collette
12. lis 2021
290 

Dobročinný listopad

Měla jsem poslední dobou výčitky. Pravidelně jsem se snažila alespoň textem pomoci té skvělé místní skupině Charitativní dražba v jejich snaze udělat svět trošku lepším a v rámci možností pro někoho snadnějším. Ale nejsem teď úplně v kondici, fyzické ani psychické, takže jsem se na psaní článku opravdu necítila.

Ale dnes na mě vyskočil článek o Anežce a jejích spolužácích. Anežka odešla dva týdny po mém manželovi, nejspíš stejná diagnóza. Vzhledem k jejímu věku si tak nějak říkám, i když to strašně bolí, že bychom měli být vděční, že manžel onemocněl až po padesátce. A zahanbují mě Anežčini spolužáci, protože svoji bolest ze ztráty kamarádky dokázali přetavit v něco krásného...

To, že nejsem v kondici, platí, ale něco udělat mohu. Na tavení nemám sílu, ale recyklace je v současné době moderní pojem, tak zrecykluji také. Prostě vám se naleju odkazy na mé předchozí články ohledně dražby.

Z vlastní zkušenosti vím, jak náročná je péče o milovaného nemocného člověka... A jak moc může pomoci i jen naprostá maličkost, kterou by mnozí považovali za zbytečnost... Maličkost, drobnost, kapka... Ale i moře je tvořeno kapkami...

Díky, že čtete, a ještě víc, pokud přispějete...

Třeba se rozdejte… Ale s rozumem...

Pomozte nám napsat další příběh

Charitativní dražba MK V3.0

Najděte si svoji hvězdici

Kouzlení

Čas vykoupení

Moje charitativní smýšlení

12. lis 2021

@collette Děkujeme... a přejeme hodně sil! ❤

12. lis 2021

Děkuji za článek. Taky se snažím každoročně buď tvořit, nebo alespoň sdílet odkazy na dražbu. Letos jsem to nějak zažila. Jdu se hned mrknout, co krásného letos holky vyrobily. A buď něco vydržím, nebo alespoň pošlu nějakou kacku mimo dražbu. Moc dobře vím, že každá koruna je při nemoci pomocí.
Drž se, zlato. Hodně sil. 😘

13. lis 2021

Začni psát komentář...

Odešli