akirchnerova
3. lis 2018
405 

Jak jsme testovali vitamíny Marťánky FUTURA

Konečně jsem měla čas si sednout hezky v klidu k notasu a můžu se vrhnout na napsání recenze na vitamíny. A na začátek bych chtěla moc poděkovat, protože jsem si fakt nemyslela, že bychom mohli zrovna my vyhrát testování Marťánků... byla to bezva zkušenost 🙂 A doufám, že zas něco budem testovat 🙂

Tak a ted od začátku 🙂

Jeden den u nás zazvonil pan pošťák a dovezl balíček. Jee, to bylo radosti. Kluci byli oba dva zrovna nemocní, tak vitamíny přišly vhod. Hned jsme začali s testováním. 

Mladší syn Vojta testoval sirup Marťánky FUTURA pro děti od 1 do 3 let.

Sirup byl chuťově moc dobrý, trošku víc sladší, konzistence připomíná hustotou přesnídávku. Myslím si, že pro takové malé děti ideální. Vojtík sice trošku záviděl staršímu bráchovi "bonbonky", ale vždy se nechal ukecat na sirupek 🙂

Starší syn Marek testoval cucací tablety Marťánky FUTURA pro děti od 3 do 6 let.

Tabletky byly větší, pro takovou věkovou kategorii dle mého úplně dostačující, a dobře se vylupovaly z obalu. Chuťově byly dle mého taky dobré, ale v puse zůstávala taková prášková pachuť. Ale jelikož to mlaďochovi chutnalo, nebyl u nás problém.

Celkově jsou vitamíny vhodné pro silné a zdravé kosti a zuby, učení a pro podporu přirozené imuniny. Obsahují železo, vápník, vitamín D3, K2, a Céčko. Vitamíny pro starší děti obsahují navíc i betaglukany z přírodních zdrojů.

Já jsem s vitamínama spokojená, pro mě bylo důležité, aby to klukům chutnalo a nebyl problém s tím, aby to pozřeli. Kluci za tu dobu byly nachlazení, ale přišli mi, že se z nachlazení dostali mnohem rychleji než obvykle. My budeme Marťánky FUTURA určitě kupovat i nadále.

#test_martanci #recenze #zkusenosti_martanci

5. lis 2018

Začni psát komentář...

Odešli