sluneccnicee
    11. pro 2018    Čtené 216x

    TESTOVÁNÍ HRAČEK TMTOYS "DOMEČEK S PEPPINKOU"

    Když se mi na koníkově poště objevila zpráva o testování  hračky TMTOYS s prasátkem Peppou a její rodinou. Měla jsem jasno a zapojila jsem se hned  do soutěže.

    Prasátko PEPPA – u nás se ji říká PEPPINA, bráška Tomík, maminka a tatínek, zebra Zoja, ovečka Zuzka,Péťa a Rebeka. Je to  veselá  parta, která  naši domácnost navštěvuje  skrze televizi  několikrát týdně. Jakou  radost jsme měli, když jsme  zjistili,že jsme byli mezi výherci. No paráda. Dcerce jsem nic neřekla. Jen, že nám paní poštačka má dovést balíček. Každý den jsme vyhlížely  kdy konečně doveze NÁŠ DOMEČEK.

    Hurááááá  paní poštačka je tu. Balíček jsme převzali a utíkali nadšeně domů. Doma proběhlo radostné zkoumání krabice. Neustále se ptala "maminko co je tam". Při samotném rozbalování by se  dala nervozita, zvědavost krájet. Vůbec neměla ponětí co tam bude. Spatřit ten radostný šok stalo za to. Až mi slzička ukápla. "MAMINKO MAMINKO,  TO JE PEPPA  TO JE PEPPA…. JUCHUUUU JÁ  MÁM PEPPU…. A TADY JE TLUSTOCH TATKA."

    Opravdu se překvapení podařilo. Při rozbalování ji pomáhala mladší  sestřička Magdalénka. Ta tatínka hned zabavila a začala zkoumat ručičky a nožičky. Také nezapomněla  ukázat jak prasátko dělá. Sestavování  nábytku šlo jako po másle. Vana se usadila do  koupelny na své místo kde měla nachystané malé doličky. Jediné s čím pokaždé bojujeme jsou schody do patra a schody k postýlce. Ty neustále vypadávají. Hned jsme měli  celou rodinku  pohromadě  a celá rodina se usadila na gauč a koukala na televizku. Mile nás překvapilo, že mají sedačky dolíčky na zadečky. 

    Během chvilky už se Tomík s Peppinkou  koupali společně ve vaně. Ta sprcha  mě opravdu pobavila. Když se šel koupat tatínek měl co dělat aby se tam vešel. Maminka mezi tím v kuchyni připravovala dort… Peppina má prý narozeniny sdělila mi starší dcera. Ja na to málem zapomněla. 

    Pepinka s Tomíkem nachystali na zahrdce židličiky a stoleček aby mohli oslavit Peppy narozeniny. Po oslavě se Peppa a Tomík odebrali do postele aby si odpočinuli. Byl to pro všechny náročný den. 

    Na testování jsme  měli  čtrnáct dní. Bylo zajímavé pozorovat  jak dětská fantazie funguje. Pokaždé si postavičky našly novou zálibu. Rozárka je vyvezla autem od IGRÁČKU do LEGO ZOO. Prostě i hračky si umí užít príma den.

    Hodnocení maminky:

    Postavičky jsou celé plastové a mají  pohyblivé ručičky i nožičky. Měla jsem ze začátku  strach aby  je  naše mládě neurvalo a nesnědlo.Přece jen jsou to takové tenké končetiny. Barevně jsou přesně jako v televizi. Detaily jako jsou důlky v gauči mě  potěšily. Někdy se s postavičkami musí déle manipulovat  než se postaví. Tatínek rád přepadává. Možná by nebylo špatné kdyby domeček obsahoval více vybavení. Už se těšíme, až Ježíšek donese Peppy kamarády.

    Moc není dořešené schodiště do mezipatra. Dcera ho samotná nemá šanci přidělat. I já s tím mám někdy problém. Jinak moc děkujeme celému týmu, že jsme se mohli podílet na testování  tak parádních hraček.

    #test_tmtoys a #recenze 

    hanka1985
    11. pro 2018    Čtené 240x

    "Vláčkujeme" s prasátkem Peppou

    Usmálo se na nás štěstí a s obrovskou radostí můžeme sdělit, že jsme byli vybrání k testování vláčku od TM Toys s prasátkem Peppou. Děti nemohly dospat, až konečně zazvoní pošťák s balíčkem a budou si s vláčkem moci hrát. Pohádka Prasátko Peppa je totiž u nás už delší dobu nejsledovanější seriál.

