1 / 1

    Určitě vyzkouším, děkuji🙂

    14. lis 2019
    apacheee
    autorAMBASADORKA

    @svobel tak pak dej vědět, jak chutnaly❤️

    14. lis 2019

    Doufam, že nedodržení postupu při přípravě nebude na škodu, Vítek Michal všechno dohromady, až pak jsem četla postup 🙈🤣 klasika moje. .

    19. lis 2019

    Těsto odpočívá v lednici. Děkuji za recept 😉.

    21. lis 2019
    apacheee
    autorAMBASADORKA

    @zebruska jak to dopadlo?

    21. lis 2019
    apacheee
    autorAMBASADORKA

    @petrasik není zač a budu ráda, když dáš vědět, jak chutnají ❤️

    21. lis 2019

    @apacheee chuťově jsou moc dobré, ale s těstem se mi pracovala strašně špatně, šlo špatně vyválet. Nechavas těsto povolit?

    22. lis 2019
    apacheee
    autorAMBASADORKA

    @zebruska jasně, aspoň půl hodinky před prací ho naporcuju a nechám zteplat 😊

    22. lis 2019

    @apacheee kluci byli netrpěliví, to bude ono 😘

    22. lis 2019

    Můžu potvrdit, že se s těstem pracovalo báječně a pečení bylo i přes varování o chlup rychlejší, než jsem čekala 😂. Chuť dle dcerky moc dobrá, já jako celiak bohužel nemůžu posoudit. Děkuji!

    22. lis 2019

    Povedly se! Dělali jsme ze žitné Pernerovky a sádla, plus trochu kakaa. Malej ujídal syrově těsto, starší vykrajoval. A na stromek si dáme repete, tyhle zmizej rychle 🙂 Děkujem!

    24. lis 2019

    To vypada dobre!

    25. lis 2019