apacheeeAMBASADORKA
    23. črc 2021    

    Slunečné dny a teplo miluju, obzvlášť, když člověk může blbnout u vody, ale někdy to sluníčko umí pořádně i potrápit a mohou vzniknout ošklivé spáleniny, nebo v tom lepším případě červená zarudlá kůže.

    Už od doby, kdy jsme začaly jezdit k moři s mou mamkou, tak mám ve své "lékárně" vždy nějaký přípravek s Panthenolem - vyrábí se jich hodně druhů a seženete je v drogériích, marketech a i v lékárnách, takže opravdu na každém roku. Nevychází vůbec draho a účinkují parádně. Já si nejvíce oblíbila pěnu.

    Vloni jsem při plánování výher pro vás v #dm objevila speciální mast na popáleniny od slunce a jelikož mě hodně zaujala, koupila jsem ji i pak domů a vezli jsme ji s sebou k moři. Jelikož už ale nejsme s opalováním žádná béčka, tak jsme nemohli otestovat v pořádné akci. Pouze první den u moře jsme měli kůži od slunce lehce podrážděnou (protože letos jsme si úplně poprvé nevezli žádný opálený základ z ČR), takže jsme si s mužem vzájemně asi 2 dny mazali záda a dojmy z krému byly super. Krém sice nijak nechladí, ale je velice příjemný, dobře se roztírá a ráno pak už po začervenání nezbyla ani vzpomínka. Cena je 89,90 Kč, což mi přijde super a takový krém se pro strýčka příhodu u nás rozhodně neztratí.

    No a poslední produkt který vám chci doporučit, je EMULZE po opalování, která slouží k hydrataci pokožky. Přiznám se, že doma v Čechách na mazání večer nemám skoro nikdy čas, ale u moře se snažím opravdu poctivě mazat, protože mám jinak vysušenou pokožku, která pak nepříjemně pne a svědí. Emulze moc hezky voní, krásně se roztírá, nezanechává pocit mastnoty, ale přitom opravdu krásně hydratuje - nevěřila bych, že je to možné, ale je to opravdu tak. A cena za 500 ml vychází na 59,90 Kč, což je prostě skoro zadara 😎

    A co za péči po slunění používáte vy?