    A den D je tady! Pošťák zvoní u dveří, děti skoro ani nepozdraví a berou mu balíček z ruky, slyším jen potichu děkujeme a nashledanou. Problém nastal, když se nemohli dostat k hračce. Byla přišroubovaná k obalu a než jsem se dostali k samotné hračce, chvíli to trvalo. Kristýnka s Honzíčkem se začali hádat o to, kdo si první do ruky vláček vezme. Musela jsem zasáhnout a každý dostal jednu figurku, Kristýnka prasátko Peppu a Honzíček postavičku Tomíka, brášku Peppy.

    A světe div se, necelé dvě hodiny jsem o svých dětech nevěděla, hrály si v pokoji s takovým nadšením, že ani na zavolání večeře neslyšely. Tato skvělá hračka, ze které děti byly a jsou unešeny, se skládá z lokomotivy a dvou vagónků, vagónky jsou od sebe oddělit a jsou krásně barevné. Vagónky hezky drží u sebe a neoddělují se samy od sebe a nemusím chodit a dětem je neustále spravovat, že se jim opět oddělily.

    Lokomotivu řídí další skvělá postavička, a to dědeček Peppy -  George. Ten  má nohy zapuštěné vevnitř, takže nejde vytáhnout. Na přední straně lokomotivy je očko, kde se dá přivázat šňůrka a dá se s ní jezdit po podlaze.

    Postavičky Peppy a Tomíka mají pohyblivé horní končetiny a vypadají opravdu „realisticky“. Hezky se dají posadit do vláčku, kde mají své místo. Postavičky Peppy a Toma jsou odolné a pevné a děti si s nimi nejen hrály doma, venku, ale i s sebou do vany si je brávaly.  Kristýnka s postavičkou Peppiny dokonce i spávala, měla ji v minipostýlce hezky pod peřinkou a zpívala ji každý večer ukolébavku. Vláček prošel testováním i ve školce s více než dvaceti dětmi a „přežil“. Děti i paní učitelka byly nadšení.

    K testování se dostala i naše nejmladší dcerka, sedmiměsíční Eliška, s vláčkem zkoušela jezdit po podlaze, líbil se jí zvuk, která kolečka vydávají. A neodolala vyzkoušet i postavičky Peppy a Tomíka, zda nejsou k jídlu.

    Závěrem bychom chtěli moc poděkovat Modrému koníku, že jsme měli možnost testovat tuto skvělou hračku, moc jsme si to užili a určitě nezůstaneme jen u jedné DĚKUJEME.

    #test_tmtoys a #recenze

    kolka357
    11. pro 2018    Čtené 208x

    Testování hračky Octopi aneb krab do každé rodiny!

    S Natálkou jsme díky Modrému koníku měly možnost testovat dětskou hračku Octopi od společnosti TM Toys, která má především sloužit k lepšímu usínání. Konkrétně u nás se zabydlel roztomilý krabík. Už při rozbalování mě mile překvapila velikost hračky. Plyšáček je totiž poměrně velký, a tak se opravdu může stát plnohodnotným parťákem nejen při usínání, ale i během dne při hraní.

    Na dotek je hračka příjemně plyšová, takže k mazlení a hlazení vyloženě vybízí. K samotné hračce také patří plastový majáček, který slouží k projekci hvězdné oblohy na strop a také k hraní ukolébavky. Hračka nabízí možnost zapnout obě funkce dohromady, či každou zvlášt. Navíc má nastaveno automatické vypnutí po 10 minutách, takže nehrozí, že bude hrát a svítit celou noc. Největší vychytávkou tohoto pomocníka při usínání je určitě možnost zapnout majáček v režimu, kdy začne hrát a svítit v případě, kdy se dítko plyšáčka dotkne nebo se s ním začne mazlit. Musím uznat, že ač jsem tomu nevěřila, nám to několikrát při usínání pomohlo. Když jsem malou uložila ke spánku, tak jsem ji řekla, ať kdyžtak pohladí krabíka, kdyby nemohla spinkat. Opravdu jsem pak v chůvičce několikrát zaslechla ukolébavku, která hrála díky tomu, že se Natálka plyšáčka dotýkala.

    Natálka je velká milovnice dudlíků, takže krabíkovo dudlík nezůstal bez povšimnutí. Původně byl tedy přišitý z každé strany nitkou, ale tu jsem musela hned druhý den odstřihnout, aby se dal dudlík vyndat. Naštěstí lze dudlík i tak vrátit krabovi do pusy a stále dobře drží. Několikrát byl náš krab o dudlík okraden, na noc jsem dudlík tedy krabovi raději nedávala, aby nehrozilo, že Natálce třeba zaskočí. Možná by se to stát ani nemohlo, ale raději jsem to neriskovala.

