crochetka1
2. čer 2019
499 

Mana jako nový začátek!

Když jsem zjistila, že budu testovat výrobky Mana byla jsem velmi potěšena. Do testování jsem se přihlásila, proto, že můj den je jako každé maminky hlavně "za pohybu".  Já sama se snažím jíst lehčí dietní jídla, 3x do týdne chodím běhat a cvičím.Velmi ráda vařím pro svou rodinu, hlavně českou kuchyni. Bohužel, ale tu už moc nemusím já. Mezi mé koníčky patří i focení dětí a  ne vždy si stihnu speciálně i pro sebe uvařit. Takže, zjištění o testování mi udělalo velkou radost! Protože podle výrobců je Mana  vyvážené  jídlo v podobě nápoje. Tělu by měl tento drink dodat vše, co potřebuje. A mělo by Vás dokonale zasytit. Tak hurá jdeme testovat!

Když mi balíček kurýr přivezl, neodolala jsem a jako první nápoj jsem ochutnala kakaový nápoj. Jsem zvyklá dávat si k snídani ovesné kaše, rýžové kaše, jogurty, tvarohy s ovesnými vločkami. Musím říct, že tohle byla příjemná změna. Nápoj mi připomínal opravdu kakao. Jako odpolední svačinu jsem zvolila žlutý nápoj Sunlight, byl provoněný ovocem. Chuť mi vyhovovala a opravdu jsem byla ráda, že nemám nutkání sáhnout po nějaké sladké muslli tyčince. Připadala jsem si najezená a ani ne tolik těžká.

Další den jsem si k snídani připravila ovesnou kaši s ovocem, skořicí odměrkou Mana Sunlight. Misku jsem snědla celou a měla dobrý pocit sytosti. Báječný start do nového dne.

Pokračovala jsem v podobě svačin, obědů a večeře. Je pravda, že mezi nápoji jsem si dala nějaké to ovoce, ale rozhodně jsem neměla pocit nějakého velkého hladu. Následující den mě čekalo focení a tak jsem neváhala a nápoj Mana Love vzala s sebou. Vůní připomínal jahody. Ten mi chutnal také. A odpoledne jsem zvládla bez pocitu hladu odfotit.

Musím říct, že sama jsem problém s konzumací nápojů neměla, ale asi je to spíše tím, že jsem zvyklá na kaše, proteinové nápoje. Pro někoho, kdo by chtěl Manu vyzkoušet, bych doporučila smíchat právě třeba s jahodami, nebo jogurtem. Velmi oceňuji to, že jsem po nápoji nebyla těžká, nafouknutá a že jsem neměla nutkání sáhnout po něčem sladkém.

Takže za mě ano, pokud bych neměla možnost sednout si k teplému vyváženému jídlu, které si v klidu rozkoušu a sním. Rozhodně raději, než bagetu, čokoládu jednoznačně po nápojích Mana sáhnu. Také se mi líbí i vyšší obsah bílkovin, který jsem ocenila hlavně po cvičení. Tím bych ho doporučila, třeba začátečníků, kteří začínají cvičit, nebo mění svůj životní styl, jako takový příjemný "Mana start".

Ještě jednou děkuji @konik_testuje za možnost testování a pokud se nápoji Mana setkáte, minimálně alespoň vyzkoušejte. Já sama si je do zásoby určitě koupím!

 #zkusenosti_mana1 #test_mana #recenze

Začni psát komentář...

Odešli