Chtít změnit ze dne na den celý svůj život, je většinou dopředu promarněný boj.
    Ať chcete nebo ne, pokud jste dodneška byli zvyklí jíst maso, kupovat si během dne několik plastových lahví s vodou a brát si na dvě limetky v obchodě plastový sáček, změna bude těžká a měla by být pozvolná.

    Nikomu, ani sobě ani planetě nepomůžete tím, že vyhodíte veškerou kosmetiku a čistící přípravky do koše a zacpete tím celou jednu popelnici před vaším domem.

    Pokud změnu udělat chcete, začněte postupně. Můžete si sebou ven brát láhev na pití nebo ty dvě limetky v obchodě prostě bez sáčku položit na pás.
    Pomalu a ze své komfortní zóny vystupujte opatrně. Tam, kde cítíte protitlak, se zastavte, na tak dlouho, jak budete potřebovat. Naslouchat sobě, Vás většinou navede tím správným směrem úplně nejlépe.

    Jestli jste už dál a chcete zkusit něco nového, doporučuji za sebe fantastickou aplikaci, kterou vytvořili tři úžasné, české holky pro nás všechny, kdo tápeme nebo se chceme posunout někam dál. Plníte jednotlivé úkoly, poznáváte sami sebe a hlavně i limity, kam jste ochotní zajít a některé se Vám podaří překonat.

    Stáhnete ji v google play i App store jednoduše zadáním #czechzerowaste

    Jako máma pěti dětí, můžu říct, že změna je možná, ale měla by být jen natolik velká, nakolik cítíte, že s Vámi rezonuje a cítíte se v ní dobře.

    Už jste vyzkoušeli? 🙂

    Monika ❤️

    PŘIDEJTE SE KE MĚ I NA INSTAGRAMU : @theblogmamy
    NEBO NA BLOGU : www.blogmamy.cz

    #zerowaste #bezodpadovavyzva