1 / 1

    Ale prd. To si jen hodně všímáš, protože je to čerstvé a znáš se. Já tam nějaké zuby nevidím a navíc, jak to máš zvlněné, tak to taky vypadá jinak. Vyfot se normálně a hod to sem. Určitě to máš pěkné 😉

    21. pro 2018

    Ja To rikam porad ze najit schopnou kadernici je jak hledat hroudu zlata. Ja as nechala strihat ve stredu a dneska jsem zjistila as jedna strana je delsi nez ta druha a jelikoz mam vlasy kratke jde to videt. Kazdy profil je proste jiny.

    21. pro 2018

    20 minut? No to si moc práce nedala 😐 Použila jen obyčejné nůžky?

    21. pro 2018

    asi bych si u zrcadla ten předek sama opravila... pro dobrý pocit 🙂

    21. pro 2018

    Marná sláva, já tam teda vidím zuby jak prase vepředu... Takže bych brečela taky a sama bych si to ze zoufalství zkusila nějak zarovnat asi...

    21. pro 2018

    To bude dobrý, jsou to vlasy a do jara narostou...ale chápu tě, najít kadeřnici je umění...

    21. pro 2018

    no a proto radeji platim 2-3000.. jinak jsem taky vzdy odchazela s placem, co "mam kadernika", tak jsem spokojena a drzim se ho uz par let..

    21. pro 2018

    Mně zas každá kadeřnice ostříhá na Jágra.. 😫

    21. pro 2018

    @ffify A proto já jezdím za svou kadeřnicí 170km na střih a za druhou 150km na melír 😀 Tady na východě jsem nenašla kdo by zkrotil mé chrouny nevypadala jsem jak idiot 😀 Alča umí stříhat parádně a ráda za ní zajedu. 🙂

    21. pro 2018

    @sweetest takhle jsem kdysi jezdila z Prahy do BA

    21. pro 2018

    Proto chodím už dlozho s vlasama v culíku. Moje dvorní kadeřnice jsou každá víc jak 100 km daleko a nemám čas k nim jet.

    21. pro 2018

    @evaviki Já od HK do Phy a za druhou do Berouna 😀

    21. pro 2018

    Promiň ale myslím, že o střihu vlasů Vánoce opravdu nejsou a to co řešíš je totální banalita. Vlasy ti zase dorostou a život jde dál. Spíš než na to co máš na hlavě mysli na to jak budeš se svými milovanými a hned ti bude líp.

    21. pro 2018
    andycr
    autor

    @fly80 nevnímám, fakt ne. Na té fotce je vidět zub, úplně je to vykousle a úplně vepředu je dlouhý pramen, delší než všechny vlasy.
    @ffify myslela jsem, že bude dobrá, podle recenzí a fotek.

    @mimi1004 jj obyc nůžky a předek nesestříhala, ale od shora dolů prerizla nůžkami (nevím jak se to nazývá, prostě místo břitvy) o prostrihani a odlehčení ani nebyla řeč 😢
    @krisatko však jsem dala spát syna a jdu na to. Říkala jsem kamarádce, že bych si to ostříhala takhle sama nebo ona taky. 😕
    @pine
    @flabelina narostou, ale jsem naštvaná, že vypadám jak blbec, kdysi jsem řešila délku i 2 cm, ale teď chci jen pěkný účes i krátký třeba.
    @evaviki
    @sweetest peníze už neřeším, ale tady jsou kadeřnice které nepribiraji nebo jim nevěřím 😢

    21. pro 2018

    @andycr Proto jsem zůstala věrná svým 2 kadeřnicím a jezdím za nimi 🙂

    21. pro 2018
    andycr
    autor

    @irena1111 promiň ty, ale pro mě to banalita není. Za prvé jdu ke kadeřnici abych se já cítila dobře, hlavně v době kdy jsem doma s perckem na mateřské, neznamená, že na sebe budu kašlat a za druhé zaplatila jsem jí za práci, která není odvedena dobře. Stálo mě to čas a zbytečně, na peníze už kašlu. Každý to máme jinak, ale já si základam v určitých věcech na preciznosti.