    Za sebe mohu říct, že ačkoliv jsem od hračky nečekala žádné velké zázraky, tak mě opravdu mile překvapila. Několikrát nám s usnutím opravdu pomohla, protože se Natálka zabavila sledováním noční oblohy a poslechem ukolébavek. O to více jí vše tohle zajímalo, když si majáček aktivovala sama tím, že kraba hladila. Samozřejmě to náš velký boj se spaním úplně nevyřešilo a byly večery, kdy s krabem hodila do rohu postýlky a spát prostě nechtěla. Ale i těch pár klidnějších večerů, kdy ji v postýlce uklidnil krab, bylo k nezaplacení. Tímto moc děkuji Modrému koníku za možnost testování hračky, které jsme si s Natálkou moc užily! 🙂

    #test_tmtoys #recenze #zkusenosti_octopi

    leniluki
    11. pro 2018    Čtené 199x

    Testování s TM Toys: Peppa nebo Katka?

    Peppa nebo Katka?

    Naše dítě v tom má jasno! Ale vezmeme to popořádku.

    Jednoho dne, kdy se Maty už druhý týden nudil doma a dobíral antibiotika, zazvonil pošťák a přinesl obrovskou krabici. Byli jsme všichni zvědaví, co nám přišlo. O testování Matyho oblíbené hračky jsme věděli jen my, rodiče, a jemu jsme to nechali jako překvapení. Pro nás však bylo překvapením, která z hraček dorazí (a tajně jsme doufali v domeček s Peppou). 🙂

    A dorazila ... Peppa na pláži 🙂 To jsme si aspoň mysleli, ale náš syn nás vyvedl z omylu. Je to prasátko Katka, protože Peppa nosí přece červené šatičky.

    Matýskovo nadšení bylo veliké, celé odpoledne ji nechtěl dát z ruky a měl štěstí, že pošta přišla v dobu, kdy jeho mladší bráška ještě spokojeně spal. Mohl si hračku prohlédnout pořádně sám a potom s ní seznámit i jeho.

    A cože vlastně celá sada obsahuje?

    • mobilní telefon
    • lehátko
    • prasátko Peppa/Katka
    • hrad z písku

    A všechno se to dá sbalit do pouzdra ve tvaru prasátka Peppy. Máte tak jistotu, že se nic neztratí. Mobilní telefon byl oblíbencem číslo 1. Je rozdělen na 6 políček a zachycuje události vyobrazené na herní podložce – maják, krab, bábovka z písku, zmrzlina, tatínek a louže.

    Každé z tlačítek vydává nějaký zvuk, jsou to zvuky krátké, trvají pouze pár vteřin. Dětem se nejvíce líbí zvuk u tlačítka bábovičky, kde se smějí Tomášek s Katkou/Peppou 🙂 Výhodou je, že se mobil dá pevně připojit k podložce, takže při přesouvání a cestování drží na svém místě a nehrozí rozbití. Nacvakává se jednoduše, děti to po první ukázce zvládnou samy.

    Lehátko má jednoduchý design a je opravdu stabilní, Katka/Peppa už tolik tomu lehátku uzpůsobená není, takže to chce opatrnost a klidný terén. Na cestě ve vlaku nám Katka z lehátka neustále padala.

    Prasátko Peppa/Katka má mírně sklápěcí nožičky, takže při skrčených nohách může budit dojem, že sedí. Jinak je celá plastová, jediný otvor je ten u nožiček, děti si ji vzaly s sebou i do vany a za chviličku byla zcela suchá.

    Hrad z písku byl pro nás zpočátku záhadou, zkoušeli jsme, jestli je to sedačka či vanička, až nás to trklo. Bábovička se dá použít i do kinetického písku jako klasická bábovička.

    A protože dětská fantazie je mocná a hlavní obal, do kterého všechno pohodlně zavřeme, vnímá většina nás dospěláků pouze jako obal s herní plochou uvnitř, děti byly nadšeny i z něj. Maty ho dával všem kolem před obličej a vykřikoval: "Jsem Peppa!" nebo: "Miki je Peppa!"

    A jaký je náš závěr celého testování?

