hhranolka
11. pro 2018
738 

Testování rybího oleje Möller's

Neděle se s nedělí sešla a je čas na napsání mojí, naší rodinné recenze na Möller's Omega 3. Je to doplněk stravy obsahující rybí olej z norské přírody.  A jak v popisu píšou: Je vyráběn tradičním způsobem z tresčích jater volně žijící tresky arktické a je bohatým zdrojem Omega 3 (EPA, DHA), vitaminu A, D a E. 

Což je přesně to, co má rodina potřebuje, jelikož já ryby nejím a protože mi smrdí a nedělá se mi z nich uplně dobře, tak je ani nevařím. Dětem kupuji vždy již hotové rybí výrobky, ale to rozhodně nepokrývá stanovené denní množství.

Jak probíhalo testování - jako vždy musím pochválit Modrého koníka, protože organizace celého testování je naprostá bomba, od první informace, velmi rychlé dodání a přesné instrukce. Balíček přišel dobře zabalený a v něm dvě balení příchuť citronová a ovocná pro děti. 

Dceři se hned na první pohled moc líbilo dětské balení - je fakt pěkně graficky zpracované a vyloženě láká k nápuku a konzumaci.

Je sice psáno, že je vhodný pro děti od tří let, ale dle složení jsem se rozhodla, že i naší dvouleté nijak nemůže ublížit, ale jen jí může pomoci, takže tastování se vlastně jako první ujala naše dvouletá dcera. Dávkování 5 ml během jídla, je jedna hodně plná čajová lžička, nebo na dně štamprdlete, což se nám osvědčilo více. Nalila jsem to jako veliké slečně do štamprdle a jak byla spokojená. Ovocnou příchuť přirovnávám tak trochu jako ke žvýkačce, nebo pastě tuti-fruti. Pozor, je to opravdu olej. V první chvíli se mi to zdá tak nějak bez chutě a ten ovocný ton je cítit až poté. 

Citronová varianta je pro dospěláka rozhodně lepší, jemnější, né tak výrazná a děti, si změny skoro ani nevšimly. Musela jsem zkusit, jak budou reagovat na citronovou přichuť.

Je pravda že rybu jako takovou necítím, ale protože vím, že to je z ryby, tak mi olej nějak podvědomě nechutná. Ale jsem ráda, že děti z toho nic necítí, ani jsem jim neřekla, že je to ryba a krásně mi ho jedí. Vždy si tedy musíme přituknout a říct si "Na zdraví!" Na posouzení, jaký vliv má na imunitu to zatím nemůžu říct. Já i manžel jsme po dobu testování zdraví. O starší dceru se jen něco otřelo a ta mladší od včerejška teploty a rýma... Byla to krátká doma a myslím, že pokud to má mít vliv na imunitu, je potřeba mnohem delší užívání.

#test_mollers  #recenze  #zkusenosti_mollers

Začni psát komentář...

Odešli