hanahostakova
25. bře 2020
753 

Jak se říká: Spokojené dítě = spokojená máma

Ahoj maminky🙋‍♀️

Než vám řeknu něco o Nutrilonu Profutura 2, tak vám řeknu něco o mně. Jmenuji se Hana mám dvě děti 😍 - dceru Elišku 13 let a syna Zdeňka 7 měsíců. Dcerka byla plně kojena do roka a půl. Byla to neskutečně krásná blízkost dítěte a matky. Syna jsem kojila pouze tři a půl měsíce. Bohužel mu mé mléčko nestačilo a syn je velký jedlík. Mám pocit, že někdy sní i mě. Dlouho jsem hledala mlíčko, které by sedlo malému raráškovi po všech stránkách a já byla spokojená se složením. Obě své děti neskonale miluji a jsou můj život, ale hold někdy není možné kojit své dítě tak, jak by si člověk přál. Věřte, že mě to mrzelo, ale než trápit hlady toho malého drobečka, zvolila jsem tuto volbu. Náhrada mateřského mléka není lehká a je potřeba sledovat svou ratolest jak reaguje.

Proto bych vám teď chtěla něco málo povědět o Nutrilonu Profutura 2. Toto mlíčko bylo vyvinuto speciálně pro podporu imunitního systému a zdravého vývoje naších nejmenších. Proto obsahuje směs prebiotik, které obsahuje i samotné mateřské mléko a není ochuzeno ani o vitamín C a D. Nutrilon Profutura má praktické balení se skvělým odkládacím místem na odměrku.

Co tím vlastně básník chtěl říct.

Jelikož jsem hledala dlouho pro svého drobečka náhradu za mateřské mléko, byla tohle mlíčko vyzkoušet super volba. Nebudu hanit, či psát, jaké mléka jsme vyzkoušeli, jen věřte, že jich bylo mnoho. Na doporučení lékaře i kamarádek jsem jednala. Bohužel nám dělaly neplechu a můj maličký byl stále hladový, nespokojený nebo i blinkací. Určitě to mnoho z vás zná. 

Nutrilon Profutura 2 nám dal naději ve správný čas. Zdendula začal být veselé miminko a to nechci říct, že by nebyl i předtím, ale šlo po pár dnech poznat rozdíl. Přestal ublinkávat a to byla pro mě neskutečná úleva. Jako správná maminka jsem ochutnala, co mu to vlastně dávám. Chutnalo i mně, má správnou chuť mlíčka. K mému překvapení bylo, že mlíčko je dokonce hustější, když vychladne, zrovna když něco nedopil. Protože se to stávalo strašně málo. Mlíčko vypil snad pokaždé až do poslední kapky. Zjistila jsem, že mu chutná natolik, že jiné už nechtěl. Proto jsem si koupila do zásoby další. Měnit už nebudu, i když je cena vyšší než u jiných mlék. Když víte kde hledat, dá se koupit i výhodně. 

Závěrem bych vám chtěla říct, jen pár slov.

Vím, že každá máme výjimečné dítě a každému sedne něco jiného, i to, že každá máme jiný názor. Ale za mě a mého Zdendy, bych mléčko Nutrilon Profutura doporučila. Nám pomohl a neskutečně moc chutná.  

A jak se říká: spokojené dítě = spokojená máma 😍😘. 

#recenze a #test_nutrilonprofutura #zkusenosti_nutrilonprofutura

Reklama na Nutrilon a hned v prvnim odstavci "mela jsem slabe mleko". Ach jo ;(

26. bře 2020

Slabé mléko neexistuje. Nechápu co je na tom těžkého kojit na požádání a když si miminko žádá a potřebuje blízkost často, třeba každých 20 minut, většina maminek místo aby opravdu kojila klidně i každých 20minut, tak radši řeknou že mléko nestačí.... Jaká škoda.

26. bře 2020
Autor komentář smazal

@puhelin
@theryinka nesuďte, když mě neznáte.

26. bře 2020

@hanahostakova Tak, prosim, nepiste zavadejici nesmysly. I kdyz chapu, ze ucelem vasi reklamy nemuse byt podpora kojeni.

26. bře 2020

@puhelin, tak nečtěte články, které se vás netýkají, když kojíte. A věřte, že to bylo pro mě těžké rozhodnutí. Jak píši na začátku.

