1 / 1

    My ho neuklizime, ale na zimu priklapime plachtou a celkem drzi. Mame teda bez strisky.

    29. bře 2022

    Meli jsme presne toto z lidlu, neschovavali a ano, dopadlo spatne. Hned po jednom roce uz drevo nebylo hezke a pak zacalo hnit….takze bud schovat nebo aspon prikryt plachtou

    29. bře 2022

    My mame presne tohle a bracha vyrobil plechovy kryt, takze na to neprsi pres zimu ;)

    29. bře 2022

    My ho meli na zahrade tri roky, ted ho maji od nas sousedi. Drzi v pohode. Ta striska se hůř zvedá, ale za ty penize dobry.

    29. bře 2022

    Prosím vás kdo máte toto pískoviště, kolik kilo nebo litrů písku tam vleze?

    29. bře 2022

    Mále ho 5 let venku a neuklizime jen jsem ho jednou natřela a letos ho natřu zase…Je fakt že folie na střišce praskla pod kočkou letos na jaře a tu budu muset vyměnit..

    29. bře 2022

    Máme přesně tohle z Lidlu. A už kolikrát se nám při velkém větru stalo, že se prostě ta priklopena striska urvala. A to jsme normálně mezi svahy, žádná větrná hurka. Teď už je úplně dolamana, manžel říkal, že musí koupit tvrdě dřevo a předělat to. Pak mi taky vadi, že se ta striska těžce zvedá. Ale je fajn, že udělá stin.

    29. bře 2022

    Máme udělané dřevěné, celoročně priklapime na chatě (chodí tam kočky), pod piskem máme danou plachtu a písek je v pohodě. Když potřebuje muž k uděláni betonu, tak si vezme z pískoviště a pak doveze detem nový 🙂💪🏼

    29. bře 2022

    měli jsme dřevěné pískovitě - mnou dělané :D když byly prvnímu synovi cca dva roky, měnili jsme ho až loni, už mělo fakt nejlepší za sebou (cca 10 let) a rok máme tohle lidlácké a přezimovalo dobře...myslím že vydrží pár let zase 🙂 písek doplňujeme každý rok, vynosí se při běžném hraní - ale my s tím nemáme problém :D

    29. bře 2022

    Tak je to dřevo. To potřebuje péči. Takže minimální vždy jednou za rok natřít. Máme taky na zahradě. Ne teda zrovna toto, ale dřevěné už 3 rok a je stále ok. Nerozpadá se. Na zimu jsme přikryli igelitem. Písek je uvnitř.

    29. bře 2022

    Neschovavame, ale máme natrene kvalitní venkovní barvou. Máme přesně tato z lidlu, jedno už skoro 5 let, druhé 3 roky a v pohodě...

    29. bře 2022

    @biciklissie tyjo a my jsme na hooodne vetrnem místě, litá nám tu casto zahradní nabytek, když se nezajistí... a stříška v pohodě. Chce to fakt dobře ji utáhnout, v nejnižší poloze

    29. bře 2022

    Mame ho asi 3r, na zimu schovavame do garaze,natirala jsem jednou a letos budu zas. Pisek davame do barelu. Vejdou se tam asi 3pytle pisku. A jako jo, je na tom znat uzivani, ale ucel plni, uvidime co letos, u nas je v kurzu kazdy den. V lete na nej prsi. Sousedi ho maji pod strechou, nenatiraji a vypada krapet hur nez nase.

    29. bře 2022

    Máme přesně to pískoviště na obrázku, ale přetřeli jsme ochranným olejem, na zimu neuklízíme, jen se přikrývá starým linem a plachtou a už ho máme asi 5 let. Nic se nerozpadá ani nehnije, pisek je v tom celoročně.

    29. bře 2022

    @kelerub minuly rok jsme kupovali 300kg a měli jsme ho dost do plna.Muž říkal že by stačilo 250kg.

    29. bře 2022

    Máme 4 rok, jeden roh už není v pohodě, na zimu máme jen tu stříšku a v pohodě. V létě se nám ale do něj stěhují mravenci....

    29. bře 2022

    Máme tohle pískoviště už 5 let. Letos teda už nevypadá nic moc, ale ještě to s ním letos přežijeme. Příští rok bude chtít vyměnit. Stříšku nepoužíváme, ty stojky jsme odmontovali.

    29. bře 2022

    Měli jsme jej 4 roky (2x jsem oloupaná místa přebrousila a pak nastřela, bylo venku celou dobu), teď dosluhuje pátý rok na chatě a zhnily ty vrchní tyčky, které jsou na plachtě a trochu uhnivá ze spodu, protože to bylo celou dobu přímo na trávě. Domů jsme koupili znova to samé a už položili rovnou na gumovou podložku trochu větší než hřiště a to je super, nemusí se to obsekávat, nezarůstá to a nestojí ve vlhku. Za ty peníze super.

    29. bře 2022

    @marketa2016 ano to je pravda, to jsem zapomněla dodat, my ho nemáme přímo na trávě, takže nic neuhnívá. A ty tyčky se nám zlomily.

    29. bře 2022

    Obyčejné dřevěné pískoviště se po 15 letech bez žádné péče rozpadá. Tchánovci bydlí v Krkonoších, takže i dost sněhu přes zimu.

    29. bře 2022

    @patypresdevaty Je to jakýsi divný. Možná jsem ji málo utahla a pak jak to vitr jednou chytil, tak to nějak pochroumal a už to jede. No a manželovi na to taky spadla větev při prořezávání, tak za to vítr nemůže. Mě by stacil i jen box s pískem, ale je fajn, když to zakryté skrz kočky (ty nám tu delaji všude) a pak jako striska, protože máme terasu, kde pískoviště je, na západ a v létě tam hrozně praží.

    29. bře 2022

    @betysch děkuju moc 💐

    29. bře 2022