anetka1701
16. bře 2019
304 

Test BAZA light krém

Že se přej zbavím beďarů, říkali... Že budu mít pleť bez pupínků, říkali...

Testování krému BAZA light jsem brala jako výzvu. Můj obličej vypadá většinu času jako sopečná půda a vzhledem k tomu, že pracuju jako personalista, bez kvalitního krycího make-upu prostě nedám ani ránu. Do různých krémů a výmyslů jsem za svůj život nasypala slušné jmění a nic moc užitku mi to nepřineslo. Tak proč nezkusit další? A navíc zadarmo. No popravdě, zem se nezatřásla...

To si mám fakt fotit selfie bez filtru? Taková, jaká opravdu jsem? No dobře. Balíček přišel, vyfotila jsem se u zrcadla a začínám testovat. Krém má podivnou konzistenci, dělají se v něm kousky, ale asi to tak má opravdu být. Kontroluji příspěvky ostatních testerek a sdílí stejné zkušenosti. Uklidňuje mně to, krém si nanáším na obličej a jdu něco dělat.

Taky jste si jako školou povinné dívky natíraly lepidlo na ruce? Pak ho nechaly zaschnout a slupovaly krustičku? Tak takový pocit jsem měla z krému já!!! Udělal mi na obličeji povlak, pak se roztrhal a já si zbytky krému prostě musela "oloupat". Natírat se ráno a dát krém pod make-up je absolutně nereálné. O nějaké hydrataci nebo výživě nemůže být ani řeč. Krém stahuje kůži, zmenšuje póry, ale to je tak všechno. Mažu na noc, ráno se budím a opráším si obličej. Příjemné to není, ale slíbila jsem testovat, tak testuji.

Po měsíci uznávám, že pupínků ubylo. Stahování pleti je znát, nedělají se mi velké a mokvavé beďary, ale kůže mně pálí a je vysušená. Pro puberťáka asi dobrý, pro mojí pleť 30+ potřebuji něco jiného. Nemůžu říct, že jsem úplně nespokojená, krém bych asi koupila zoufalé pubertální dceři, která potřebuje zatočit s beďarama. Já se s ním ale rozloučím a po ukončení testu si místo v mojí domácnosti nenajde.

#test_bazalightkrem  #recenze #zkusenosti_bazalightkrem

Diky.Na pory teda dobry?Ja mam nos,ze kteryho kdybych vsechno.vynipala,tak zmizi 😀

16. bře 2019

Diky za realnou recenzi. ❤️

16. bře 2019

@hadruska hele asi by to za pokus stálo - můžu ti poslat zbytek toho svýho jestli chceš zkusit 🙂

16. bře 2019

@anetka1701 jen tak mimo - sudocrem jsi zkoušela? mě na akné funguje stoprocentně. Vyléčí i to co je v hloubce. Pokud mi to mokvá nebo jsem si to stihla roznípat, tak tohle zabere. Jako pravda že podle někoho nezabírá, na druhou stranu jsem četla hodněkrát že jo, mě to spíš připadá že někoho odrazuje ta mastnota. Já teda nesnesu na obličeji nic mastného, hned se mi to zanítí, ale sudocrem mi nevadí.

16. bře 2019

@anetka1701 za mě je zatím nejlepší skinoren, ale výše zmiňovaný sudokrem taky vyzkouším 😊

17. bře 2019

To neposilej,diky.Ja si udelam cas na kosmeticku a zajde na uv spachtli,at to poradne vycisti.

17. bře 2019

@lenicka07 Zkoušela. Nejvíc pomáhá Bepanthen, v případě průšvihu (kdy je fakt beďar obrovskej a bolavej) i Hemagel. Zatím nejlepší co na obličej používám a funguje je bambucký máslo od Manna s tea tree a levandulí - to je dost zázrak, ale zase, nemůžu to používat ráno, protože to mastí...

17. bře 2019

Začni psát komentář...

Odešli