evly
23. lis 2018
302 

Naše testování Baby Alive holčičky s mixérem

Hračky Hasbro máme moc rádi a přijdou mi jako moc povedené a kvalitní. Hlavně dcerka „jede“ v mini panenkách MLP Equestria girls a obě děti v plastelínových sadách. Když se tedy objevila možnost testování této panenky, zkusila jsem štěstí. Samozřejmě, už jsem ji trochu znala z reklamy a ukazování dětí se slovy: "Tu chceme." Takže když došla zpráva, že jsme byli vybráni, měla jsem hlavně velkou radost já a dětem jsem to zatím neříkala, protože bych denně poslouchala otázky, kdy už dojde 🙂

V termínu doručení byla zrovna dcerka Ella (5 let) nemocná, takže jsem ze školky stáhla i mladšího Patrika (3 roky) a řekla jim o plánované dodávce panenky. Děti tak hned ve vánočních katalozích hračkáren, které měly doma, hledaly, která tak může dojít. Patík si přál kluka, Ellča holčičku a všichni jsme tedy byli zvědaví, kdo nám přijde a jestli blondýn/ka či brunet/ka. Když jsme se dočkali, musela jsem také rychle nachystat foťák, ať to vůbec stihnu, než se na balík vrhnou. Zrovna jsem měla mobil na reklamaci, tak se omlouvám za horší kvalitu fotek. Ale nadšení tam vidět je. Hlavně Ellinka byla spokojená s výběrem panenky, že to je přesně ta, po které toužila a pojmenovala ji Karolínka. 

Holčička se dětem líbila a samozřejmě hlavní je vyzkoušet krmení. Takže jsme přečetli návod, nachystala jsem jim odpovídající množství vody, nasypali jsme směs, zavřeli a děti točily a mixovaly. Poté se střídaly v krmení a napájení vodou. Celkem mě i udivilo, že ti naši raraši umí i spolupracovat. Rozdělovali si úkoly, že Ellouš je maminka a Patík tatínek. Tak já jen tiše pozorovala a dokumentovala.

Krmení šlo hezky, panenka nadšeně papala i pila a hned to šlo i dolů, což jsme museli také zkontrolovat, jestli vše funguje, jak má. A ano, funguje 🙂 Díky vhodně vybrané barvě stravy jsem se úplně živě ocitla o pár let dřív a obsah plenky byl srovnatelný s plínou malého kojence, takže velice realistické. S plínkou jsem tedy dětem trošku pomohla a pak si Ellinka vzpomněla, že máme i nočník pro panenky. Tak Karolínka dostala rovnou nočník a další krmení a pití probíhalo na něm. No, jo, je to praktická maminka 😀

V návodu sice bylo, že by se panenka neměla moc koupat, ale děti to prubly v malé vaničce pro panenky, hezky ji opláchly, propláchly pitíčkem a mě příjemně překvapilo, že panenka byla brzy suchá. Vlásky jsme tedy nenamáčeli, ale z některých panenek teče voda při manipulaci ještě druhý den, tato byla v tomhle ohledu skvělá.

Panenka s dětmi chodila i do školky, na hřiště, do obchodu a budila zájem dětí. Ellinka říkala, že se holkám líbila. Kupodivu se domů vrátila bez újmy. S dcerkou tedy i spinkala. Ale někdy se zadařilo a ve volných chvilkách si ji ukořistil Patík, který ji také rád krmil, dával pít nebo vozil v kočárku či na náklaďáku. Takže myslím, že se zalíbila oběma. Mně osobně přijde taky moc hezká, má krásný obličej, velikostně je tak akorát. Vypadá i bytelně, že jí žádná končetina jen tak neupadne, i kdyby se o ni přetahovali. Ani vlásky jí nepadají a jdou hezky česat a upravovat.  Jako další výhoda mi přijde široká možnost výběru panenek, že jsou 4 druhy, holky, kluci, různé barvy vlásků, takže si každý vybere tu svou oblíbenou.

Jen tedy jako mínus bych uvedla to, že by mohla mít nějaké náhradní oblečení a botičky nebo možnost jej po kusech přikoupit (což jsem tedy zatím neobjevila), protože takové malinké oblečení nemám ani po dětech a tak v době přeprání oblečení byla naháč nebo v dece. Dcerka by samozřejmě ocenila i nějaké oblečení teď do zimy – svetr, kabátek, kalhoty a boty, protože jí chudince byla určitě zima a schovávala ji tak pod bundu 🙂

Potom také mohlo být v balení více kaší a plenek, alespoň tak 5 by mi přišlo optimální. Protože i tak je každý poté dokoupí, ale na počáteční testování a ukazování těch hlavních funkcí panenky jsou 2 kousky málo. Dítko chce ze začátku pořád krmit. Takže nejlépe pořídit náhradní balení všeho hned při koupi panenky, ať je to doma a nemusí se pak shánět a netrpělivě vyhlížet. Nebo tedy improvizovat a použít malé plínečky, látkové, sedět na nočníku a krmit řídkou krupicovou či jinou kaší.  

Moc děkujeme za možnost testování. Za nás je panenka perfektní a moc rádi ji doporučíme.

#test_hasbro2

#recenze

#zkusenosti_babyalive

23. lis 2018

Začni psát komentář...

Odešli