terezz1
    23. čer 2021    Čtené 25x

    Zadeček jako v bavlnce

    Ahoj, jsem maminka 7-měsíčního Lukáška. Měla jsem tu možnost otestovat Bepanthen Baby. Venku začaly pořádná vedra přes den i v noci... Jak začala tepla, začal se malý opruzovat, a tak jsem hned sáhla po Bepanthen. Jeho pokožka hned druhý den byla jemná a bez známek opruzenin či začervenání. Samotný krém je velice příjemný, dobře se roztírá a stačí malé množství. Vyzkoušela jsem ho i na dceři - 7 let, která se trochu spálila sluníčkem a výsledek byl vynikající. Jsem s ním moc spokojená a koupila jsem si další. Balení je praktické a vejde se kamkoliv na cestách, do kočárku i doma. V porovnání s jinými krémy, které jsem vyzkoušela, je Bepanthen opravdu ve všech ohledech a hodnoceních na mém žebříčku nejlépe a mohu jen doporučit. Spokojeně spinká a nic nás už netrápí.

    #zkusenosti_bepanthenbaby11

    1monicka1
    22. čer 2021    Čtené 35x

    100% spokojenost

    Ahoj, jsem maminka 4-měsíčního Říši a měla jsem tu možnost otestovat Bepanthen Baby ve chvíli, kdy venku panovaly vysoké teploty, jak ve dne, tak i v noci. Také jsme hodně cestovali, a proto to byla pro Bepanthen zatěžkávací zkouška. Bepanthen jsem používala při každém přebalení a umytí, a po celou dobu zůstala pokožka jemná, bez známek opruzenin či začervenání. Samotný krém je velice příjemný, dobře se roztírá a stačí malé množství. I mě na různých místech trápí suchá a podrážděná pokožka, proto jsem využila této příležitosti a testovala i na sobě. Výsledek byl vynikající, a proto jsem ho zakoupila i sobě a budu ho také používat. Dále musím vyzvednout balení, které je praktické a vejde se kamkoliv na cestách, do kočárku i doma. V porovnání s jinými krémy, které jsem vyzkoušela, je Bepanthen opravdu ve všech ohledech na mém žebříčku nejlépe a mohu jen doporučit.
    #zkusenosti_bepanthenbaby11 #test_bepanthen #recenze

    monunkaaa
    20. čer 2021    Čtené 27x

    Nic se Bepanthenu nevyrovná

    Krásný den všem maminkám 🙂 

    Testovali jsme spolu s naším šestiměsíčním Marečkem krém Bepanthen Baby. Nemohu napsat nic jiného, než že, za mě, je to opravdu nejlepší krém. A to nejen na zadeček, ale také drobné škrábanečky, které si miminko způsobí nehtíky. 

    Bepanthen jsem také použila na rozbitá kolínka u starších dětí, na odřeniny, manželovi na pořezaný prst z práce. Opravdu použitelný krém na jakékoli zranění a krásně a rychle hojí. Za nás tedy velká spokojenost a doporučuji. 

    Vyzkoušeli jsme i Sudocream, Rybilku a mnoho dalších krémů, ale nic se Bepanthenu nevyrovná.

    Přikládám 3 fotky našeho spokojeného miminka 🙂 

    #zkusenosti_bepanthenbaby11

    haninka712
    20. čer 2021    Čtené 15x

    Testování Bepanthen Baby

    Konečně se i na mě usmálo štestí s testováním, a když u nás zazvonil kurýr, mohlo se jít na věc. Bepanthen Baby přišel v krabici sice trochu pomačkaný, nicméně, samotný krém zůstal nepoškozený.

    Zrovna začalo i období veder a já mám v živé paměti, jak jsem přes léto u starších dcer bojovala s opruzeninami. Poučena z minulých zkušeností jsem se rozhodla mazat Bepanthenem Baby preventivně.

    Krém má příjemné balení, velikost tak akorát do ruky, víčko lze otevřít jednou rukou. Z tuby se krém vymačkává velmi lehce. Je pohodlně roztíratelný, nezanechává stopy a stačí ho opravdu malé množství. Dalším bonusem je i jemná, velmi lehká vůně, která nikterak nenaruší „vůni miminka”.  

    I když venku panovaly opravdu tropické teploty a já se vážně bála opruzenin, synův zadeček zůstal bez jediného náznaku zarudnutí. Lehce se oprudil v záhybech pod krčkem a na loktech, párkrát jsem tedy využila Bepanthen Baby i na tato místa a stav pokožky se už druhý den výrazně zlepšil.

    Během testování jsem Bepanthen použila i na odřená kolena a další drobná zranění u starších dcer a určitě pomohl i zde v lepším a rychlejším hojení.

