asashley
17. únor 2019
377 

Testování Silan

Zdravím, jmenuje si Adéla a zúčastnila jsem se testování produktů Silan. Měla jsem to štěstí a byla vybrána, za což moc děkuji. 

Jsem asi jediná ženská na planetě, která má ráda praní, sušení a žehlení prádla. Nevím proč, ale vždycky to byl pro mě prostě relax, a ano, žehlila jsem i kalhotky, trenky a ponožky. Samozřejmě, že s malým dítětem to, bohužel, mělo do relaxu hodně daleko, tak jsme pořídili sušičku. Dlouho jsem odolávala, protože naprosto miluji aviváže a vůni prádla. Prostě celkově to, jak naše prádlo vypadá a voní, beru jako svou vizitku. Zvlášť když mám manžela, který pracuje na místě, kde musí chodit hezky oblíkaný a upravený. 

Odjakživa mám spojené vzpomínky s vůněmi a stejně to mám s avivážemi. Stačí, abych si přivoněla a mám zpět vůni závěsů, když dělám vánoční úklid, vůni prvního sušeného prádla venku, miminkovské oblečení našeho syna, vůni oblečení mojí babičky. Prostě to mám opravdu ráda a užívám si vše, co s praním a prádlem souvisí. Mám ráda voňavý a čistý domov. Proto jsem byla moc potěšená, když jsem byla vybrána pro testování produktů Silan.  Už to nebudu dlouze okecávat a půjdu na to. 

Ještě bych chtěla zmínit, že máme tedy sušičku, ale nesuším v ní všechno oblečení, např. svetry, kalhoty, legíny a celkově věci, které nechci, aby přišli k úhoně. A když prostě chci, tak tam občas aviváž naliji. Nemá se to, kvůli ucpávání filtrů a celkově zanesení, ale tak jednou za čas se toho asi moc nestane. 

Jedná se tedy o tři aviváže a dvoje takzvané Perfume Pearls, já tomu říkám "kuličky". 

Silan Supreme Perfume Pearls - Magic Affair + Fresh Joy 

Někde jsem kdysi vyčetla, že kuličky se do sušičky dávat smějí, že neobsahují to, co aviváže, a tudíž neucpávají filtr. Prosím vás, co je na tom pravdy, opravdu netuším, každopádně jsem to zkusila (uvedeno na obale je, že se do sušičky dávat nesmí). Na první přičichnutí mi voní velice příjemně, bohužel, z prádla jsem vůni necítila. Zkoušela jsem i klasicky prádlo usušit na sušáku a prostě taková pecka jako aviváž to není. Tím pádem je to podle mě skvělé pro ty z vás, které nemáte úplně rádi opravdu silnou vůni prádla. Když nechcete, aby prádlo bylo vyprané jen v prášku a chtěli ho trošku "ovonět".

Je zde uvedeno, že prádlo po uložení do skříně vydrží vonět až 20 týdnů. No, to si myslím, že je trošku přehnané. Navíc u nás se to prádlo tak rychle točí, že ani 20 týdnů nemá šanci v té skříni ležet, takže kdo ví. 

Jako velké mínus tady vidím poměr cena a výkon. Jde o to, že do pračky můžete šoupnout až tři víčka. Já tedy dávala jedno opravdu vrchovaté, ale myslím, že pokud by jste dali vždycky víčka 3, je to hned pryč. 

Co se týče druhého balení Fresh Joy, zde se liší pouze vůně, která je sice svěží, ale taková pro mě technická. A stejný problém jako s balením fialovým, za mě prostě potřebuji, aby ta vůně byla intenzivní a to zde, bohužel, není. 

Ovšem, co je pozitivní, skvěle se v pračce rozpustili, což u konkurenční značky byl opravdu problém. 

Silan Supreme Romance 

Tahle aviváž, co si pamatuji, není tak starý počin, který byl inspirován francouzským parfémem. Na mě aviváž po prvním přičichnutí působí přesně tak - elegantně, svěže a s krásnou krémovou konzistencí. Jak jsem říkala, spoustu věcí nesuším a tohle je pro mě naprosto ideální vůně pro svetry teď v zimním období. Nádherně provoněla celý byt a prádlo bylo voňavé, jemné a přesně takové, jaké si představuji. Není to vtíravá vůně, ale opravdu vás pohladí a jemně jí cítíte celý den. Lahvička je menší, má 600 ml, ale to si myslím, úplně bohatě stačí. Já vůně ráda střídám a většinou si nekupuji obří láhve, protože právě ráda střídám. 

Silan Sensitive 

Tato vůně byla speciálně vyvinuta pro citlivou pokožku a měla by být hypoalergenní. Vůně je jemná, ale opět za mě trošku "technická". Vím, že spoustu maminek pro svá miminka aviváž vůbec nepoužívá.  Já jsem jí používala, používám dodnes a nikdy jsme žádný problém neměli. Tuhle aviváž jsem tedy schovala jen pro synovi věci. Spoustu oblečení peru už s tím naším, ale občas má tedy větší hromadu než my s manželem dohromady. Prala jsem s ní synovi i povlečení, ručníky, hadrové plínky. Ač je vůně při přičichnutí "technická", po vyprání voní hezky, jemně a ne nijak intenzivně, což si myslím, že je opět výhoda pro někoho, kdo intenzitu nevyhledává. 

Silan Coconut Water Scent a Minerals

Tento Silan je z řady Aromatherapy + byl inspirován přírodou a vyvinut tak, aby rozmazloval vaše oblečení a smysly. Takže já jsem si tuhle bombu! nechala až na konec. Na tuhle aviváž jsem se opravdu těšila, protože ve světe blogerek už test proběhl, a já byla zvědavá jak voní. Musím tedy říct, že mě opravdu dostala. Vůně je neskutečně intenzivní, kokosová a prostě božská. A já si troufám říct, že jí budete buď milovat, nebo nesnášet. Kokos je dost aromatický a ne každý ho má rád. Zvláštní je, že vůni kokosu miluji v létě, co se ale týče aviváží, mám ho spojený spíš se zimou. A co je ještě větší pecka, voní i prádlo ze sušičky, a to se mi ještě nestalo s žádnou jinou značkou ani ubrousky, prostě ničím. Neříkám lijte toho tam litry každé praní, ale jak už bylo výše, jednou za čas, proč ne. Myslím, že není většího testu než to, když vůně aviváže překoná i sušičku. 

A to bude za mě všechno. Pro mě je vždycky podstatné to, jestli mi aviváž voní a jestli vydrží. Pokud ji cítím z oblečení celý den, je moje oblíbená a zařazuji ji mezi své stálice. Tady budu určitě znovu kupovat Silan Supreme Elegance (už jsem ji kupovala dříve) a Coconut Water. 

Tímto bych chtěla moc poděkovat Modrému koníku za možnost testování. 

konik_testuje #test_silan #recenze #zkusenosti_silan

Pro mne jsou tyto kulicky taky zklamanim.Pradlo voni jen trosku,dokud je mokre,suche pak temer vubec.Pradlo mi prijde i po vyprani tvrde, i kdyz pouziji susicku-jako bych avivaz nepouzila.Opet se vracim ke kulickam Lenoru-na ty nedam dopustit. Ovsem Silan Supreme je za mne top-nejvice kupuji zlaty a ruzovy.

17. únor 2019

@svetlluska to je pravda, holt né všechno se vždycky podaří no. Já už je nepořídím ,tak jsem ráda, že jsem si je mohla zkusit.
Ano, zlatý jsem také měla a jsou super.

17. únor 2019

Začni psát komentář...

Odešli