsem doplnila ještě na drobno nakrájenou hruškou. 🍐
Doporučená porce zasytí, zkusila jsem na snídani i na večeři a vyhovovala v obou případech.
GERBER mléčná kaše pšenično-ovesná banán a malina 200 g
Příprava rychlá a snadná, složení super
Kombinace banán-malina je opravdu vydařená a Benjamínkovi chutnala asi ze všech nejvíc. V kašičce jsou malinké kousky malin - já jsem ji ještě trošku vylepšila lyofilizovanými a kouskem banánu.
Příprava rychlá a snadná, složení super 👍
Příprava rychlá a snadná, složení super 👍
GERBER nemléčná kaše pšenično-ovesná švestka 200 g
Pšenično-ovesná kaše švestka u nás uspěla.
Pšenično-ovesná kaše švestka u nás uspěla. Příprava je velmi snadná, kaše nedělá hrudky a lehce se rozmíchá.
Za mě je rozhodně plus poměrně velký obsah železa ve složení, protože malé děti (které úplně neholdují masu), ho mívají občas málo.
Stejně tak je super, že neobsahuje žádný přidaný cukr - lehce jsem ji "vylepšila" sušenými švestkami a Beni snědl vždycky celou porci s chutí.