1 / 1

    Ja jsem pouzivala v tehotenstvi, mela jsem podobny typ. Jeste nez mi zacalo rust brisko, tak mi normalni pas hrozne vadil, takze timto to bylo perfektne vyreseno. Navic vedet, ze kdyby neco se stalo v aute, tak jsem udelala max pro bezpecnost nejen svoji, ale i detatka.

    20. lis 2019

    Mela jsem ho u obou tehotenstvi a cestovani bylo velice pohodlne a prijemne, pasy me skrtily a byly mi neprijemne.

    20. lis 2019

    Pouzivala jsem v prvnim tehotenstvi a pouzivam i ted.. 😊

    20. lis 2019

    Taky jsem pouzivala, zrovna BeSafe, a za me teda super pohodli ke konci 😉 Navic jsem jo v klidu poslala dal, protoze byl v krasnem stavu..

    20. lis 2019

    Ano, měla a jak se mi šikne i teď po císaři 😊

    20. lis 2019

    Hodně jsem zvažovala zda koupit, ale jezdím hrozně málo, ale pečlivě si tedy hlídám, abych ten pás měla pod bříškem, ale mám vcelku velký pupek skoro od začátku, takže tam fakt drží... První trimestr jsem se bála, bylo mi zle, aby se mi neudělalo špatně, navíc v létě.... A třetí počítám už mi zas řízení bude nepohodlné. 😀

    20. lis 2019

    Měla jsem BeSafe a pro me kromě vlastní PA nejlépe utracene peníze za těhotenství. Milovala jsem ho a jezdila s nim ještě 2 měsíce po porodu 😂 ja jsem jezdila autem na sluzebky ještě v osmém měsíci 700km tydne, takze to bylo úžasné pohodlí a měla jsem takový fajn pocit,ze kdyby neco, tak pas pres bricho nepůjde. Akorat sukně byl problem, ty jsem musela vyhynout,zapnout pas a pak jsem pres klin prehodila satek. Zastavit me policajti a chtít at vystoupim, asi by se chlapci divili,co to dělám za striptýz 😂😂😂

    20. lis 2019

    Já půjdu proti proudu 🙂 Měla jsem ho u první, jezdila s ním asi 14 dní. Nesžili jsme se, vadil mi, tak šel z domu. Pokud si pamatuji dobře, byl to BeSafe. Jezdila jsem denně do práce. U druhé sice ne, ale první měla svoje aktivity. Výlety a tak. Pás jsem měla vždycky pod břichem. Vlastně ho tak mívám i teď 🙂
    Samozřejmě pro bezpečí cokoli si každý vybere 🙂 Navíc při nárazu stejně půjdete do nemocnice na kontrolu právě kvůli miminku. I v případě těhotenského pásu. Říkal to pán, kde jsem ho kupovala, i moje PA.

    20. lis 2019

    @kayty problém je ten, že při nárazu se ten pás pod břichem zvedne přes břicho. Takže to, že si ho tam dáváš, když se poutáš, je hezké, ale při nárazu k ničemu.
    Kontrola u dr je jasná, ale cílem pásu je minimalizovat riziko poškození miminka při nárazu, ne vyhnout se kontrole u lékaře v případě nehody.

    20. lis 2019

    Mela jsem a super

    20. lis 2019