Bepanthen Baby 100g

11 zkušeností

Bepanthen Baby 100g pomáhá chránit dětský zadeček před opruzeninami. Je možné ho zakoupit i v 3,5 g a 30 g balení.

Složení

• 5 % dexpanthenolu (provitamínu B5), cetylalkohol, stearylalkohol, bílý vosk, bílá vazelína, panenský mandlový olej, tekutý parafín, čištěná voda

Použití

• pro zklidnění podrážděných míst a jako prevence před opruzeninami
  • pokožku udržuje jemnou a hydratovanou
  • pokožku nevysouší
  • přispívá k obnově kožní bariéry
  • na namáhané bradavky po kojení

Dávkování

• na čistou a suchou pokožku použijte mast při každém přebalení
  • nanáší se v tenké vrstvě jak

Foto-zdroj: www.benu.cz

Hodnocení a zkušenosti s Bepanthenem Baby 100g

Máš zkušenost s Bepanthenem Baby 100g?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
linusha  26. únor 2024  Bepanthen Baby 100g

Bepanthen

S dcerkou používáme hlavně jako prevenci opruzenin. A použila jsem jej i když měla na krku a obličeji červené flíčky a funguje/zafungoval skvěle
  • Skvěle funguje
  • Praktické balení
  • Hezky se roztírá
  • Pěkně voní
verka86  18. říj 2021  Bepanthen Baby 100g

Bepanthen Baby od narození

My používáme Bepanthen od narození a jsme naprosto spokojeni. Naše princezna zrovna oslavila rok, je to pořádný cvalda a zatím neví, co je opruzení ani v těch největších vedrech! 😊
1 člověk považuje za užitečné
potaplice  6. črc 2021  Bepanthen Baby 100g

Nám nezabírá

Často jsem četla doporučení na tento krém, tak jsem ho koupila. Bohužel, nám nezabral ani u jednoho dítěte na plenkovou dermatitidu, ani na podráždění od sluníčka.
  • - stav pokožky se nezlepšil
terezz1  23. čer 2021  Bepanthen Baby 100g

Zadeček jako v bavlnce

Ahoj, jsem maminka 7-měsíčního Lukáška. Měla jsem tu možnost otestovat Bepanthen Baby. Venku začaly pořádná vedra přes den i v noci... Jak začala tepla, začal se malý opruzovat, a tak jsem hned sáhla po Bepanthen. Jeho pokožka hned druhý den byla jemná a bez známek opruzenin či začervenání. Samotný krém je velice příjemný, dobře se roztírá a stačí malé množství. Vyzkoušela jsem ho i na dceři - 7 let, která se trochu spálila sluníčkem a výsledek byl vynikající. Jsem s ním moc spokojená a koupila jsem si další. Balení je praktické a vejde se kamkoliv na cestách, do kočárku i doma. V porovnání s jinými krémy, které jsem vyzkoušela, je Bepanthen opravdu ve všech ohledech a hodnoceních na mém žebříčku nejlépe a mohu jen doporučit. Spokojeně spinká a nic nás už netrápí.
veroniquecz  22. čer 2021  Bepanthen Baby 100g

Testování Bepanthenu

Za celou naši rodinu mohu rozhodně doporučit. Pomohl na vyrážku, opruzeniny, odreniny... Plusem je dostupnost více variant balení.
  • Všestranné použití
  • Příjemná konzistence a vůně
  • Různá velikost balení
haninka712  20. čer 2021  Bepanthen Baby 100g

Zkušenost s Bepanthen Baby

Dva týdny jsem testovala Bepanthen Baby. Zrovna je letní horké období, kdy se rády tvoří zapařeniny, mazala jsem tedy preventivně při každém přebalení a zadeček mého syna zůstal krásně čistý, hebký a hlaďoučký. :-)
  • Opravdu funguje
  • Lehce se roztírá
  • Jemná vůně
  • Žádné
princeznaj  20. čer 2021  Bepanthen Baby 100g

Bepanthen Baby u nás doma 🙂

Bepanthen Baby se k nám dostal díky testování. 🙂 S produktem jsme byli spokojeni všichni. 🙂
Testem prošel u mých tří dětí.
Prdelka nejmenšího drobečka byla spokojená a tak i maminka. 🙂
Straší děti ocenily péči o pokožku. 🙂
  • Příjemná vůně
  • Výborná konzistence
  • Praktické balení
  • Široké využití
  • Zatím jsem žádné mínusy neobjevila
kytickaaa  19. čer 2021  Bepanthen Baby 100g

Naše zkušenost

Testování Bepanthen Baby dopadlo na jedničku.
  • Neutrální vůně, příjemná konzistence
1monicka1  19. čer 2021  Bepanthen Baby 100g

Dobrý pomocník

Bepanthen hodnotím velice kladně, vzhledem k častému cestování s miminkem, vedru a občas nepříznivým podmínkám pro úplný komfort při cestování, jsem velice spokojena. Používala jsem při každém přebalování a pokožka zůstala hezky jemná bez známek opruzenin, také jsem využila u sebe po spálení pokožky od sluníčka a vysušené pleti.Také se mi líbí praktické balení, které se vejde všude sebou. 🙂🙂
  • Praktické balení, dobrá konzistence (neteče), dobře se roztírá
  • Žádné
renata_davi  16. čer 2021  Bepanthen Baby 100g

Bepanthen

Jsem velice spokojená. Bepanthen nám pomohl v mnoha věcech.
Jak na pupínky u syna, tak i na mou suchou pokožku v místech kloubů na prstech. A také nám pomohl při spálení sluníčkem. ☀️
  • Opravdu pomůže skoro ve všech směrech .
  • Žádné možná tak pro někoho cenově vysoká částka x
monunkaaa  14. čer 2021  Bepanthen Baby 100g

Super Bepanthen

Moc děkujeme za krém Bepanthen, za mě nejlepší krém na zadeček a nejen na opruzeniny. Je skvělý jako prevence při přebalování u miminek. Vyzkoušeno také u starších dětí, rozbitá kolena, odřeniny, tržné ranky. Opravdu skvělý pomocník. :-)
  • krásně se roztírá
  • skvěle hojí