ivakalinova
25. srp 2018
716 

Hola, hola, škola volá. A ambasadorky z 1.A taky!

Léto je pryč, škola za dveřmi. Pojďme si ty přípravy trochu zpříjemnit. Jsou tu další DNY S AMBASADORKAMI! 🙂

Protože minule to byl úspěch. Protože se to líbilo nám, ale hlavně vám. Protože soutěží není nikdy dost. A protože léto bylo sice fajn, ale taky dost náročné. Děti doma, dny dlouhé, noci krátké, vedro, vedro, vedro. A tak jsme se zase spojily a vymyslely pro vás společné překvapení. Každá jsme poprosila „svou“ firmu o menší či větší dáreček, a o ně si teď zahrajeme.

Od neděle vždy jedna z nás, ambasadorek, vydá jeden článek. Proč? Abyste se taky něco dozvěděli. Čekají vás tipy na uklízení, svačinky, pro boj s rýmičkou i cestování. A na každý tenhle článek naváže soutěž. Na vás tak v podstatě jen je sledovat pečlivě naše blogy, lajkovat a komentovat.

Podrobná pravidla jsou níž v článku a budou vždycky i u každé soutěže. Možná si je pamatujete už z Velikonoc. Tehdy se osvědčily, a tak jsme po nich sáhly i nyní. A popravdě taky proto, že se nám nechtělo vymýšlet nic nového. 🙂

Kromě dárečků se můžete těšit i na srdíčka, protože i ty budeme rozdávat ve velkém!

Pravidla Dnů s ambasadorkami:

Pro účast je potřeba splnit tři podmínky:

- dát like soutěžnímu článku

- odpovědět v komentáři na soutěžní otázku

- dát like článku z přechozího dne, tedy tomu, na který soutěž odkazuje, a kde najdete nápovědu

Soutěž bude probíhat vždy od dopoledne do večera, konkrétní čas si vždy určí daná ambasadorka a uvede ho u soutěžní otázky. Výherce bude vybrán pomocí generátoru náhodných čísel a vyhlášen buď ještě ten den, nebo druhý den dopoledne. Opět záleží na konkrétní ambasadorce. Všichni soutěžící obdrží po skončení soutěže 10 srdíček jako poděkování za účast.

Doufám, že se vám budou Dny s ambasadorkami i tentokrát líbit. Můžu vás ubezpečit, že my se těšíme moc! První článek vyhlížejte v neděli a první soutěž v pondělí!

S láskou,

Ivuška a #vileda

#zpatky_do_skoly

#dny_s_ambasadorkami

Začni psát komentář...

Odešli