apacheee
24. únor 2023
304 

Pohoda ve vaně - pro děti i dospěláky

Nevím, jak to máte vy - ale pro mě je teplá koupel ve vaně zárukou maximálního relaxu a pohody. V poslední době dokonce čím dál tím víc, protože jak naše děti stárnou, tak už mi celou dobu nestepují vedle vany a nechodí se pořád ptát, kdy už půjdu ven a budu si s nima hrát, či číst 🙂

Pěna, pěna a zase pěna...

Miluju pěnu... tohle mi zůstalo už od mých dětských let, kdy jsem do vany vylila minimálně půl lahve pěny, abych jí měla strašně strašně moc. A pak si z pěny plácala prsa, která jsem tehdy samozřejmě neměla, ale o to víc jsem je mít chtěla 🙂

Teď už sice prsa mám, ale obliba vany plné pěny mě rozhodně neopustila. Nejdůležitějším parametrem výběru té správné pěny do koupele je pro mě především vůně - nejradši mám svěží citrusové, či bylinkové pěny. A úplně nejradši ze všech mám ty s mandarinkou, nebo pomerančem.

V poslední době je mojí velkou favoritkou tahle déemková pěna do koupele:

alverde NATURKOSMETIK pěna do koupele pomeranč & vanilka

  • pěna do koupele pomeranč & vanilka
  • certifikovaná přírodní kosmetika
  • složení s betainem a glycerinem
  • vegan

A děti? Ty se samozřejmě opičí...

Stejně jako u všeho ostatního, i zde se děti učí nápodobou. A tak si i ti naši kluci taky chtějí dopřávat koupel plnou voňavé pěny. A nedají dopustit na tuhle:

Balea pěna do koupele Swimming Buddies

  • pěna do koupele Swimming Buddies
  • extra jemná receptura se svěží ovocnou vůní
  • zvláště šetrná k dětské pokožce
  • veganské složení bez mikroplastů

Cachtání se ve vaně ale není jen o zábavě...

Hlavním cílem je samozřejmě hygiena, i když je mi jasné, že ti naši raraši to vidí určitě úplně jinak.

Oba naši kluci mají citlivou pleť, ten mladší opravdu dost citlivou. Od počátku našich koupelových dobrodružství tak musím pečlivě vybírat jemné mycí prostředky, které nenadělají žádnou neplechu. A nedám dopustit na tento kousek:

SauBär mycí pěna Ultra Sensitiv

  • pro obzvláště citlivou a k alergiím náchylnou pokožku
  • vhodné ke každodennímu použití
  • bez parfemace a barvících látek
  • bez mikroplastů

Pro relax a krásu

Mnoho žen má odpočinek ve vaně spojený nejen s relaxem, ale také s péčí o sebe. A pro obě tyto oblasti se perfektně hodí produkty se solí z Mrtvého moře.

Mrtvé moře leží leží uprostřed pouště, daleko od velkoměst a průmyslových center, díky čemuž je chráněno od účinků znečištěného prostředí. Voda z Mrtvého moře tak obsahuje minerály a soli ve vysokých koncentracích, které ji činí jedinečnou. Tato sůl nevysouší pokožku, naopak ji očišťuje od přebytečné mastnoty a odumřelých buněk. Přírodní minerální látky pronikají hluboko do pokožky. Sůl z Mrtvého moře pomáhá zmírňovat projevy kožních onemocnění (akné, ekzémy, lupénka) díky obsahu minerálů a stopových prvků. Během koupele proniká do spodních vrstev pokožky a zásobuje ji vlhkostí.

Není divu, že produkty se solí z Mrtvého moře patří mezi velmi oblíbené. Velmi ráda je mám i já a nyní vám dám hned 2 tipy na mé oblíbené produkty, které můžete pořídit v dm. V super kvalitě a za skvělou cenu:

Mivolis sůl do koupele z Mrtvého moře

  • uvolnění a zklidnění suché a citlivé pokožky
  • intenzivní péče o pokožku a tělo
  • s povzbuzujícími účinky
  • pro pokožku se sklonem k podráždění

Balea pleťová maska z Mrtvého moře

  • pleťová maska z Mrtvého moře
  • určena pro problematickou pleť
  • veganské složení bez mikroplastů
  • s bahnem z Mrtvého moře, minerály a zinkem
  • intenzivní čistění pleti

Must have pro děti

O těchto kuličkách s překvapením jsem vám psala už několikrát, ale nemohu jinak, musím je připomenout i dnes - protože pro mé kluky jsou úplně nejoblíbenějším produktem v celém déemku. Chtějí je pořád a tak už doma máme docela slušnou sbírku, které si kluci náležitě považují.

SauBär koupel s hračkou

  1 zkušenost

SauBär koupel s hračkou nabízí vašim nejmenším skvělou zábavu a dobrodružství při koupání. S příjemnou ovocnou vůní a hrací figurkou uvnitř zaručuje překvapení a hezké chvíle v jednom. Koupelová koule se jemně rozpouští ve vodě, bublá a lehce zbarví vodu.

A jak to máte vy - také milujete relax ve vaně? A které produkty nesmí chybět vám?

#dm #ambasadorka_doporucuje

Miluji koupel ve vaně, ideálně mi stačí jen voda nebo nějaká ovesná koupel na ekzém. To ticho a ten klid... bohužel když jsem konečně přišla na to, že koupel je super, tak se jí zas musím vzdát. Nebo si to vždy pořádně rozmyslet, zda mi to za to stojí. Bohužel to nedávají moje dutiny, které mám poslední dobou čím dál tím víc citlivé od chronické rýmy apod. Takže za luxus půlhodiny strávené ve vaně platím celý další den úpornou bolestí hlavy, na kterou nefunguje vůbec nic ☹

24. únor 2023
apacheee
autorAMBASADORKA

@konidana ajaj, tak to je hodně blbý:( Držím pěsti, ať se to ještě zlepší

24. únor 2023

Taky máme pěnu od Alverde. Používají ji hlavně děti. Není pro mě důležitá ani tak vůně, ale spíš složení. Přece jen se v tom nějakou dobu to dítě namáčí. Naši kluci vydrží ve vaně opravdu dlouho, takže nechci ať se máčí v nějaké chemii. Starší je ekzematik a ta pěna od Alverde mu nevadí. Kdysi jsme dělali dětem pěnu přímo ze sprcháče.

24. únor 2023

A můžu se zeptat - v té oranžové lahvicce na fotce je také pěna? Já z těch popisu nikdy nepoznám, co dělá pěnu a co jen na mytí...🙈 Jinak syn když byl mladší měl nejraději takový penovy "sprej", kdy se z toho dají dělat takove penove kuličky, co se hned nerozpusti...puvodne to dělala tuším Nivea, teď občas má i DM (ale ne vzdy). A já miluju od Manufuktury levandulovou pěnu (dostala jsem od kluků jako darek)

24. únor 2023
apacheee
autorAMBASADORKA

@petaov to je jasný, u dětí složení řeším taky mnohem víc. S tou vůní to tam mám jen u pěn pro sebe🙂

24. únor 2023
apacheee
autorAMBASADORKA

@fifinka2020 v té oranžové lahvičce to byla myslím pěna, ale už je to dávno - několik let zpět a mám pocit, že už jsem ji pak neviděla. Ale byla suprová

24. únor 2023

Začni psát komentář...

Odešli