prdecek
8. pro 2018
415 

Testování s TMTOYS domeček prasátko Pepa

Dostali jsme příležitost testovat hračku domeček prásátko Pepa.  

Když se mladší syn dozvěděl, že nás vybrali na testování domečku prasátko Pepa, tak byl strašně šťastný. Prásátko Pepinu miluje od malička, sledujeme její příběhy stále dokola. Dokonce má tak oblíbené pyžamo s Pepinou, že když mu začalo být malé, tak jsem musela nastavit rukávy i nohavice, nechtěl se ho vzdát. Ježíšek mu donese několik dalších pyžamek s Pepinou a bráškou Tomíkem. To bude radosti.

Samotné testování hračky - domečku začalo okamžitě, co přišel ze školky, skoro jsem nestihla vyfotit krabici v celku 🙂  Sám si vše vybalil z obalů a celý vnitřek domečku si sám sestavil. Jediné co mu moc nešlo, tak přidělat schůdky, ty šly špatně i mě, ale povedlo se. 

Nejvíce ho zaujaly figurky prásátek. S těmi si hrál více mimo domeček. Vozil je na traktoru, pořádal závody v autech, ale potom je vždy vrátil do domečku, všechny vykoupal v koupelně, dal jim najíst u stolečku a všichni chvíli poseděli v obýváku u televize. Potom je všechny uložil ke spánku, Pepu a Tomíka do postýlek a maminku a tatínka na gauč a křesílko.  Byla s nimi spoustu legrace. Věřím, že do budoucna ještě i bude.  Čeká nás spousta příběhů.

Celkové provedení domečku je pěkné, jen chybí ložnice pro maminku a tatínka. V domečku je trávník, jídelna, koupelna, obývák a dětský pokoj. Ve vybavení je 4 židličky, stůl, vana, gauč, křeslo, televize, dvoupatrová postel se schůdky. Domeček je rozkládací. Postavičky jsou moc povedené, jde  hýbat rukama i nohama. Štěpánkovi se domeček moc líbí a je s ním velice spokojený.  Mě se také líbí, možná bych přidala více vybavení. Hraní s ním je super. 

 #test_tmtoys a #recenze

Začni psát komentář...

Odešli