akirchnerova
12. lis 2020
120 

Testování DIXI

Testování této značky bylo doslova úúúúžasné...Moje vlasy dostaly po třech těhotenstvích dost zabrat a tak sem byla nadšená, že zrovna já můžu tyto produkty testovat. Strašně mockrát děkuju.

Jednoho dne došel balíček k testování šamponu, kondicionéru, vlasové masky, tonika a bezoplachové kúry. Vrhla jsem se na to doslova po hlavě..🙂 První, co mě doslova uchvátilo byla vůně šamponu. Vždy, když si něco kupuju, musím to očuchat, aby mi to vonělo, a teda tato vůně je bezkonkurenční - svěží, intenzivní, no prostě skvělá.

Šampon hezky pění, umyje vlasy poměrně dobře i na jedenkrát (většinou musím použít šampon dvakrát) a úžasně voní. Líbí se mi i lahvička, která je mírně průhledná, takže má každý přehled, kolik šamponu ještě zbývá. Z dětství si pamatuju, že kopřivový šampon pálil do očí..bohužel sem se neodvážila toto testnout..😀

Dál jsem hojně využívala kondicionér. Mám vlnité vlasy a bez něho to prostě nejde. Po kondicionéru jdou vlasy pěkně rozčesat a opět - ta vůně, ta je naprosto úžasná.

Masku jsem používala ob umývání a ta mi moc vyhovovala. Musím říct, že vlasy jsou mnohem víc pevnější, lesklejší..Nanáší se snadno, v krabičce je toho poměrně hodně.

Vlasové tonikum jsem použila zatím jen 2x. Za mě asi dobrý, ale trošku mi vadilo, že se po něm vlasy zmastili dřív, než kdybych ho nepoužila. Množství je poměrně dost, stačila by asi i půlečka. Ale má to taky něco do sebe, manžel mi krásně namasíroval celou hlavu. 🙂

Bezoplachová kúra - zkoušela jsem taky několikrát a nepřišel mi nějakej velkej rozdíl v rozčesávání vlasů když jsem použila a když ne. Ale věřím, že někomu to může pomoct. Jedenkrát se mi ji podařilo malinkato šplíchnout do očí/vedle oka, naštěstí stačí opravdu jen jemně vypláchnout vodou a dobrý. 

Já jsem celkově se značkou DIXI strašně moc spokojená. Šampon, kondicionér i masku budu určitě i nadále používat a kupovat. Musím říct, že vlasy mám lesklejší, méně mě padají a celkově vypadají zdravěji. A opět musím pochválit tu vůni. Ta je neuvěřitelná. To sem zatím u žádné jiné značky nepocítila..vůně je intenzivní, a opravdu vydrží dlouhou dobu. Joo a málem bych zapoměla..některé šampony mi hrozně vysouší pokožku hlavy, vlasová kosmetika DIXI neee.. Jsem moc ráda, že jsem konečně našla něco, co mým vlasům vyhovuje.  #test_dixi  #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

Začni psát komentář...

Odešli