ivakalinova
12. lis 2018
898 

Vyhodnocení projektu Vileda rozdává radost

Krásný večer, modrý koníku, krásný večer, všem skvělým ženám tady, 

dovolte mi v první řadě pár slov. Projekt "Vileda rozdává radost" nebyl primárně určen k hledání žen v tíživé životní situaci. Měla jsem spíš na mysli, že se budou nominovat kamarádky, známé, ženy, které si navzájem jakokoliv sedly a které k sobě mají blízko. Nešlo mi o to předhánět se, kdo je na tom hůř. Snad chápete, jak to myslím.

Nicméně, chápu já vás, chtěli jste udělat radost někomu, kdo si to zaslouží, kdo nemá teď třeba důvod k úsměvu. Věřím, že už samotná nominace každou ženu potěšila a zahřála jí u srdíčka. 

Hodně dlouho jsem přemýšlela jakým způsobem další soutěž pojmu. Nechtěla jsem, aby to bylo každý měsíc pořád stejné - komentář, fotka, zahlcená zeď. V tu chvíli jsem si neuvědomila, jak těžké bude vybrat pouze jednu z vás. Ono to vlastně ani nejde, každá z nás si zaslouží udělat radost.

Dovolte mi vám všem poděkovat za nominace, poděkovat za ty krásná slova, která jste napsali. Tohle číst je balzám na duši. 

Čeká nás teď nejkrásnější roční období. Období adventu, období Vánoc. Doba, kdy k sobě mají lidé blíž. Doba, kdy se na chvíli zastaví čas. Doba, kdy naše děti budou mít jiskry v očích. Doba, ve které je čas pomáhat druhým o trošku víc než behem roku (taky se zapojujete do různých charitativních projektů?). Doba, kdy budeme jako rodiny dohromady, budeme se smát, radovat a budeme šťastní. 

A právě v této době jsme se rozhodli s Viledou udělat někomu radost. Přemýšlím nad tím celý týden a sama vybrat nedokážu. Kéž bych mop mohla věnovat všem a udělala všem alespoň malinkou radost. Kéž bych mohla zařídit, aby každý měl to, co si přeje.......

Dávám na vaše názory a na vaše hlasy. Mop EWC turbo tedy s nejvyšším počtem nominací získává @rioko 

Všem ostatním během tohoto týdne pošlu spousty srdíček.

Martino, dovol mi pár slov - vím, že mop nevyřeší tvoji náročnou životní situaci. Ale třeba ti udělá radost, že na tebe myslí celý koník a že jsou všichni s tebou. Moc ti přeji, aby se vše dalo do pořádku, abys měla každý den úsměv na tváři. Aby tohle byla jen krátká zlá životní etapa. 

Všem vám moc děkuji za všechno. Vážím si všech nominací a slov. Mám radost, že můžu spolu s Viledou udělat radost. Mějte krásný předvánoční čas, mějte se rádi a buďte na sebe hodní. A nezapomeňte, že úsměv druhým může věnovat každý.

Iva s Viledou 

#vileda

Poprosím o lajk k článku, ať každý může nahlédnout, jak celý projekt dopadl 🙂

Ivco dekuji za Martinu!!! Vim, ze by si zaslouzilo plno dalsich holek a proto verim, ze zase neco vymyslis👍

12. lis 2018

Krasne napsane,i tobe diky za sireni dobra pred vanocnimi svatky.

12. lis 2018

Já si myslím, že je fajn,že jsme byly schopné přemýšlet až takhle - nad ženami, které třeba teď potřebují podporu vic než kdy jindy😊a kamarádkám, známým můžeme, byť drobnosti, udělat radost i tak, samý za sebe ❤️

12. lis 2018

dobrá volba...

12. lis 2018

Já vůbec nevím co říct, nominace mě moc potěšily, slova povzbuzení a nad případnou výhrou jsem moc nepřemýšlela. Když to teď čtu, můžu napsat jen moc děkuji, všem. Mám radost, opravdu po dlouhé době mám. Za mop, za to že jste semnou, díky možnosti všem, i Tobě Ivi❤️

13. lis 2018

Začni psát komentář...

Odešli