    21. pro 2018

    je to divný... kolik si za to dala?

    21. pro 2018

    @andycr Tak to pěkně odflákla. Mám taky husté a jemné vlasy a krom obyčejných nůžek na mě používá i tzv. efilační nůžky na prostříhání. A rozhodně jen to stříhání trvá 20 min.

    21. pro 2018
    andycr
    autor

    @eldzej žádnou závratnou částku, 340 kč (mytí, střih, foukana). O peníze mi ani nejde. Řada zaplatím, ale za dobrou práci.

    21. pro 2018

    @andycr já toto řeším celý život,nesnáším kadeřnice, nikdo mě pořádně neumí ostříhat.vlasi mám hodně a jemné.jedine,kde jsem byla spokojená,byla v Praze přímo u vlasového technologa,stříhal mě 2 hodiny- pouze stříhání. Platila jsem tak 4500,- ale jednou za rok to šlo.a ten jeho střih byl paráda.strihal jako bůh.ted je ve Vídni.takze jsem asi 5 let nikde nebyla,pak mě fikla kámoška a 2 roky na to kadeřnice,kdy jsem byla asi 14 dní nešťastná,ale pak si to sedlo a jsem spokojená. Já doporučuju najít si chlapa kadeřníka! A připlatit si...

    21. pro 2018

    @andycr hele, ja te chapu. Sla jsem prave do docela draheho kadernictvi, ale vsichni psali, ze to za to stoji. A ono prd, sem asi narazila na nejakou, ktera mela spatny den. Strih pet minut a barva mela byt stredne hneda ( vlasy jsem mela uz svoje po dvou letech konecne zesvetlene) a mam opet cernou, nechapu, jak se ji to povedlo. Tak jsem objednana jinde (tam ale natresk) , aby mi to spravili. Jako za dva litry smutny. Strih mi obkecala a barva se pry vymyje, no nevymyla a uz jsem na ni nemela nervy. Takze neni nic spatneho na tom si postesknout.

    21. pro 2018

    @andycr mám taky jemné těžké vlasy, i když mi to sestříhají normálně, že se mi nezdá že by tam byly zuby, tak prostě to není ono.Tak už asi dva roky si nechávám vlasy stříhat víceméně do roviny a mám svatý klid.

    21. pro 2018
    andycr
    autor

    @properjoey
    @lenicka07 jednou jsem šla ke chlapovi, všichni si ho v Chrudimi chválili a děs. Pohyby u stříhání jako ve filmu, ale výsledek? 😢 Mě kdysi nejlépe ostříhala spolužačky mamka, mistrova na učilišti, strihala minimálně hodinu dokud nebyla sama spokojená. Ale už bydlím jinde...

    @lenicka07 asi to budu tak dělat taky. Zase si je nechám narůst a žádný sestříhání 👍

    21. pro 2018

    @andycr jasně, každý máme jiné priority, to je jasné. Nicméně v době Vánoc kdy by male být na prvním místě rodina a to aby byli lidé spolu a nějakej účes mi přijde prostě jako povrchnost. Když se ti nelíbilo co ti kadeřnice udělala, měla jsi to řešit přímo s ní.

    21. pro 2018

    @sweetest mužů se zeptat ke komu do Berouna?

    21. pro 2018

    sama si to nestříhej, na svátky si to navlň (případné zuby nepůjdou vidět) a po Novém roce si zajdi do normálního kadeřnictví, né k holce přes FB. Nemáš v okolí kamarádku, která by ti kadeřnici doporučila? Jinak vlasy nejsou nohy, dorostou.

    21. pro 2018
    andycr
    autor

    @irena1111 pokud tě můj příspěvek irituje, tak ho prosím přijdi bez komentáře a neobviňuj mě tu z povrchnosti. Neznáš mě, tak nesuď. Nejsem žádná fiflena, jsem jen naštvaná Vánoce ne Vánoce!