    Děti si ho užily moc. Peppa s námi absolvovala všechny cesty, které jsme během 14 dnů podnikly. Jela vlakem, autobusem, autem, byla se podívat ve školce a dokonce už vystřídala dvoje bydlení. Oba domy už jsou ale opět v krabici, protože stavebnice dětské hrátky úplně nevydržela.

    Děti, které milují příběhy s Peppou a její rodinou určitě, určitě hračka potěší. Matýsek si s ní přehrával snad všechny díly, které zná zpaměti. Za mě ale velké mínus, že je tam opravdu jen jedna postavička. Matýsek si vypomáhal různými figurkami, co doma má, nebo měl ostatní členy jako přítele na telefonu. TM Toys ale myslí i na toto a prodává figurky i zvlášť, takže  kamarády je možno přikoupit, nebo vybrat jinou sadu, která je již obsahuje. Za mě osobně je to fajn balení na cesty, kdy se všechno sbalí pohodlně do batůžku, je to lehoučké a děti si své zavazadlo unesou samy.

    Moc děkujeme @konik_testuje a TM Toys za možnost vyzkoušení této hračky, určitě nezůstane zapomenuta a děti se k ní budou i nadále rády vracet.

    jedna_krasomila
    9. pro 2018    Čtené 233x

    Obejmi me, prosím ❤️

    Ahoj maminky, moje milé ,,koníkovky”.  Mám velké stígro, že jsem pro svého chlapečka dostala možnost testovat hračku od tmtoys. A to konkrétně usínacího kamaráda Octopi, velrybku. Jelikož se blíží Vánoce a mnoho z vás si jistě láme hlavu, co že těm svým miláčkům koupit, tady je ode mě pár poznatků. 

    Příjezd kurýra s balíčkem vyvolal spoustu radosti. Přece plyšový kamarád se hodí vždycky. Ja teda musím říct, že dostat ten maják co k plyšákovi náleží z krabice byl dost očistec. Byl úplně na fest a nemohla jsem mezi něj, krabici a plastové pásky kterými byl přichycen dostat ani nůžky. Takže se mi jej ihned povedlo poškrábat :( Malému to ale zjevně narozdíl ode mě absolutně náladu nezkazilo🙂

    Maják se okamžitě stal kámošem číslo jedna. Bez Majáku se nešlo na záchod, bez majáku se nemohlo jít ven, bez majáku se nemohlo jít spát. Principem usínacího kamaráda je, že dítko plyšáka objímá a maják na to reaguje tím, že nepřestane hrát a svítit, dokud miminko-dítko neusne a tudíž mu ruka z plyšáka nesjede. 

    Což už u nás ale byl problém. Malý usína nejčastěji v pozici ,,kočičího hřbetu” a vysvětlit mu, že plyšáka musí objimat, aby se maják nevypínal bylo ve dvou letech dost nemožné.  Navíc tedy když jsem maják dala malému spolu s plyšakem do postýlky, mělo to opačný efekt, než ten kýžený. Maják ho natolik zajímal, že ho neustále dokola pouštěl a spát se mu nechtělo. Za to manžel, to je stále duší malý chlapeček a neustale propojení dvou komponentů zkoumal a plyšáka objímal, aby zjistil, zda to opravdu funguje, jak výrobce uvádí.  A ano přátele, funguje!🙂

    Maják neučaroval pouze Eričkovi, kterému jsou dva roky, ale i jeho měsíční sestřičče, která ho na přebalovacím pultu s velkou chutí sledovala a poslouchala a dala mi tím možnost ji přebalit a dokonce i obléct tričko bez boje, čemuž tm toys opravdu velice děkuji🙂. 

    A musím říct, že se nadšení pro majáček ani trosku nedivím.  Hraje velice příjemné a nevtiravé melodie, což je pro me u dost dětských hracích hraček problém. Melodie se mi často zdá ,,umělá” až protivná.  Ale u téhle bych rada usínala i já, seč semnou by plyšový kámoš tolik práce neměl, ja jsem zejména teď  ,,tuhá” do minuty🙂  Světelné efekty jsou také velice hezky řešené, světlo není příliš výrazne, aby děti od spánku odvádělo, přesto na strop promítá hezky a zřetelně. 

    Závěr od Cinků tedy zní: 

    Majáček za 100 bodu a to i bez plyšáka 🙂

    Vřele radi doporučujeme maminkám děti, jež se rádi tulí a nerady usínají samy. Děkujeme za možnost milého testování 🌸

    #test_tmtoys #recenze #zkusenosti_octopi

    prdecek
    8. pro 2018    Čtené 415x

    Testování s TMTOYS domeček prasátko Pepa

    Dostali jsme příležitost testovat hračku domeček prásátko Pepa.  