    Bepanthen Baby chválil i manžel, hlavně kvůli nemastné konzistenci a dobré roztíratelnosti, nemá totiž rád, když mu po přebalení syna zůstanou mastné prsty.

    S Bepanthen Baby jsem byla plně spokojena, v tubě nám ještě dost zbylo, takže jej budu používat i nadále a určitě jej přibalím do kufru i na plánovanou dovolenou u moře.

    #zkusenosti_bepanthenbaby11 #test_bepanthen #recenze

    princeznaj
    20. čer 2021    Čtené 24x

    Nejen prdelka v bavlnce ❤️

    Ahoj, 🙂

    děkujeme za možnost testovat Bepanthen Baby. 🙂 

    Pro testování byl vybráný náš třetí poklad, 😍 synek Matěj, ale protože mám dvě starší děti, krém byl podroben opravdu širokému a poctivému testu. 😁

    Hned z počátku musím vyzvednout jeho jemnou a nevtíravou vůni, konzistence je velmi příjemná, lehce se roztírá a nezanechává na pokožce žádné bílé mapy. 🙂 Balení je super. 🙂 Tuba neteče a je skvělé, že už není „kovová” jako před lety u syna, kdy se o ni syn poranil.

    Prvním testem prošel Bepanthen Baby hned zpočátku, synek měl lehkou rýmu a jak to bývá u miminek, hned se projevila i v plence, takže i na prdelce. 🙁 Takže jsme hned začali mazat a lehké začervenání bylo při příštím přebalení pryč. 🙂 A díky krému se už neobjevilo. 🙂

    Naše Anička je trošku 😅 divočejší holčička, a tak jsou lehké oděrky na denním pořádku. 🤦‍♀️ Bepanthen jsem měla v přebalovací tašce, takže když se na hřišti odřela, byl krásně po ruce, 🙂 takže jsme vydezinfikovali odřeninu a mázly. 🙂 Večer jsme ještě po koupeli vždy namazali a během pár dní byla odřenina krásně zahojená a bez škaredého strupu, který si děti vždy škrábou a hojení je tak horší a zdlouhavější 

    Nejstarší synek nemohl zůstat mimo, takže když jsem mazala ségru, potřeboval být taky zapojený, 😉 a tak jsem přemýšlela, kde by mohl být Bepanthen užitečný 🤔 a ono hle, vždyť má taky rýmu a odřený nosík od smrkání, tak jsme namazali a opravdu, pokožka byla spokojená a syn též. 🙂 

    Takže shrnutí:
    Za nás mohu krém Bepanthen Baby vřele doporučit. 🤩 Už teď vím, že bude nadále součástí naší výbavy, jak při přebalování, tak i jako součást našeho pohotovostního balíčku. 🙂

    #zkusenosti_bepanthenbaby11

    kytickaaa
    19. čer 2021    Čtené 28x

    Jak dopadlo naše testování Bepanthen Baby?

    Zdravím 🥰

    Předem bych chtěla poděkovat, za možnost testování Bepanthen Baby.

    Bepanthen Baby jsem testovala se svojí maličkou dcerou, které jsou 4 měsíce. Testovaly jsme opravdu poctivě při každém přebalování. Takže mohu přidat svou několikadenní zkušenost při používání masti na zadeček.

    Bepanthen Baby jsem používala opravdu úplně poprvé a to mám již své druhé dítě. Hned při prvním použití, jsem byla ráda, že Bepanthen neobtěžuje svou vůní a konzistence byla na dotek příjemná. Řekla bych, že je dost neutrální, což mi vyhovuje.

    Několikrát Bepanthen Baby prošel pořádnou zkouškou, jelikož měla malinká párkrát pořádně nabitou plínu. 🙂 Za první plus považuji to, že nebyla opruzená, další plus mohu dát za to, že vypadá, že hezky hydratuje pokožku.

    Bepanthen Baby považuji za jeden z těch lepších přípravků pro ochranu dítěte při přebalování.
    Také je velkou výhodou, že můžete použít nejenom při přebalování, ale také ho využije maminka při kojení nebo na suchá místa.

    Určitě mohu tento přípravek doporučit. 

    #test_bepanthen #recenze #zkusenosti_bepanthenbaby11

    dasara
    17. čer 2021    Čtené 37x

    Hladký zadeček miminka 🤩

    Měla jsem tu možnost, zapojit se do testování krému Bepanthen Baby. Ne, že bych tento produkt neznala. Používala jsem ho již u první dcerky před osmi lety. Nyní jsem i v porodnici v balíčku dostala vzorek krému, který vozím v příruční tašce na kočárku.

    Výrobce krému uvádí, že slouží pro každodenní jemnou péči a ochranu před začervenáním zadečku. Toto a všechno další jsem testovala 14 dní a nyní se s vámi chci podělit o moje zkušenosti. K testování jsem obdržela krém o velikosti 30 g.

