cervenejablko
7. pro 2018
233 

Přijel k nám vláček s Peppou!

Seriál o růžové rodince a jejich přátelích u nás běží skoro každý den. Peppa je velkým vzorem, díky dílu, kde byla u zubaře, proběhla preventivní prohlídka u naší zubařky bez slziček, počítat do 12 se Modroočka naučila pravděpodobně taky díky Peppině a velmi často si na Peppu hraje s mladším bráchou, který je pak, překvapivě, Tomík. Proto jsem nás do testování přihlásila a doufala… Peppa jako hračka, to by bylo radosti!

První dojmy

Balíček s vláčkem přišel zrovna když byla zrovna Modroočka ve školce. Když se vrátila, otevřela krabici a tam vláček Gertruda s Dědečkem, Peppou a Tomem. To bylo nadšení, nemohla věřit svým očím. Hned jsme museli vláček vysvobodit z obalu (Což bylo mimochodem docela náročné a tatínek vzkazuje, jestli je opravdu nutné mít ten vlak ke krabici přišroubovaný? 😀). Zbytek večera nedala vláček z ruky, jezdila s ním a ukazovala novým obyvatelům náš dům.

Co všechno balíček s vláčkem obsahuje?

Největší část je minivláček Gertruda – mašinka se dvěma vagonky. Vagonky jsou odpojitelné, ale ty plastové úchyty je potřeba hlídat, je to tvrzený plast, tudíž při nešetrném zacházení můžou prasknout. Vpředu vláčku sedí Dědeček Peppy a řídí. Nohy má zapuštěné ve vlaku a tak nejde vyndat, ale když se na něj zatlačí, tak trochu zajede dovnitř.

K vláčku patří ještě postavičky Peppy a Tomíka. Mají tenké ruce a nohy úplně jako v seriálu a charakteristický tvar obličejíčků. Ruce i nohy jsou trochu pohyblivé. Když se správně postaví, tak i dokážou stát bez opory. Když chceme dát Peppu a Toma do vláčku, mají tam „vysezené důlky“ – aby se tam dobře vešli a nepadali.

Jak jsme si hráli?

V průběhu dvou týdnů testování byl vláček s Peppou a Tomem, a někdy i jen prasátka sama bez vlaku, nejčastěji hranými hračkami. Jezdili na výlety, do divadla, učili děti ve školce, léčili nemocnou kočičku, pomáhali s vařením nebo radili mamince při extrémně těžkém testu.

Postřehy hlavní testerky:

  •  Prý „dobrý“ a „moc se mi líbí“
  • Moc jsem zní nevydolovala, ale řekla bych, že je to skvělá hračka s velkým potenciálem ke hraní, vzhledem k tomu, že oblíbenost Peppy nepoklesla (normálně ve chvíli, kdy dostane oblečení nebo hračku s oblíbeným hrdinou, tak změní preference, což se ale nestalo, Peppa je pořád TOP)

Postřehy mladšího bratra:

  • „Peppa se perfektně vleze do pusy“
  • „Když řídím vláček, vagonky jedou za ním. Kouzlo!“

Maminky postřehy:

+ Vláček má pěkné barvy a propracované detaily, vypadá velmi podobně tomu ze seriálu, stejně tak postavičky

+ Peppa a Tom pasují do vláčku, ale nejsou k němu přidělaní, dá se s nimi hrát samostatně

- Vláčku vržou kolečka

-/+ Opravdu je to hračka až tak od těch cca 3 let, když si s P+T hrál Klokan, bála jsem se o jejich tenké nohy a ruce a o spojovací očka vagonků

Závěrem bych chtěla moc poděkovat Modrému Koníku i firmě TM Toys za důvěru a možnost otestování Dědečkova vláčku. Moc jsme si to užili!¨

#recenze #test_tmtoys

Ten vypadá dobře 😉

21. pro 2018

Začni psát komentář...

Odešli