    21. pro 2018
    andycr
    autor

    @mankara ta holka je normálně kadeřnice, má svůj salón v Pardubicích, našla jsem její profil na FB a její práce se mi líbila i recenze. Je pravda, že dává hlavně příspěvky z barvení a.nenapadlo mě, že to tak domrvi 😕

    21. pro 2018
    andycr
    autor

    @mankara ještě bych zkusila jednu v Chrudimi,.prý je nejlepší, ale má plno, zkusím se k ní dostat.

    21. pro 2018

    @andycr Mohu se zeptat na jméno "kadeřnice"?

    21. pro 2018

    A co ti k tomu rekla ta kadernice, kdyz jsi byla nespokojena? Ja bych to neplatila....

    21. pro 2018

    @irena1111 prijde ti povrchni, ze si nekdo zaplati za neco, co nedostane a je z toho smutny? Stvou me lidi, co flakaji svoji praci a je jedno,zda jsou Vanoce nebo ne.. To s tim nema nic spolecneho. To je jak kdybys rekla, no jo, jsou svatky, tak me lekar blbe osetril a ja ted mam na par tydnu nemoc na krku, ale to nevadi, vzdyt jsou Vanoce, nebudu povrchni.. asi tak..

    21. pro 2018

    @sweetest Jojo, uplne te chapu
    @andycr Ja uz na recenze moc nedavam. Ale nenech si tim kazit vanoce. Udelej si vlnku a zbytek den do culiku a zadny zub nepujde videt a bude z tebe koca tak I tak

    21. pro 2018
    andycr
    autor

    @evaviki asi tak. Děkuji 👍

    21. pro 2018
    andycr
    autor

    @ekulka upřímně? Zaplatila jsem a šla. Byť jsem kolikrát huba drzkata, tak tohle moc neumím 😢 a hlavně odcházela jsem s navlněnou hlavou a ty zuby nebyly vidět, až za 3 hodinky doma, když to zplihlo a vlasy se narovnaly. Takže to jistí culik 😒

    21. pro 2018

    @evaviki ne, přijde mi jako blbost brečet tady na MK kvůli pitomému účesu nebo sestřihu. Když si zaplatím za službu a nejsem spokojená tak to řeším přímo s tím, kdo tu práci neodvedl dobře.

    21. pro 2018

    @andycr mám názor, tak jsem o napsala. To že ty ho neumíš přijmout jen proto, že je odlišný od tvého, to už není můj problém.

    21. pro 2018

    Děvčata děvčata snad se nebudete hádat . Ano jsou to jenom vlasy . Mladou paní chápu , že je naštvaná , ale jak říkám jsou to jenom vlasy . Ty narostou znovu .
    Připomeňte si čtvrteční neštěstí v Dole ČSM na Karvinsku. To je neštěstí . Jinak přeji krásné svátky

    22. pro 2018

    @irena1111 Máš pěkně pitomý názor. A doufám, že tento můj názor dokážeš přijmout.

    22. pro 2018

    @annama Jj, vlasy jsou proti dolu ČSM nic, ale život jde dál ☹️ Paní si postěžovala a ulevila si. Určitě víc od nás nečekala 😉 Krásné Vánoce i tobě 😊

    22. pro 2018

    Fakt se mi libi, jak to nektere hrnete do extremu. Ano vlasy dorostou, ale tyhle stranky nejsou zpravodajstvi, aby jste to srovnavaly se ztratou zivota, coz autorka ani nemela vubec na mysli, se picnu, fakt.

    22. pro 2018
    andycr
    autor

    @irena1111 a od kdy se na MK řeší jen dětičky, kakani a těhotenství a podobně... Je to tvůj názor, jednou jsi ho vyjádřila, já ti na to odpověděla. Nemusíš se vyjadřovat dál, když tě to tak pohoršuje, jak jsem psala, přejdi to a neřeš mě.

    22. pro 2018
    andycr
    autor

    @annama to jednoznačně je hrozná věc, soucitim s rodinami, ale neznamená to, že se budeme zabývat jen tím. Myslím že účel tohohle webu je jiný....
    @veronikaj85 a zas děkuju. Občas si říkám, že je to skoro jak na FB, kde se člověk nemůže nijak vyjádřit aby nebyl ukamenovany 😂😂😂 No jo asi opravdu někoho pohoršuji, já ,,povrchní" obyčejná holka, která se.jen chtěla líbit manželovi a chtěla po 10ti letech změnu účesu 🤔 Říkala jsem mamce že jsem měla zůstat u svých dlouhých vlasů a jednou za rok zajít na konečky, jako jsem to dělala do teď 😒

    22. pro 2018
    andycr
    autor

    @africians je v Pardubicích nová, přestěhovala se. Michaela Chose.