    Když se mladší syn dozvěděl, že nás vybrali na testování domečku prasátko Pepa, tak byl strašně šťastný. Prásátko Pepinu miluje od malička, sledujeme její příběhy stále dokola. Dokonce má tak oblíbené pyžamo s Pepinou, že když mu začalo být malé, tak jsem musela nastavit rukávy i nohavice, nechtěl se ho vzdát. Ježíšek mu donese několik dalších pyžamek s Pepinou a bráškou Tomíkem. To bude radosti.

    Samotné testování hračky - domečku začalo okamžitě, co přišel ze školky, skoro jsem nestihla vyfotit krabici v celku 🙂  Sám si vše vybalil z obalů a celý vnitřek domečku si sám sestavil. Jediné co mu moc nešlo, tak přidělat schůdky, ty šly špatně i mě, ale povedlo se. 

    Nejvíce ho zaujaly figurky prásátek. S těmi si hrál více mimo domeček. Vozil je na traktoru, pořádal závody v autech, ale potom je vždy vrátil do domečku, všechny vykoupal v koupelně, dal jim najíst u stolečku a všichni chvíli poseděli v obýváku u televize. Potom je všechny uložil ke spánku, Pepu a Tomíka do postýlek a maminku a tatínka na gauč a křesílko.  Byla s nimi spoustu legrace. Věřím, že do budoucna ještě i bude.  Čeká nás spousta příběhů.

    Celkové provedení domečku je pěkné, jen chybí ložnice pro maminku a tatínka. V domečku je trávník, jídelna, koupelna, obývák a dětský pokoj. Ve vybavení je 4 židličky, stůl, vana, gauč, křeslo, televize, dvoupatrová postel se schůdky. Domeček je rozkládací. Postavičky jsou moc povedené, jde  hýbat rukama i nohama. Štěpánkovi se domeček moc líbí a je s ním velice spokojený.  Mě se také líbí, možná bych přidala více vybavení. Hraní s ním je super. 

     #test_tmtoys a #recenze

    sabinovotna
    8. pro 2018    Čtené 309x

    Noisek a OCTOPI Tuleň ⭐️🤩

    Tak jsme s Noem měli díky Modrému Koníkovi možnost otestovat Tuleně od TM TOYS 😊😊 A za to především mockrát děkujeme ⭐️🍀

    První dojem byl úžasný, hlavně díky materiálu zvířatka které je krásně hebké a barva tuleňátka je mint takže pro chlapečka úplně super 🤩💚  V balení s hračkou je i majáček který vydavá neskutečně uklidňujicí zvuky s hvězdičkami které se promítají na stropě pokojíčku ⭐️⭐️ 

    Co mě nejvíce zaujalo, už i věkem kdy Noiskovi je 13 měsíců 1️⃣3️⃣ kdy Noi ještě nepochopil ze majáček hraje a svítí když pohladí tuleňátko na hlavičce 😊😉 že maják můžete jako dospělý zapnout sami přímo ručně na majáčku a hraje to cca 5 minut (což pokaždé do té doby maličký už chrní) 😴😴

    Od té doby co mamé OCTOPI doma ho musíme brát sebou 😄 nedávno jsme spali u kamarádky a ještě že jsem na něj nezapomněla jelikož první co v postýlce hledal byl TULEŇ 🤩😄...samozřejmně ho bereme už i na procházky 🍁🍂🌞 Někdo má hold autíčka do ručičky Noinek má většího kamaráda na cestování ✨🤩🍀

    Jinak po cestování a hraní si s mazlílem má své čestné místo v postýlce 😄❤️ Ale málokdy si tam odpočine....

    Hračka Octopi v Noiskovi otevřela zvídavost 🍀😉🙂 dudlík si Noi nepamatuje měl ho jen párkrát a to ještě jako týdení miminko 🤱🏼tak ho zezačátku zkoumal co to má ten jeho kámoš Tuleň 😄 

    U hračky co se týče maličkého je vše na 1* 😘🥰😍 užasné jak na uspávání tak jako společník na hraní 🥳🤩

    Jediné malé zklamání bylo u výměny baterky u Majáku 🔓🔒 pro mě jako ženu, to bylo na 48 minut přesně 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Zkoušela jsem několik šroubováku na ten maličkatý šroubek který je hodně zapuštěný hluboko 🤷🏼‍♀️...ale nakonec jsem to zvládla a baterky vyměnila a Noisek opět usíná při klidné hudbě ❤️ 

    My společně každé mamince/taínkovi doporučujeme hračku OCTOPI pořídit už jako hračku na usínání či parťáka na hraní 💚🔗 Nyní to můžete darovat jako ježíska a věříme že neuděláte špatně🎄⭐️🎁

    #recenze #test_tmtoys #zkusenosti_octopi

    cervenejablko
    7. pro 2018    Čtené 232x

    Přijel k nám vláček s Peppou!

