Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    akirchnerova
    12. lis 2020    Čtené 120x

    Testování DIXI

    Testování této značky bylo doslova úúúúžasné...Moje vlasy dostaly po třech těhotenstvích dost zabrat a tak sem byla nadšená, že zrovna já můžu tyto produkty testovat. Strašně mockrát děkuju.

    Jednoho dne došel balíček k testování šamponu, kondicionéru, vlasové masky, tonika a bezoplachové kúry. Vrhla jsem se na to doslova po hlavě..🙂 První, co mě doslova uchvátilo byla vůně šamponu. Vždy, když si něco kupuju, musím to očuchat, aby mi to vonělo, a teda tato vůně je bezkonkurenční - svěží, intenzivní, no prostě skvělá.

    Šampon hezky pění, umyje vlasy poměrně dobře i na jedenkrát (většinou musím použít šampon dvakrát) a úžasně voní. Líbí se mi i lahvička, která je mírně průhledná, takže má každý přehled, kolik šamponu ještě zbývá. Z dětství si pamatuju, že kopřivový šampon pálil do očí..bohužel sem se neodvážila toto testnout..😀

    Dál jsem hojně využívala kondicionér. Mám vlnité vlasy a bez něho to prostě nejde. Po kondicionéru jdou vlasy pěkně rozčesat a opět - ta vůně, ta je naprosto úžasná.

    Masku jsem používala ob umývání a ta mi moc vyhovovala. Musím říct, že vlasy jsou mnohem víc pevnější, lesklejší..Nanáší se snadno, v krabičce je toho poměrně hodně.

    Vlasové tonikum jsem použila zatím jen 2x. Za mě asi dobrý, ale trošku mi vadilo, že se po něm vlasy zmastili dřív, než kdybych ho nepoužila. Množství je poměrně dost, stačila by asi i půlečka. Ale má to taky něco do sebe, manžel mi krásně namasíroval celou hlavu. 🙂

    Bezoplachová kúra - zkoušela jsem taky několikrát a nepřišel mi nějakej velkej rozdíl v rozčesávání vlasů když jsem použila a když ne. Ale věřím, že někomu to může pomoct. Jedenkrát se mi ji podařilo malinkato šplíchnout do očí/vedle oka, naštěstí stačí opravdu jen jemně vypláchnout vodou a dobrý. 

    Já jsem celkově se značkou DIXI strašně moc spokojená. Šampon, kondicionér i masku budu určitě i nadále používat a kupovat. Musím říct, že vlasy mám lesklejší, méně mě padají a celkově vypadají zdravěji. A opět musím pochválit tu vůni. Ta je neuvěřitelná. To sem zatím u žádné jiné značky nepocítila..vůně je intenzivní, a opravdu vydrží dlouhou dobu. Joo a málem bych zapoměla..některé šampony mi hrozně vysouší pokožku hlavy, vlasová kosmetika DIXI neee.. Jsem moc ráda, že jsem konečně našla něco, co mým vlasům vyhovuje.  #test_dixi  #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

    #test_dixi
    Miluju Dixi..😎 nee jako fakt.. vlasy mam uzasny..teda nebudu nic nalhavat, pece je ted delsi, ale za ten vysledek to stoji..navic vlasove tonikum je uzasny nadvakrat..pecuje o moji pokozku hlavy a hezky ji hydratuje a navic me tim i rozmazluje, protoze me ji masiruje muj uzasny manzel..😘

    #test_dixi
    Taak hlava umyta samponem, kondicionerem a nasledne maska a doost dobry..hlavinka vydrzela pekna od pondeli do ctvrtka..vlasy jdou pekne rozcesavat, jsou jemne, hezky leskle..dalsi myti ve ctvrtek i s bezoplachovou kurou..joo trosku sem si ji strikla do ocka, ale v pohode..sem leva..😎 opet krasne vlasy, ikdyz je to teprve chvilka, vlasy mi prijdou zdravejsi..zatim muzu rict, ze mi tato znacka hrozne vyhovuje...

    #test_dixi Zensky, to je ale vune..umyvala jsem si vlasy pred obedem a stale vlasy krasne voni..dnes jsem zkousela sampon, kondicioner a masku..vlasy jsou hezke, prijemne na dotek, krasne se rozcesavaji a opet ta vune..jsem zvedava jak dlouho vydrzi takove hezke a svezi..

    akirchnerova
    Zpráva byla změněna    21. říj 2020    

    Huraaa tak uz i ja si dnes vyzvedla balicek na testovani vlasove kosmetiky Dixi .. uz se straaasne tesim..moje vlasy dostaly po trech porodech opravdu dost zabrat..a testovat chce i muj muz..😉😂😎 #test_dixi

    akirchnerova
    15. pro 2019    Čtené 427x

    Testování Stérimar

    Jak začalo naše testování?? Jednoho krásného dne došel balíček a u nás vypukla chřipková rodinná epidemie 😀 Začalo to nejstarším synem, přeskočilo to na mladší dva a nakonec i na manžela. Abych pravdu řekla, nemyslela sem si, že budeme muset testovat až tak moc..A já, jak tak píšu tento článek, tak si u toho taky stříkám Stérimar do nosu 😉

    Stérimar na nosní hygienu je super. Každodenní používání mě zatím zachránilo od takové té škaredé rýmy. Když si šplíchnu do nosu i sprej na ucpaný nos, ikdyž je pro děti, tak na chvilku je opravdu znát, že se nos uvolní. 

    Nejstarší syn si šplíchá sprej do nosu sám, nemá s tím problém, zato mladšímu to vyloženě vadí. Opravdu musím stříknout jen malinko. Bohužel celkově spreje do nosu nemá rád, tak s tím trošku bojujem.

