Jak už jsem několikrát zmiňovala, delší dobu jsem spolupracovala s Věrkou Zíkovou, díky které se můj syn zbavil atopického ekzému (tedy veškerých jeho projevů). Nakonec jsem ale ráda, že jsme si tímto obdobím prošli - bez něj a bez Věrky bych totiž ani z poloviny nevěděla, jak svého syna správně a zdravě stravovat. Věrka mi například na základě několika studií doporučila vyzkoušet všechny potraviny (nebo alespoň co nejvíce) do jednoho a půl roku věku. Ne tedy zařazovat některé potraviny (jako např. med, kakao, vepřové maso...) až od dvou nebo dokonce tří let, jak znějí dnešní častá doporučení. V prvních 18měsících se totiž tvoří trávicí enzymy a u potravin zavedených později se může objevit alergie, případně špatná stravitelnost.
    My zrovna dnes zkoušíme další z potravin pocházejících z rostlin (konkrétněji tedy boby ze stálozelených stromů). Uhádnete, o co se jedná?
    Správné odpovědi odměním srdíčkem a následně se více info můžete dozvědět v mé skupině Phyteneo: https://www.modrykonik.cz/group/7961/
    #odpoved_za_srdicko #phyteneo