    Seriál o růžové rodince a jejich přátelích u nás běží skoro každý den. Peppa je velkým vzorem, díky dílu, kde byla u zubaře, proběhla preventivní prohlídka u naší zubařky bez slziček, počítat do 12 se Modroočka naučila pravděpodobně taky díky Peppině a velmi často si na Peppu hraje s mladším bráchou, který je pak, překvapivě, Tomík. Proto jsem nás do testování přihlásila a doufala… Peppa jako hračka, to by bylo radosti!

    První dojmy

    Balíček s vláčkem přišel zrovna když byla zrovna Modroočka ve školce. Když se vrátila, otevřela krabici a tam vláček Gertruda s Dědečkem, Peppou a Tomem. To bylo nadšení, nemohla věřit svým očím. Hned jsme museli vláček vysvobodit z obalu (Což bylo mimochodem docela náročné a tatínek vzkazuje, jestli je opravdu nutné mít ten vlak ke krabici přišroubovaný? 😀). Zbytek večera nedala vláček z ruky, jezdila s ním a ukazovala novým obyvatelům náš dům.

    Co všechno balíček s vláčkem obsahuje?

    Největší část je minivláček Gertruda – mašinka se dvěma vagonky. Vagonky jsou odpojitelné, ale ty plastové úchyty je potřeba hlídat, je to tvrzený plast, tudíž při nešetrném zacházení můžou prasknout. Vpředu vláčku sedí Dědeček Peppy a řídí. Nohy má zapuštěné ve vlaku a tak nejde vyndat, ale když se na něj zatlačí, tak trochu zajede dovnitř.

    K vláčku patří ještě postavičky Peppy a Tomíka. Mají tenké ruce a nohy úplně jako v seriálu a charakteristický tvar obličejíčků. Ruce i nohy jsou trochu pohyblivé. Když se správně postaví, tak i dokážou stát bez opory. Když chceme dát Peppu a Toma do vláčku, mají tam „vysezené důlky“ – aby se tam dobře vešli a nepadali.

    Jak jsme si hráli?

    V průběhu dvou týdnů testování byl vláček s Peppou a Tomem, a někdy i jen prasátka sama bez vlaku, nejčastěji hranými hračkami. Jezdili na výlety, do divadla, učili děti ve školce, léčili nemocnou kočičku, pomáhali s vařením nebo radili mamince při extrémně těžkém testu.

    Postřehy hlavní testerky:

    •  Prý „dobrý“ a „moc se mi líbí“
    • Moc jsem zní nevydolovala, ale řekla bych, že je to skvělá hračka s velkým potenciálem ke hraní, vzhledem k tomu, že oblíbenost Peppy nepoklesla (normálně ve chvíli, kdy dostane oblečení nebo hračku s oblíbeným hrdinou, tak změní preference, což se ale nestalo, Peppa je pořád TOP)

    Postřehy mladšího bratra:

    • „Peppa se perfektně vleze do pusy“
    • „Když řídím vláček, vagonky jedou za ním. Kouzlo!“

    Maminky postřehy:

    + Vláček má pěkné barvy a propracované detaily, vypadá velmi podobně tomu ze seriálu, stejně tak postavičky

    + Peppa a Tom pasují do vláčku, ale nejsou k němu přidělaní, dá se s nimi hrát samostatně

    - Vláčku vržou kolečka

    -/+ Opravdu je to hračka až tak od těch cca 3 let, když si s P+T hrál Klokan, bála jsem se o jejich tenké nohy a ruce a o spojovací očka vagonků

    Závěrem bych chtěla moc poděkovat Modrému Koníku i firmě TM Toys za důvěru a možnost otestování Dědečkova vláčku. Moc jsme si to užili!¨

    arien_black
    6. pro 2018    Čtené 309x

    Naše dva týdny s Peppinou

    Když jsem narazila na článek o testování hraček s prasátkem Peppou, neváhala jsem a zkusila štěstí. Davídek její příběhy miluje. Každý den vidí několik dílů v tabletu a v tu chvíli je mu jedno, jestli mluví česky, anglicky nebo třeba maďarsky. Knížku musíme číst každý den. Když přišla zpráva, že jsme byli vybraní, byla jsem opravdu mile překvapená, že se na nás štěstí usmálo. Za týden kurýr dovezl balíček. K testování jsme dostali Peppu na pláži.

