haninka712
20. čer 2021
15 

Testování Bepanthen Baby

Konečně se i na mě usmálo štestí s testováním, a když u nás zazvonil kurýr, mohlo se jít na věc. Bepanthen Baby přišel v krabici sice trochu pomačkaný, nicméně, samotný krém zůstal nepoškozený.

Zrovna začalo i období veder a já mám v živé paměti, jak jsem přes léto u starších dcer bojovala s opruzeninami. Poučena z minulých zkušeností jsem se rozhodla mazat Bepanthenem Baby preventivně.

Krém má příjemné balení, velikost tak akorát do ruky, víčko lze otevřít jednou rukou. Z tuby se krém vymačkává velmi lehce. Je pohodlně roztíratelný, nezanechává stopy a stačí ho opravdu malé množství. Dalším bonusem je i jemná, velmi lehká vůně, která nikterak nenaruší „vůni miminka”.  

I když venku panovaly opravdu tropické teploty a já se vážně bála opruzenin, synův zadeček zůstal bez jediného náznaku zarudnutí. Lehce se oprudil v záhybech pod krčkem a na loktech, párkrát jsem tedy využila Bepanthen Baby i na tato místa a stav pokožky se už druhý den výrazně zlepšil.

Během testování jsem Bepanthen použila i na odřená kolena a další drobná zranění u starších dcer a určitě pomohl i zde v lepším a rychlejším hojení.

Bepanthen Baby chválil i manžel, hlavně kvůli nemastné konzistenci a dobré roztíratelnosti, nemá totiž rád, když mu po přebalení syna zůstanou mastné prsty.

S Bepanthen Baby jsem byla plně spokojena, v tubě nám ještě dost zbylo, takže jej budu používat i nadále a určitě jej přibalím do kufru i na plánovanou dovolenou u moře.

#zkusenosti_bepanthenbaby11 #test_bepanthen #recenze

Začni psát komentář...

Odešli