    Bepanthen jsem používala především jako prevenci proti zarudnutí zadečku mé pětiměsíční dcerky. Suchý a čistý zadeček miminka jsem natírala každý večer po koupání, každé ráno po probuzení a po každé stolici miminka. 

    Musím vyzdvihnout jemnou a dobře se roztírající konzistenci masti. Velmi jemně se krém dostane i do veškerých záhybů, případně rozkošných faldíků, kterými moje modelka moc neoplývá. 😉 Krém je bez parfemace, což beru jako velkou výhodu! Krém obsahuje panthenol (vitamín, který podporuje přirozenou regeneraci pokožky), lanolin, glycerinový olej a další olejové i neolejové složky. Všechny tyto složky dodají krému krásně hladkou texturu mastného krému. U testování krému na zadeček miminka oceňuji vysoký podíl olejové složky, která jemnou pokožku chrání i při stolici miminka, která může být i velmi často řidší konzistence a tím způsobovat podráždění jemné dětské pokožky. Při nadělení v plínce jde vše hladce setřít, pokud byl před vykonáním potřeby zadeček namazaný Bepanthen krémem. 

    Vzhledem k vysokým teplotám venku je dětská pokožka na různých místech začervenalá (zapařená). I na tyto místa jsem krém v době testování mazala. Tato místa (např. podkolenní jamka, různé faldíky apod.) jsem namazala krémem vždy večer po koupání a ráno byla místečka zase ve své přirozené barvě a bez podráždění. V tuto chvíli ale musím přiznat, že mi zase mastná konzistence krému trochu vadila, proto jsem mazala vždy jen večer. 

    Bepanthen Baby krém jsem také použila na svůj ekzém na rukách. Ekzém vypadá jako suchá ložiska se šupinkami na různých částech dlaní a prstů. Je velmi nepříjemný, zvláště v době, kdy mám pečovat o tu nejjemnější pokožku miminka. Na ruce jsem si krém namazala párkrát. Při delším mazání Bepanthenem věřím, že by i na tento můj ekzém zabral. Nicméně mi na rukách hodně vadila mastná konzistence krému, která se nedá lehce vsáknout. Jako maminka nemůžu nečinně sedět a čekat, až se mi vsákne krém do kůže.

    Klady:

    • Jemná konzistence 
    • Bez parfemace 
    • Mastný krém
    • Dlouho vydrží na zadečku miminka
    • Při pravidelném používání velmi dobře eliminuje podráždění pokožky 

    Zápory 

    • Mastný krém

    Jednoduché shrnutí: Šla jsem do drogerie a koupila si krém o velikosti 100 g. 🤩

    Testování jsme si užily. 😘 Děkuji za tu možnost. 

    #zkusenosti_bepanthenbaby11 

    renata_davi
    15. čer 2021    Čtené 38x

    Zkušenosti s Bepanthen Baby

    Ahoj…

    Na úvod jsem se chtěla představit.

    Jsem na rodičovské a jsem maminkou dvou dětí

    Dostala se nám možnost testovat krém Bepanthen Baby.

    Krém bych mohla všem doporučit. Spokojenost na 100 %.

    Synovi se na tělíčku objevily pupínky a po namazání hned zesvětlaly a po druhém natření, už byly definitivně pryč. 

    Na suchou pokožku je taky velice dobrý, jelikož já mám často suché ruce a hlavně klouby na nich, tak jsem vyzkoušela namazat krémem. Po každodenním užívání mám ruce vláčné a suchá místa už nemám.

    Krém je na dotek velice příjemný, snadno roztíratelný a bez jakékoli vůně, což je pro mě a pro mé miminko zásadní.

    Mohu také doporučit v létě. Na spálená místa od sluníčka je také velice super .

    #zkusenosti_bepanthenbaby11 #test_bepanthen #recenze

    Takhle spokojeně spinká ta moje třetí láska ❤️ prdelka nahoru a už ňufá 😍
    Ale přiznám se, že i v košíku, jak je na bříšku, tak musím mít monitor dechu a jsem hned klidnější 🙂 a díky Bepanthenu je klidná i ta malá prdelka 🙂
    #test_bepanthen

    #test_bepanthen
    Vcera u nas byla na navsteve kamaradka s miminkem a pri prebalovani vytahla z prebalovaci tasky Bepanthen ve vetsim baleni i malinky vzorek, ktery dostala v porodnici. Coz je fajn prave treba na cesty 🙂 a na doma poradnou velkou tubu 🙂

    #test_bepanthen
    Tak mame za sebou 4 dny s Bepanthenem, ted v techto horkych dnech mazu synovi zadecek pri kazdem prebaleni a zadna opruzenina se zatim neobjevila. Do testovani se zapojily i starsi dcerky- jedna ma suchou kuzi na prstickach a druha sedrene koleno, tak uvidime, jestli Bepanthen zabere i na toto 🙂