    Krabička ve tvaru prasátka Davídka ihned zaujala. Velká je tak akorát pro malé dítě. Momenálně jsme nikam necestovali, ale až pojedeme na Vánoce k babičce, pojede hračka určitě s námi. Vejde se tak akorát do dětského batůžku.

    Uvnitř krabičky je nakreslený obrázek pláže a moře. Součástí je figurka prasátka, plastové lehátko a hrad z písku. Peppa je asi v plavkách. Nemá červené šaty, jak mě syn upozornil. Dále je součástí také ovládání vydávající 6 různých zvuků. Baterky byly součástí balení, což je fajn. Všichni známe zklamání v dětských očích, pokud dítě dostane dárek na baterky a žádné doma nemáme. Zvuky jsou spíše pro menší děti. Našeho tříapůlletého chlapečka už tak nezaujaly. Kolem roku, roku a půl věku by to bylo jiné. V tu dobu ho zajímala každá hračka vydávající zvuky.


    Hračku jsme poctivě testovali. Peppině jsme postavili dům z lega i Dupla. Figurka má ohebné nožičky a akorát se vejde do Duplo autíčka, které máme doma.

    Také s námi  vytvářela vánoční dekorace a téměř každý den plavala s Davídkem ve vaně. Figurka ale není příliš velká, takže občas jsme museli hledat, kam se nám i v našem malém bytě ztratila.

    Je fajn, že tyto hračky nejsou primárně určené jen holčičkám. Mám pocit, že většina zboží s motivem prasátky Peppy jsou určené právě pro holky a přitom její příběhy mají rádi i kluci.
    Závěrem bych ráda poděkovala Modrému koníkovi za možnost testování. Ještě jednou děkujeme.

    aniny
    5. pro 2018    Čtené 339x

    Testování hračky Octopi od TM Toys

    Hezký den,
    dostaly jsme s dcerou možnost testovat hračku Octopi a to konkrétně chobotnici s majákem.

    Já byla šťastná, že jsem poprvé byla vybrána a dcera byla šťastná po rozbalení a zjištění, že se v krabici ukrývá chobotnička, no a ještě k tomu s dudlíkem! (Dneska ho odevzdávámě čertovi, tak chobotnice bude muset taky) 😀 první věc kvůli které si hračku vlastně oblíbila. Potom samozřejmě středem zájmu byl hlavně majáček, který při zapnutí hraje příjemnou melodii a jakoby bublá no a krásně svítí. Majáček jsme používaly hlavně při čtení pohádek. Natálka mě konečně nechala dočíst knížku, protože se několik minut zaujatě koukala na zeď, kde maják promítal hvězdnou oblohu.

    Na noc jsem jen ztlumila zvuk majáku aby ji nerušil ale svítit jsem ho nechala, aby ji pomohl krásně a klidně usnout. Po nějaké době sám zhasne ☺️
    Další den, jsem pomocí manuálu zjistila, že chobotnicka s majákem dohromady fungují tak, že když se dítě k hračce přitulí, maják se rozsvítí a začne hrát (pokud ho máte zaplý). To mi přijde skvělé hlavně pro menší dětičky, které častěji pláčou v postýlce. Takto se mohou lehce sami uklidnit.

    Hračka se nam moc líbí. Akorát pozor na maják, je v celku těžký. Takze menší děti by ho mohly lehce rozbít. Nám hračka určitě pomohla k tomu k čemu je určena, a to ke snadnějšímu usínání. Maják se zvířátekem se bude určitě líbit každému dítěti. 

    #test_tmtoys #recenze #zkusenosti_octopi

    konik_testuje
    8. lis 2018    Čtené 4216x

    Vaše zkušenosti s TM Toys

    Aktualizace: recenze na krásné a veselé hračky značky TM Toys si můžete přečíst v našem fóru. A o inspiraci na dárky máte postaráno! 

    ---

    Hračky jsou zkrátka součástí dětství. Dětičky se hraním zabaví, učí, rozvíjejí. Správně zvolenou hračkou jim nejen vyčarujete úsměv na tváři, ale pomůžete jim i k rozvoji kreativních, sociálních či motorických schopností. Díky hře děti zapojují svou fantazii a vytvářejí si tak vlastní příběhy. Dopřejte jim takový kouzelný pohádkový únik z reality.