26. bře 2020

@theryinka
@puhelin víte, ne každému bylo přáno kojit své dítě i přes velkou snahu. 😉 Autorka článku by jistě ráda kojila mnohem déle, ale bohužel nebylo jí to dáno a tak přešla k umělé stravě. 🙂 Tyto články ohledně umělé výživy se vás kojících maminek netýkají tak vůbec nevidím důvod takových komentářů z vaší strany a ještě tímto vyčítavým stylem. Nelíbí se mi to a není to od vás fér když ke všemu vůbec neznáte žádné souvislosti. Pro každou maminku, která kojit chtěla je toto velmi zraňující, a že vy jste měly to štěstí své miminko kojit vám nedává právo kohokoliv poučovat nebo mu dokonce cokoliv vyčítat. 😉

26. bře 2020

@hasara33 Jenze me neskutecne vytaci, ze se tu jen mavne rukou, rekne se "mela jsem slabe mleko" a koupi se umele. Takhle to prece nefunguje. Kdo chce kojit, neuchyluje se rovnou k umelemu. 3,5 mesice plne kojit a najednou neni mleko?

26. bře 2020

@hanahostakova Jenze Nutrilon vasim prostrednictvim porusuje umluvu o tom, ze do 6 mesicu veku ditete se nesmi delat reklama umelemu mleku. A proti tomu se ohradit musim.
Alespon jste mohla pridat celou tu anabazi mezi kojenim a prechodem na umele v takhle brzkem veku. Snaha o posileni mnozstvi mleka, nekolik navstev laktacni poradkyne, odsavani, stimulace, bylinky, 3 litry vypite vody denne. A kdyz ani to nepomohlo, mleko se ztratilo uplne.

26. bře 2020

@puhelin vše jsem řešila už v 1 měsíci věku svého drobečka. Ale nic nepomáhalo. A jak píšete o reklamě, tak syn má 7 měsíců a zkoušeli jsme Nutrilon profutura 2 a recenze je psaná na něj, stačí se podívat i na foto.

26. bře 2020

@hasara33 děkuji za milá slova.

26. bře 2020

@puhelin nemyslím si, že důvod toho proč autorka přestala kojit je reklama na UM. Mě vytáčí spousta věcí, které se neslučují s mou životní filozofií, ale každý člověk je nastavený jinak a to je třeba respektovat i když se můj názor liší. 🙂

26. bře 2020

@hanahostakova není zač 🙂

26. bře 2020

@hanahostakova Takove clanky tu maminky uvadeji v mylnou cestu. Na zacatku pisete, ze na umele jste presla ve 3,5 mesicich, protoze mu mleko nestacilo. Takze zavadejici.
A fotky miminka s lahvickou jsou porizene ve veku 6+ mesicu? Asi ne.

26. bře 2020

@puhelin ano fotky jsou 6+ měsíců. Úvodem se představuji

26. bře 2020
Autor komentář smazal

Ale no tak, dámy. Už z nadpisu JE evidentní, že jde o reklamu. Tak to probíhá nečtěte, když máte striktní názory ohledně kojení vs. UM. Jinak, malá poznámečka- sice jsem osobně kojila fakt dlouho(23 měsíců), ale řada mých kamarádek končila právě mezi 3-4 měsícem. V tu dobu se totiž laktace snižuje (tzv laktační krize, řekne vám to každá poradkyně) a kdo měl už před touto "krizí" s kojením problém, se už znovu rozkojuje obtížně. Tak si prosím odpusťte autorce"chytré" poznámky typu proč to předtím šlo plně a pak už ne...

26. bře 2020

@foxietrixie Ja samozrejme poznala reklamu, ale ohradila jsem se proti tomu, co se v ni pise. Mleka je malo, tak dam lahev. Mleka neni malo, pokud se koji podle potreby miminka. Pokud se cetnost snizi z iniciativy maminky, pak je jasne, ze se tim kojeni pokazi. Ve 3-4 mesicich se tomu rika rustovy spurt. Ne kazda maminka chce kojit casto (podle potreby miminka) a tohle je ze dne na den opravdu velmi casta potreba kojeni. Zvlast, kdyz ji okoli v kojeni nepodpori a doporuci flasku, aby si odpocla. Vzdyt je to skoda, aby miminko prislo o to nejlepsi, co muze dostat.

26. bře 2020

@puhelin Nechci se tady nijak hádat, konec konců jak jsem psala, mé dítě nikdy UM nemělo a kojila jsem jak blbá skoro do dvou let ... Jen z okolí vím, že jsou situace, kdy prostě k zastavení laktace dojde a že fakt holky dělaly maximum a obrečely to. Kojení je dar a citlivé téma, tak mi nepřijde der někomu psát nekojíš-neděláš pro dítě maximum. Možná jsi to tak nemyslela, ale tvůj příspěvek tak vyzněl, aspoň mě jo....

27. bře 2020

Začni psát komentář...

Odešli