    22. pro 2018

    @pettrus1210 Ke kámošce do Loděnic u Berouna

    22. pro 2018

    @andycr neblázni nikdo o tobě neřekl , že jsi povrchní . Říkám , že tě chápu a neříkám , že se musíme zabývat neštěstím co se stalo . Jen jsem tě chtěla " povzbudil " , aby jsi si to tak nebrala . Nikdo tě tu přeci nekamenuje .
    @veronikaj85 ano tyto stránky nejsou zpravodajství . Nic do extrému neženu
    Říkám že chápu , jen jsem chtěla podotknout , že člověk řeší někdy malichernosti oproti vážným problémům.
    Nesrovnávám špatně ostříhané vlasy se ztrátou života proboha !
    A končím . Nechci se dohadovat kuli účesu . 😉🤭todle nemám opravdu za potřebí . A jsem opět ponaučena . Co se týče sociálních sítí nikdy nejdi proti proudu . Říct svůj názor je někdy špatně 😉
    Krásné svátky .

    22. pro 2018

    @annama ta reakce nebyla vůči tobě, ale vůči irena- ta napsala,že je zakladatelka povrchní.. tobě jen odpověděla, že ji tady někdo prudi, ale nemyslím, že tím myslela tebe, to jsi asi špatně pochopila. Zkus precist ještě jednou a vnimej v pozitivním vůči sobě🙂)

    22. pro 2018

    @evaviki já vím , že nebyla vůči mě , jen se snažím uklidnit napětí 😉Moc dobře si pamatuji sebe a i ostatní jak jsme s pláčem chodili od kadeřníka 🤭

    22. pro 2018
    andycr
    autor

    @annama vůbec to nebylo na tebe. Jak píše @evaviki to napsala jiná koníkovka. Poslední věta byla takové shrnutí všeho 😉 Asi to blbě vyznělo. Já vím, že svět se nezboří a jsou důležitější věci, ale byla jsem fakt naštvaná, s mými vlasy si prostě málokdo poradí a byla jsem večer sama doma a neměla si komu postěžovat a MK mám ráda....asi tak 😊
    Jinak zub jsem si vepředu sestřihla postupně kolem obličeje a nechám růst a z jara se uvidí. Teď nemá smysl chodit k další kadeřnici nebo bych taky mohla postupně skončit na kluka 😂

    22. pro 2018

    @andycr já tě chápu a jsem ráda , že se chápeme navzájem 😉 No to by jsi mohla skončit na kluka , protože ještě tady to trochu upravíme a tady a tady no a pak zjistíš že nemáš nic 😂

    22. pro 2018
    Komentář byl odstraněný

    @andycr ale já jsem přece neřekla, že se na MK mají řešit jen dětičky, kakání a těhotenství. Ráda si tu čtu diskuze na různá témata, ale tvé nářky nad jedním pokaženým sestřihem mi prostě přijdou nesmyslné a víc to neřeším. Dál už jsem ti jen odpovídala na tvé reakce, toť vše.

    22. pro 2018

    @mimi1004 a proč je pitomý? Jen proto, že je jiný než si zakladatelka představovala? Prostě každý máme asi jiný náhled na to co je v životě důležité. Když se ti předčasně narodila Dominička, tak jsem tu pravidelně sledovala jak bojuje a jak to zvládáte, to mi přijde jako opravdu vážná věc. Ale brečet tu nad jedním pokaženým sestřihem mi prostě přijde spíš úsměvné a povrchní.

    22. pro 2018

    @annama to není žádná hádka, jen někteří lidé neumí přijímat názory jiných lidí a berou to hned jako útok proti sobě, což je samozřejmě nesmysl.

    22. pro 2018