barca90
8. lis 2020
128 

Testování vlasové kosmetiky Dixi

Poprvé jsem se účastnila „soutěže“ o testování a ono to hned vyšlo!!! Byla jsem velmi ráda, že jsem byla vybrána pro testování vlasové kosmetiky Dixi. Vlasy mě po porodu trápí asi nejvíce.

Na začátek uvedu jaké jsou moje vlasy.

Před plánováním dítka jsem byla dlouhovláska. Většinou jsem si své blond vlasy prosvětlila melírem, či v době studií na SŠ jsem měla tmavě hnědé podbarvení. Cca 8 let mám svou barvu a nebarvím se. Vlasy jsem měla vždy jemné, ale bylo jich hodně. Při plánovaní mimča jsem vysadila antikoncepci. Vlasy se rychle mastily, padaly, takže z dlouhovlásky byla krátkovláska a to už tak bohužel zůstalo. 

V těhotenství vlasy zase nabraly na síle a to jsem byla spokojená, po porodu klasické padaní, kdy se mi vytvořily kouty. Teď mám mikádo, protože když jsem si chtěla nechat vlasy zase narůst, nemám jich tolik a při delší délce mi dělají nehezké cáry, kdy jsou vlasy spojené do tlustších pramenů, nejsou vůbec jednotlivé a nevypadá to hezky.

Kosmetiku Dixi jsem neznala. Oslovil mě fakt, že to je kosmetika na vlasy s přírodními výtažky. Já osobně jsem nikdy moc nevěnovala pozornost tomu, co vše je ve vlasové kosmetice obsaženo.

Vlasy jsem myla ob den jen šamponem, kondicionér jsem nepoužívala, ani žádné masky čí tonika, a pod.  Po každém mytí následovalo použití přípravku na objem od kadeřnice a tradá, vyfoukat fénem. Dál jsem se svým vlasům nevěnovala. Kolikrát taky po celým dnu s dítětem nebyla chuť, člověk se už těšil, že se natáhne k TV. 😴

Na testovaní jsem měla k dispozici:

- Šampon

- Kondicionér

- Maska

- Bezoplachová kůra

- Vlasové tonikum

… to vše s úžasnou a jemnou kopřivovou vůní.😊

Na začátku jsem si říkala, že čas 14 dní, je strašně krátká doba na to, abych poctivě vyzkoušela všechny přípravky se správným postupem.😱 Pro mě jako skoro úplného laika by byl fajn nějaký „postup“ toto se je nejlepší kombinovat s tímto, a pod.  Takže šampon + kondicionér klasika při každém mytí, dále jsem ob mytí dávala masku a bezoplachovou kůru. Vlasové tonikum jsem použila 3x.

Co se mi na Dixi velmi líbilo:

- Úžasná vůně, kterou jsem cítila celý následující den,

- Šampon dobře pění a člověk ho nemusí používat hodně,

- Vlasy jdou krásně rozčesat,

- Vlasy jsou lesklé, vypadají vyživeně,

- Vlasové tonikum je zázrak! Vlasy mi padají minimálně!

Našla jsem jen jediný nedostatek a to paradoxně tonikum, resp. jeho balení. Při nesprávném používání se sklo rozdrolilo do plastové části. Dále mi přišlo, že u tonika je zbytečně velké balení. Balení jsem používala na 2x.

Na závěr nemohu však hodnotit jinak, než dát 1*!!!

#test_dixi a #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

Začni psát komentář...

Odešli