denny27
6. kvě 2019
873 

TESTOVÁNÍ KOSMETIKY LINTEO BABY

Máte rádi voňavá miminka? A dáváte raději přednost české kosmetice?

S Tobiaskem (6m) jsme měli tu možnost otestovat produkty Linteo Baby od české firmy z Lanškrouna a rádi bychom se s Vámi podělili o naše dojmy a postřehy.

Balíček přivezl kurýr zrovna ve chvíli, kdy Tobiasek spal. A vzhledem k tomu, že se testování týkalo hlavně jeho, tak jsem na něj poctivě čekala, až se vzbudí a obsah balíčku se mnou prozkoumá. Dorazilo k nám: 

  • mycí mléko a šampon s Bio měsíčkem lékařským, 250 ml
  • tělové mléko s Bio měsíčkem lékařským, 250 ml
  • ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským, 75 ml
  • dětské vlhčené ubrousky Soft & cream, 80 ks
  • dětské vlhčené ubrousky Pure & fresh, 80 ks
  • přebalovací podložky 5ks o rozměrech 60 x 60 cm

A jak se nám testovalo?? 

Každý večer jsem Tobiaskovi napustila teplou vodu do vany a přilila MYCÍ MLÉKO A ŠAMPON. Stačilo opravdu málo a mléko se krásně napěnilo. Kdybych měla popsat konzistenci mléka na dotek, tak mi přijde takové mastné, ale v rukou se ihned rozetře a krásně voní. Na vlásky jsem nalila vždy zvlášť a hlavičku omyla. U této procedury jsem byla hodně zvědavá, zda mléko pomůže Tobikovi od seborey.

Výsledek?

Naprosto ohromující. Seborea z vlásků zmizela. Za mě obrovské plus. Co bych vylepšila, tak je uzávěr lahvičky. Párkrát se mi stalo, že jednou rukou jsem neotevřela jen víčko, ale odpadl mi celý vršek. Moc dobře nedrží. Výrobek je vhodný i pro používání v těhotenství a po porodu, s cílem sjednotit vůni matky a dítěte.

Po koupání následovalo mazání TĚLOVÝM MLÉKEM. Mléko je na dotek jemné, dobře se roztírá, hydratuje, nezůstávají po něm žádné fleky a opět nádherně voní. Obsahuje certifikovaný extrakt z Bio měsíčku lékářského. Po celou dobu mazání se Tobikovi vrátila do tvářiček jeho přírodní barva a když jsem po 14 dnech od začátku testování kontrolovala jeho záda, tak dokonce zmizel i takový suchý nevzhledný flek. Opět obrovské plus. I tady je výrobek vhodný pro používání v těhotenství a po porodu, s cílem sjednotit vůni matky a dítěte.

Co ovšem nezafungovalo, tak zklidnění jeho mysli před spánkem. Tu měly uvolnit bylinné výtažky z rozmarýnu, tymiánu a levandule. A u našeho Tobika se tohle míjelo účinkem.

OCHRANNÝ KRÉM NA POKOŽKU V OBLASTI PLENEK se pěkně roztírá, je jemný a voní. Navíc zklidnil synovu zarudlou pokožku, kterou měl ještě před samotným testováním produktů.

DĚTSKÉ VLHČENÉ UBROUSKY PURE & FRESH obsahují jemné mléko s výtažky z aloe vera a chrání pokožku před tvorbou opruzenin. S nimi jsem spokojená. Mají příjemnou vůni, drží svůj tvar, Tobikovu pokožku nedráždily a mají plastové uzavíratelné víčko, takže nevysychají.

DĚTSKÉ VLHČENÉ UBROUSKY SOFT & CREAM jsou napuštěné pečujícím mlékem s obsahem extraktu měsíčku lékařského. Čistí, zjemňují a chrání pokožku před tvorbou opruzenin.

Vůně je o něco horší než u modrých ubrousků, ale dá se snést. Po vytáhnutí ubrousek nedrží tvar, ale nebrala bych to zase jako uplné negativum. Obal je bez plastového víčka, ale mě osobně to třeba nevadí. Tobikovi vyhovují, ale přiznám se, že jsem je používala více na čištění domácnosti, než na jeho pokožku.

DĚTSKÉ PŘEBALOVACÍ PODLOŽKY CARE & COMFORT jsou jemné a dají se dobře složit. Za celou dobu testování jsem použila jedinou podložku a opravdu jen na cestu k doktorce, ven a k babičce. A za tu dobu ji Tobi nijak nepročůral, takže savost nemohu posoudit.

Abych to shrnula, tak za nás kosmetiku Linteo Baby doporučuji. Je opravdu šetrná k pokožce, voní, mléka se dobře roztírají, k nanesení na tělo stačí málo. Pokud se chcete dozvědět o kosmetice ještě něco více, tak navštivte jejich stránky www.linteo.cz , kde najdete i další produkty z řady Linteo Baby. Koukala jsem, že mají i pěnu do koupele, olej po koupeli a další.

PODĚKOVÁNÍ

Děkuji týmu Modrého koníka, že nás vybrali k testování, dále děkuji mému partnerovi, který nám posloužil jako dvorní fotograf v koupelně a i své dceři Karolínce, která nás s Tobikem také vyfotila.

#test_linteobaby
#recenze
#zkusenosti_linteo_baby

6. kvě 2019

Začni psát komentář...

Odešli