icon
1 / 1
avatar

Z predniho

Odpověz
16. lis 2025
avatar

Stepanskou nebo roštěnou ze zadniho

Odpověz
16. lis 2025
avatar

Taťka dělá z krku, bývá dobrý.

Odpověz
16. lis 2025
avatar

Loupaná plec

Odpověz
16. lis 2025
avatar

Loupaná plec

Odpověz
16. lis 2025
avatar

Loupaná plac, ale kližka je kližka

Odpověz
16. lis 2025
avatar

Na guláš krk nebo kližku.

Odpověz
16. lis 2025
avatar

Máme rádi libové, takže všechny omáčky včetně guláše dělám ze zadního 😀

Odpověz
16. lis 2025
avatar

Ja delam bezne z krkovicky,minule jsem zkusila klizku a nene.Takze te chapu

Odpověz
16. lis 2025
avatar
Odpověz
16. lis 2025
avatar

Krk nebo kližku. Nic jiného...

Odpověz
16. lis 2025
avatar

Já kupuji celý ořech a dělám vše z toho, ptáčky, guláš, mleté. Jíme jen libové maso.

Odpověz
16. lis 2025
avatar

Krk a přední je vhodné na guláš, ale pokud ho sníte hned, nebudete často ohřívat nebo mrazit. Pokud to máš na víc dní nebo i do mrazáku,tak plec. Můžeš i ze zadního,ale to většinou dýl trvá

Odpověz
16. lis 2025
avatar

Guláš z kližky nepozřu, v nouzi nejvyšší sním z krku..dělám ze zadního, nebo falešné svíčkově..v pomalým hrnci se stejně dělá časově dlouho a jinou přípravou už guláš nevařím…

Odpověz
17. lis 2025