    Klukům jsem vždy hezky prošplíchla nos, aby se uvolnil soplík, vysmrkali se a následně stříkla Stérimar na ucpaný nos. Takto to funguje poměrně dobře. 

    U nejmladšího synka stále testujeme. Bohužel rýma přeskočila i na něho a tak musíme prošplíchávat před každým kojením. Ale díky tomu se může poměrně v klidu napapat.

    Velice mi u sprejů pro děti vyhovuje špička spreje se zarážkou, to je bomba. Mimčo se totiž poměrně dost mele a tak mám jistotu, že mu to nezastrčím moc hluboko do nosíku.

    Další plus musím uvést, ze se může bezproblému stříknout do nosu i vzhůru nohama. U jiných nosních sprejů musím vždy kluky posadit do vzpřímené polohy, aby se sprej dal použít. Spreje Stérimar se mohou šplíchat do nosu v jakékoliv pozici. Což je super. 

    Na zadní straně krabiček je poměrně hezky vše popsáno, co je výrobek zač, jak se užívá, dávkování apod. Docela mě překvapilo, že už je značka Stérimar na trhu od roku 1975, je vidět, že kvalitní značka se drží stále v popředí.

    Jedinné minus, které jsem shledala, je cena. Bohužel ta není úplně nejnižší, ale za kvalitu se holt musí trošku víc připlatit. 

    Celkově jsem s testováním sprejů Stérimar moc spokojená. Líbí se mi, že mají opravdu rozsáhlou řadu sprejů a tak si mohu vybrat přesně ten, který zrovna potřebuju. Narovinu musím přiznat, že jsem si nemyslela, že budou až tak účinné. Sama od sebe bych je asi jen tak na zkoušku nekoupila. Jsem velice mile překvapena a určitě dokoupím i další výrobky značky Stérimar. Za mě a moje kluky můžu určitě doporučit.

    #test_sterimar2
    Tak muzu rict, ze u me kazdodenni proplachovani nosu pomohlo od rymy..a naplno ted testuje i nejstarsi syn..ten je nemocny a ma ucpanej nosik..po prosplichnuti se pekne vysmrka a pak davam sprej na uvolneni nosu a pekne zabira..ja jsem s temito pripravky moc spokojena..

    #test_sterimar2
    Tak ryma dostihla aji me..tak sem si zacala poradne splichat a cistit nos Sterimarem Hygiena na denni pouziti..snad to bude mit lepsi prubeh nez vzdycky..jinak splichnuti je pomerne prijemny, v nose to nijak nestipe..

    #test_sterimar2
    Dneska sme zkusili Sterimar na ucpany nos..zkousel Vojta i Marek..sice je urceny pro deti do tri let, ale funguje i na starsi..klukum se mnohem lepe dychalo, uvolnilo to nos a ve skole i skolce nesmrkali..chci jim ho splichnout i na noc, tak sem zvedava, jak se jim bude dychat pri spanku..

    #test_sterimar2
    Jupiii nase nosiky byly vybrány na testovani nosnich spreju Sterimar.. A dnes balicek dosel...a hned sme se vrhli na testovani..Kubicek trosku chrci pri kojeni, tak sem mu nosik prosplichla a hned je to lepsi ..

    akirchnerova
    3. lis 2018    Čtené 405x

    Jak jsme testovali vitamíny Marťánky FUTURA

    Konečně jsem měla čas si sednout hezky v klidu k notasu a můžu se vrhnout na napsání recenze na vitamíny. A na začátek bych chtěla moc poděkovat, protože jsem si fakt nemyslela, že bychom mohli zrovna my vyhrát testování Marťánků... byla to bezva zkušenost 🙂 A doufám, že zas něco budem testovat 🙂

    Tak a ted od začátku 🙂

    Jeden den u nás zazvonil pan pošťák a dovezl balíček. Jee, to bylo radosti. Kluci byli oba dva zrovna nemocní, tak vitamíny přišly vhod. Hned jsme začali s testováním. 

    Mladší syn Vojta testoval sirup Marťánky FUTURA pro děti od 1 do 3 let.

    Sirup byl chuťově moc dobrý, trošku víc sladší, konzistence připomíná hustotou přesnídávku. Myslím si, že pro takové malé děti ideální. Vojtík sice trošku záviděl staršímu bráchovi "bonbonky", ale vždy se nechal ukecat na sirupek 🙂

    Starší syn Marek testoval cucací tablety Marťánky FUTURA pro děti od 3 do 6 let.

    Tabletky byly větší, pro takovou věkovou kategorii dle mého úplně dostačující, a dobře se vylupovaly z obalu. Chuťově byly dle mého taky dobré, ale v puse zůstávala taková prášková pachuť. Ale jelikož to mlaďochovi chutnalo, nebyl u nás problém.

    Celkově jsou vitamíny vhodné pro silné a zdravé kosti a zuby, učení a pro podporu přirozené imuniny. Obsahují železo, vápník, vitamín D3, K2, a Céčko. Vitamíny pro starší děti obsahují navíc i betaglukany z přírodních zdrojů.

    Já jsem s vitamínama spokojená, pro mě bylo důležité, aby to klukům chutnalo a nebyl problém s tím, aby to pozřeli. Kluci za tu dobu byly nachlazení, ale přišli mi, že se z nachlazení dostali mnohem rychleji než obvykle. My budeme Marťánky FUTURA určitě kupovat i nadále.

    #test_martanci #recenze #zkusenosti_martanci