    Naše přebalovací výbava 🙂 tohle jsou naše ozkoušené prdelkové hvězdy 🤩 třeťátko má tu obr výhodu, že mamka už toho spoustu vychytala u starších sourozenců 😁a teď k nám přibyl Bepanthen a určitě u nás zůstane 😍 #test_bepanthen

    Každé ráno začínáme den mazlením v posteli a pak přichází na řadu převlékání z pyžama. Snad každé mimčo miluje být nahaté! Inna není výjimka😉 Od malička jí tuto radost dopřávám a je vždy tak nadšená 😍 je to jenom naše chvilka, kdy jí celou opusinkuju a ona se krásně nahlas směje 😍 Občas jsem nechala do této naší tajnosti nahlédnout i manžela a starší dceru. Máte taky nějaký jen ten svůj rituál, kam moc částo ostatní nepouštíte?
    #test_bepanthen

    haninka712
    Zpráva byla změněna    8. čer 2021    

    #test_bepanthen
    Mela jsem velkou radost, kdyz mi prisla zprava, ze jsem byla vybrana na testovani Bepanthenu. Mam dvoumesicniho syna, takze plenky jsou jeho soucasti a od starsich dcer vim, jak dokazou opruzeniny potrapit a jak je tezke najit vhodny krem a pecovat o takto citlivou pokozku.
    Balicek s Bepanthenem prisel rychle, i kdyz byla krabicka mirne poskozena, krem byl nastesti v poradku. Hned jsem ho rozbalila a vyzkousela trochu na ruku, jemne voni a dobre se roztira. Jelikoz me ale skolila viroza s vysokymi teplotami, poradne testovat zacnu az ted. Zacinam jej tedy pouzivat i na syna, ovsem hodnotit po jednom dni je jeste brzy 🙂

    dasara
    Zpráva byla změněna    6. čer 2021    

    Když najdu v plínce nadělení, mám po ruce rychlou záchranu, která pomůže od nepříjemných potížích spojených s opruzením zadečku a miminko je stále usměvavé. Jaké máte vychytávky vy? Co používáte, aby zadeček vaše miminko netrápil?
    #test_bepanthen

    Mám druhé dítě a i když poctivě mažeme zadeček každé přebalování, tak mám pocit, že má malá lehounce narůžovělý zadeček 🤷‍♀️... Také to mají vaše děti? Syn to měl v jejím věku také. Jsem tedy zvědavá, jestli to #test_bepanthen zlepší ...

    Bepanthen se hodí mít vždy při ruce 🙂 včera si dcerka odřela ručičku na kole a tak jsme ošetřovali v terénu, namazali a večer už bylo vše zapomenuto a úsměv na tvářičce 🥰 #test_bepanthen

    Když ,začala doba Covid a ruce se musejí mýt a stříkat dezinfekci, začala jsem trpět na suché ruce ,obzvlášť nahoře na kustkách.
    Tak jsem vyzkoušela přetřít krémem #bepanthen_baby
    A hned jde vidět zlepšení . Kůži nemám tak suchou 👏
    Sucha místa nemám tendenci vůbec škrábat ☺️
    #test_bepanthen #recenze

    (2 fotky)

    #test_bepanthen
    Pupinky skoro pryč a dvou dnech 👏

    Začínáme testovat #test_bepanthen 🙂 tahle moje třetí prďolka má od pondělí rýmičku, takže Bepanthen je třeba, prdelka teď trošku začervenala, tak mažeme 🙂

    kytickaaa
    Zpráva byla změněna    2. čer 2021    

    S Ellouškem pilně testujeme #test_bepanthen . Bepanthen prochází náročnou zkouškou, jelikož teď měla pořádně naloženo v plínce 😁... Zatím funguje skvěle 🙂

    renata_davi
    Zpráva byla změněna    2. čer 2021    

    První testování #bepanthen_baby
    1 Foto pupinky před namazánim
    1 Foto namazáno
    3 Foto pupinky po celém dni

    #test_bepanthen

    (3 fotky)

    #test_bepanthen vykoupáno, namazáno a jsem spokojený 🥰hurá na kutě🥰

    dasara
    Zpráva byla změněna    1. čer 2021    

    Včera nám přišel balíček. Dnes jsme si jeho obsah osahaly a hned po ránu vyzkoušely. 🤩 Lehká konzistence, která se velmi snadno roztírá. Inna je už teď zvědavá baba🤩😉
    #test_bepanthen

    (3 fotky)

    #test_bepanthen Ríša svůj příchod balíčku prospal, ale jakmile se vzbudí, tak se pustíme do testovaní 🥰