    Hračky však mohou být i velkým a neodmyslitelným pomocníkem při uspávání. Pomáhají dětičkám zklidnit se, vytvořit pocit jistoty a přivolávají sladké sny. A pokud navíc svítí a hrají, klidné usínání je zaručené. Vytvořte dětem spánkový rituál, který jim zaručí potřebný spánek a vyprovodí je do říše snů.

    Co testujeme

    K otestování čekají hračky pro malé i větší dětičky. Interaktivní plyšové hračky Octopi hledají majitele od 1 roku. Na děti od 3 let čekají hračky na motivy pohádky Peppa Pig.

    Interaktivní plyšové hračky Octopi

    Spánek je pro děti nesmírně důležitý. Ale ne vždy se dětičkám usíná lehko. Mořští kamarádi - krab, velryba, chobotnička a tuleň - zpříjemní usínání, odeženou zlé sny o dohlédnou na spánek vašich nejdůležitějších. Měkké hračky, ideální na objímání a mazlení, se postarají o to, aby se vašim dětičkám klidně spinkalo.

    Každé zvířátko má u sebe i zázračný maják. Když se k mazlíčkovi přitulíte, maják začne hrát ukolébavku a rozsvítí se. To však není jeho jediná zázračná vlastnost. Maják se dokáže jemně, uklidňujícím způsobem kolébat a díky projekci promění strop v pokojíčku na hvězdnou oblohu.

    Maják můžete samozřejmě spustit i bez objetí. Ale jak se říká, objetí je lék na všechno. I na neklidný spánek ;)

    Domeček, vláček a Pick up & play hrací set se zvuky Peppa Pig

    Znáte zvědavé prasátko Peppa? Na malé testující čekají hračky na motivy oblíbené pohádky Prasátko Peppa.


    Přeneste se do útulného domečku, ve kterém na vás čeká hodně zábavy. Domeček je plně zařízený a obsahuje figurky celé rodinky. Upečte si například s maminkou koláč v kuchyni, pohrajte si v dětském pokoji a pak stravte společné chvíle na zahrádce. U dětí stačí jen zapojit fantazii a ponořit se do vlastního příběhu.

    Výlety jsou super! A výlety vlakem ještě víc. Stejně jako jiné děti, i prasátko Peppa s bratříčkem milují vláčky. Vydejte se spolu s nimi a s jejich dědou na výlet vláčkem a užijte si pořádně zábavnou a hravou jízdu.

    Nebo raději výlet na pláž? Opalovat a odpočinout si s Prasátkem Peppa...

    Koho hledáme

    K testování hledáme 4 děti od jednoho roku, kterým by chvíle usínání zpříjemnily interaktivní plyšové hračky Octopi. Měly by to být děti, které mají rádi mazlíčky, rády se tulí a rádi usínají při jemných melodiích či příjemném světýlku.


    Nezapomínáme však ani na starší dětičky. Pro 6 z nich od 3 let jsou přichystané hračky na motivy pohádky Peppa Pig: domeček se zahrádkou, vláček a Pick up & play hrací set se zvuky.


    Maminky těchto dětí by se měly chtít vrátit do dětských let a užít si společné chvíle při hraní. Rády se pak podělí o své dojmy a pocity, potěší nás fotkami či jinými pěknými zkušenostmi a zážitky.

    Jak se zapojit

    Máte chuť zažít hravé a veselé testovaní? Stačí, pokud do komentáře pod tento článek napíšete věk svého děťátka a která hračka by ho potěšila nejvíc. Nezapomeňte napsat ani to, proč bychom měli vybrat právě vás.

    Čas na zapojení máte do neděle 11.11. a v pondělí 12.11. vybereme 10 maminek, které budou mít možnost otestovat tyto hračky spolu se svými ratolestmi. Ty oslovíme interní poštou a odevzdáme jim všechny pokyny k testovaní.

    Těšíme se na vaše komentáře a hravé testovaní.

    Mějte se krásně,

    Konik_testuje

    Nabídka hraček je v dnešní době doopravdy obrovská. Barevné, hrající, svítící, tematické, interaktivní – člověk si zkrátka má z čeho vybrat.

    Pamatujete si však na svojí oblíbenou hračku z dětství? Takovou, která vám utkvěla v paměti? Nebo jste žádnou takovou neměli?

    Podělte se s námi v komentáři o své vzpomínky na dětské časy a my vás odměníme 4 srdíčky 🙂

    #test_tmtoys